Król Etirenus 49 Report post Posted July 29, 2017 A propo co do tej postaci (że się tak skromnie wtrącę) mam plan, który dzisiaj wpadł mi do głowy. Jeżeli go wcielę jakoś życie, to może się wydawać, iż będzie miał humorystyczny charakter. Share this post Link to post Share on other sites
Uszatka 3,180 Report post Posted July 30, 2017 (edited) 6 godzin temu, Król Etirenus napisał: A propo co do tej postaci (że się tak skromnie wtrącę) mam plan, który dzisiaj wpadł mi do głowy. Jeżeli go wcielę jakoś życie, to może się wydawać, iż będzie miał humorystyczny charakter. Nie bardzo rozumiem... To jest wątek, w którym możesz się podzielić swoim uwielbieniem do mnie, Księżniczki Nocy. Chcesz być wpisany na listę wielbicieli? Edited July 30, 2017 by Uszatka Share this post Link to post Share on other sites
Nightmare Princess 239 Report post Posted July 30, 2017 Wielka księżniczko nocy proszę przyjmij swoją wielką fankę na tę listę. 1 Share this post Link to post Share on other sites
Bertram Quist 742 Report post Posted July 30, 2017 Chętnie dołącze poproszę o wpisanie 1 Share this post Link to post Share on other sites
Wilczke 143 Report post Posted August 6, 2017 Proszę o wpisanie~ Share this post Link to post Share on other sites
Fanuś 2,745 Report post Posted August 20, 2017 Ja również proszę o wpisanie Share this post Link to post Share on other sites
Starlight Sparkle 3,158 Report post Posted October 6, 2017 Księżniczko Luno czy mogę prosić o wpisanie? Share this post Link to post Share on other sites
Lightning 106 Report post Posted October 18, 2017 O najpotężniejsza z najpotężniejszych, nasza Księżycowa Pani, Sprawiedliwa Księżniczko, Pani naszych serc. Proszę cię, wpisz mnie jako swojego wiernego sługę 1 Share this post Link to post Share on other sites
Arjen 540 Report post Posted November 8, 2017 (edited) Ktoś tu będzie miał problemy z zaśnięciem, czemu mnie tam nie ma? Edited November 8, 2017 by Arjen 2 Share this post Link to post Share on other sites
MGR Dash 82 Report post Posted November 20, 2017 Dobry wieczór Księżniczko Luno. Twoja noc, moja pora relaxu i rozkoszy. Proszę dopisz mnie na swoją listę wielbicieli. Spoiler 1 Share this post Link to post Share on other sites
Talkative Cloud 1 Report post Posted January 28, 2018 Jakże może mnie tam nie być :o Luna była moim największym powodem powrotu do fandomu! 1 Share this post Link to post Share on other sites
Midnight Dream 40 Report post Posted January 30, 2018 Mam nadzieję że znajdzie się jeszcze jedno miejsce dla skromnej poddanej Księżniczki Luny 1 Share this post Link to post Share on other sites
Guest BrainDev Report post Posted January 30, 2018 (edited) Droga Księżniczko Nocy, Gwiazd i Opiekunko naszych Snów... Z wielką radością proszę o wpisanie tego skromnego i cichego sługi do listy Twoich wielbicieli Edited January 30, 2018 by BrainDev Share this post Link to post Share on other sites
Solar Night 135 Report post Posted February 9, 2018 Witam ^^ Droga Pani, proszę łaskawie o dopisanie do Twych wielbicieli. Share this post Link to post Share on other sites
Glace 531 Report post Posted February 9, 2018 Księżniczko Luno Proszę łaskawie o dopisanie do listy twych wielbicieli. Share this post Link to post Share on other sites
Lunar Zagłady 20 Report post Posted February 9, 2018 O Wielka i Wspaniała Księżniczko, Najjaśniejsza z gwiazd twój wierny i pokorny sługa ulegle prosi o wpisanie do listy twoich pokorny sług. Share this post Link to post Share on other sites
Midnight Dream 40 Report post Posted February 9, 2018 14 godzin temu, Solar Night napisał: Witam ^^ Droga Pani, proszę łaskawie o dopisanie do Twych wielbicieli. 2 godziny temu, GlaceCordis napisał: Księżniczko Luno Proszę łaskawie o dopisanie do listy twych wielbicieli. 2 godziny temu, Lunar Zagłady napisał: O Wielka i Wspaniała Księżniczko, Najjaśniejsza z gwiazd twój wierny i pokorny sługa ulegle prosi o wpisanie do listy twoich pokorny sług. Dziękuję za Wasze oddanie, na pewno będę o Was pamiętała 1 Share this post Link to post Share on other sites
Księżniczka Luna. 16 Report post Posted March 1, 2018 (edited) Szczerze mówiąc, jestem zbyt leniwa na założenie własnego profilu. Trudno. Zakradanie się na cudzą nazwę chyba mam we krwi (nie pytać ), więc skorzystam z tego konta. Ale już bez zbędnych wyjaśnień, proszę łaskawie naszą najlepszą księżniczkę, najjaśniejszą z gwiazd (oraz super opiekuna ) o wpisanie na tą jedyną słuszną listę. Edited March 1, 2018 by Księżniczka Luna. Share this post Link to post Share on other sites
Midnight Dream 40 Report post Posted March 1, 2018 ~ No cóż, niechaj tak się stanie. W końcu każdy wie, iż nie mam zbyt wiele czasu na prowadzenie własnego profilu, stąd pomocny okazuje się Opiekun mojego działu. Apropo, gdzie on się podziewa? - Tak, tak! Już jestem Księżniczko Luno. Co by to było? A tak, kolejna do listy, znowu... ...no przecież się cieszę, nie widać? 5 godzin temu, Księżniczka Luna. napisał: Szczerze mówiąc, jestem zbyt leniwa na założenie własnego profilu. Trudno. Zakradanie się na cudzą nazwę chyba mam we krwi (nie pytać ), więc skorzystam z tego konta. Ale już bez zbędnych wyjaśnień, proszę łaskawie naszą najlepszą księżniczkę, najjaśniejszą z gwiazd (oraz super opiekuna ) o wpisanie na tą jedyną słuszną listę. Share this post Link to post Share on other sites
Jakubas18 136 Report post Posted March 4, 2018 Dopisz mnie do listy fanów Luny Share this post Link to post Share on other sites
Xsadi 6 Report post Posted May 1, 2018 O, księżniczko, zaakceptuj proszę mnie, twoją wierną fankę. Ile bym dała aby móc grać u twojego boku! Noce takie krótkie, a exp sam sie nie wbije. Naprzód więc! Share this post Link to post Share on other sites
Yukonora 8 Report post Posted May 2, 2018 Jeszcze ja chcę! Nie zapominajcie o mnie! Share this post Link to post Share on other sites
Zafira 32 Report post Posted June 17, 2018 Proszę o dopisanie mnie do listy! Share this post Link to post Share on other sites
Victoria Luna 414 Report post Posted July 29, 2018 Koniecznie muszę się znaleść się na tej liscie Dla kogo ja robie te wszystkie fanarty? xd Share this post Link to post Share on other sites
KursePl 3 Report post Posted October 12, 2018 Praise the Moon! Proszę o wpisanie na listę Share this post Link to post Share on other sites