Jump to content

Szukam Fanfika - temat zbiorczy

Recommended Posts

Guest Snajper202

A ja się spytam czy jest jakiś fik o romansie z Celestią bo z  Lunom znalazłem kilka ale żadnego związanego z Celestią, jak ktoś coś znajdzie może podać tytuł ? :fluttershy4:

• Replies 814
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

@Dorregaray:

Bezczelnie polecę "CRISIS:Euqestrię". Główny antagonista oraz jego, hem, hem, podwładne to zgraja jednych z najlepszych postaci, jakie widziałem w fikach. Całkiem nieźle zapowiadają się też antybohaterowie we "Wiedźmie" Zodiaka.

Edited by aTOM

• 1 month later...
  • 3 weeks later...

Szukam jakiegoś fanfika o kucyku Minuette, kiedyś gdzieś widziałam ale nie pamiętam tytułu   

Jedyny, jaki przychodzi mi do głowy, to "Chronomistrzyni" (do znalezienia w MLN - do tej pory nie wiem, czemu on tam jest.

Słucham sobie Derpy adn Carrot Top's Epic od Carbon Maestro i się zastanawiam, czy istnieje do tego jakiś fanfik. Jeśli tak to byłabym wdzięczna gdyby ktoś podał link i nazwę. Po prostu muzyka jest super, a te obrazki przedstawiają logiczną historię.

Jeśli nie ma opowiadania, to no cóż... Napisze się.

Dziękuję serdecznie :fluttershy4:. Choć wolałabym po polsku, ale mówi się "trudno". Niestety widzę, że ktoś to chyba porzucił prędko i już raczej nie wznowi. No i ilość słów też nie wygląda zachęcająco.

Znalazłam sama coś innego, ale miało tylko jeden rozdział.

Szkoda, bo chętnie poczytałabym do tego porządnego wielorozdziałowca.

Witam po raz kolejny.

Szukam fanfika o człowieku w Equestrii, ale inaczej napisanego niż "typowy człek, który dostał ostro w tyłek od świata za to że jest Bronym i z tego powodu się powiesił albo umarł z głodu i dostał się do Equestrii".

Edited by Hameryiu