Merszyt Napisano Maj 1, 2013 Share Napisano Maj 1, 2013 Stonoga zawiązywała na zimę ciepłe buty, a tu przyszła wiosna! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Saper9 Napisano Maj 1, 2013 Share Napisano Maj 1, 2013 W VII/VIII w. Islamiści wymyślili pierwszą prezerwatywę poprzez włożenie penisa do jelita grubego owcy W XVI/XVII w. Francuzi udoskonalili ten wynalazek poprzez wyciągnięcie jelita z owcy 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Maj 2, 2013 Share Napisano Maj 2, 2013 powódź.Wojsko ewakuuje mieszkańców pobliskich wsi. W pewnej chwili żołnierze płynący amfibią spostrzegają unoszący się na wodzie kapelusz chłopski. Podpływają i widzą, że pod wodą porusza się jakiś człowiek. -Gospodarzu!- krzyczą- co wy tam robicie? Przecież jest powódź. - Powódź, nie powódź - odpowiada rolnik- orać trzeba Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trahall Napisano Maj 3, 2013 Share Napisano Maj 3, 2013 A wiecie kto zawsze wygrywa w programie jeden z dziesięciu? Jeden z dziesięciu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
delet this Napisano Maj 4, 2013 Share Napisano Maj 4, 2013 Jak nazywa się nieoczekiwana ciąża? -KinderNiespodzianka. Bum, bum, tsss Jak się nazywa twarz matematyka? - Oblicze 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ST0AT Napisano Maj 12, 2013 Share Napisano Maj 12, 2013 Przychodzi Bieber do lekarza, a lekarz też baba. *Ba Dum Tsssss* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Maj 12, 2013 Share Napisano Maj 12, 2013 ok, późno jest a nie mogłem znaleźć wątku "kucyki znienawidzone..." Daję tutaj. Też humor: Dzisiaj w wiadomościach (chyba Polsat) widziałem fragment wypowiedzi jakiejś nawiedzonej kobiety, która doszukiwała się zła w Hello Kitty i Skull Girls, czy jakoś tak. Standardowo po łbie dostały pokemony, gry, fantasy (ogólnie). A kto widzi w tym największe zło? Episkopat. Na szczęście reporterzy mieli więcej oleju w głowie i podsumowali całość żartem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reedman_PL Napisano Maj 13, 2013 Share Napisano Maj 13, 2013 ok, późno jest a nie mogłem znaleźć wątku "kucyki znienawidzone..." Daję tutaj. Też humor: Dzisiaj w wiadomościach (chyba Polsat) widziałem fragment wypowiedzi jakiejś nawiedzonej kobiety, która doszukiwała się zła w Hello Kitty i Skull Girls, czy jakoś tak. Standardowo po łbie dostały pokemony, gry, fantasy (ogólnie). A kto widzi w tym największe zło? Episkopat. Na szczęście reporterzy mieli więcej oleju w głowie i podsumowali całość żartem. Owszem, było to w "Wydarzeniach" o 18:50. Kiedy zobaczyłem skrót przed rozpoczęciem - moja pierwsza myśl: "WTF? Pewnie kolejny pedagog lub duchowny, który ma dużo czasu na pierdoły...". Według mnie po prostu goście z Polsatu nie mieli czym zapchać czas antenowy. Potem specjalnie czekałem na "Wiadomości" na TVP, a tam cisza. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koschei O'Clock Napisano Maj 14, 2013 Share Napisano Maj 14, 2013 Suchar mojego pomysłu! - Gdzie stołują się kanibale? - U doktora Lectera! *ba dum tsss!* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Maj 14, 2013 Share Napisano Maj 14, 2013 A co mi tam -Co to je? Białe w kropki czarne, zielone w kreski niebieskie w kubraczku małym jeździ na aluminiowej jasnobłękitnej klozetowej desce? -Nie wiem, ale to je amelinium... tego nie pomalujesz! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
delet this Napisano Maj 15, 2013 Share Napisano Maj 15, 2013 - Jak można być w 2 miejscach na raz?- Wystarczy wystawić głowę przez okno. - Jak blondynka próbuje zabić rybę?- Topiąc ją. Wchodzi blondynka do windy, gdzie spotyka mężczyznę, który pyta:- Na drugie?- Schabowy. - Co odpowiadają mieszkańcy Korei Północnej spytani jak się im żyje?- "Nie możemy narzekać". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silver Shield Napisano Maj 16, 2013 Share Napisano Maj 16, 2013 Jakich zdań nie można mówić w otoczeniu Bronies? -"Ktoś tu rozsiewa ploty" -"Idę do klopa" Badumm pss Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterBezi Napisano Maj 17, 2013 Share Napisano Maj 17, 2013 Jakich zdań nie można mówić w otoczeniu Bronies? -"Idę do klopa" Przychodzi Geralt to krypty, odczarowuje strzygę a strzyga to Wrzód Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kotekipiesek Napisano Maj 17, 2013 Share Napisano Maj 17, 2013 idzie bezi obok snafa a tam wrzód w starorzytnej zbroii Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reedman_PL Napisano Maj 18, 2013 Share Napisano Maj 18, 2013 ACHTUNG! Dowcip antysemicki:-Czym różni się Żyd od aorty?-Aorta wychodzi z komory. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Maj 19, 2013 Share Napisano Maj 19, 2013 Rarity: Twi... Czy Spike jest smoko - jednorożcem? Twilight: Nie... Po prostu cieszy się, na twój widok... za bardzo. :twilight9: Rarity: Obrzydliwe... ale i urocze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koschei O'Clock Napisano Maj 25, 2013 Share Napisano Maj 25, 2013 - Knock knock! - Who's there? - Doctor! - Doctor who? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kotekipiesek Napisano Maj 25, 2013 Share Napisano Maj 25, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kitsun Napisano Maj 25, 2013 Share Napisano Maj 25, 2013 -Jaki jest najbardziej rozprzestrzeniony gatunek misia?-Misie nie chce. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Maj 26, 2013 Share Napisano Maj 26, 2013 Co robi osoba, która pluje w kącie? Kontempluje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kotekipiesek Napisano Maj 26, 2013 Share Napisano Maj 26, 2013 (fuuu było) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arameje Napisano Maj 26, 2013 Share Napisano Maj 26, 2013 Nie wiem czy już te suchary były ale: Idzie Jasio i poszedł przechodzi facet koło lodówki i słyszy krzyki otwiera lodówkę a tam bita śmietana Babcia siedzi na ławce, Dziadek też ma buty Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reedman_PL Napisano Maj 26, 2013 Share Napisano Maj 26, 2013 Warszawa. Na ławce niedaleko Pałacu Kultury i Nauki siedzi dwóch pijaczków.Nagle w pałac uderza paralotnia. Widząc to jeden mówi do drugiego:- Widzisz Zenek. Jaki kraj, tacy terroryści. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neon Napisano Maj 31, 2013 Share Napisano Maj 31, 2013 Suchar z życia wzięty: Gadam z koleżanką na fb, i taka rozmowa że ja w niemczech bo miałem operacje na nogę i mam 11śrób i jedną plate w nodze i w ogule jaki ja biedny... I nagle takie coś: Le ja - Ej, wiesz co? Le koleżanka- Co?-.- Le ja - Wziołem magnes i zgadni co dalej. :} Le koleżanka- No nie wiem... Le ja - No zgadni! Le koleżanka- No nie wiem, przykleiłeś go do nogi. Le ja - Nie! Do lodówki! Le koleżnaka- Ooooo! Jaki suchy! hahahah Le ja - No wiemmm!! haha Le koleżanka-haha Le ja - haha Le koleżanka- ha Le ja -ha Le koleżanka- ha Le ja -ha Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Oreo_maniak Napisano Maj 31, 2013 Share Napisano Maj 31, 2013 To wymiata! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się