Cuddly Doggy Napisano Październik 14, 2012 Share Napisano Październik 14, 2012 Początek całkiem fajny nawet, potem jest gorzej, a potem znów lepiej by potem znów był gorzej, nie ogarniam. I w sumie ta okładka albumu też nie zachęca mnie do słuchania czy obczajania tego zespołu bo wygląda w sumie jak okładka jakiejś popowej płyty. 4/10 Ode mnie "Czołg" Kabanosa, bardzo lubię ten kawałek (jeden z moich ulubionych tego zespołu) głównie przez wzgląd na tekst. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pomylona Napisano Październik 14, 2012 Share Napisano Październik 14, 2012 6/10. Mniej znany i spokojniejszy kawałek Huntera. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Październik 14, 2012 Share Napisano Październik 14, 2012 Ahhh :3.Mój ulubiony zespół,nawet mam ich bluzkę teraz na sobie bez namysłu więc 10/10. takie lżejsze klimaty,może się komuś spodoba: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pomylona Napisano Październik 14, 2012 Share Napisano Październik 14, 2012 Aaaa, uwielbiam! I cholernie mnie cieszy fakt, że pracują nad 2 płytą. 10/10. Zostając przy polskich zespołach... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ralich Napisano Październik 15, 2012 Share Napisano Październik 15, 2012 10/10 To może Dezerter? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marvelus113 Napisano Październik 15, 2012 Share Napisano Październik 15, 2012 8/10 daje, fajne, naprawdę fajne. A teraz daje zespół, którego chyba nikt tu nie słucha: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Październik 15, 2012 Share Napisano Październik 15, 2012 Ciekawa piosenka,me gusta że tak powiem ^^.A zapomniałbym 7/10. Ciekawe czy ktoś jeszcze pamięta taki zespół: ;> Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ralich Napisano Październik 15, 2012 Share Napisano Październik 15, 2012 Pierwszy raz słyszę - leci od razu na listę do przesłuchania 9.5/10 To chyba każdy zna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Październik 15, 2012 Share Napisano Październik 15, 2012 No ba 9,5/10 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiscorsBass Napisano Październik 16, 2012 Share Napisano Październik 16, 2012 Całkiem w porządku, szczególnie do gustu mnie przypadła spokojniejsza wstawka w środku utworu... 7.7/10 A teraz coś w sam raz na obecną pogodę, najbardziej typowy depressive black metal ^^ http-~~-//www.youtube.com/watch?v=i-h6fvY5BcQ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ralich Napisano Październik 17, 2012 Share Napisano Październik 17, 2012 Nie dla mnie, zbyt depresyjne. 4/10 Ode mnie Anberlin Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Październik 17, 2012 Share Napisano Październik 17, 2012 Pomimo że osobiście wolę nowe i mało znane zespoły,to piosenka mi przypadła do gustu także co tu dużo pisać 9/10.A nawet łapka w górę na yt dam temu utworowi ^^. Coś z Norwegii ,perkusja jak i teledysk są dla mnie znakomite Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
solaris Napisano Październik 18, 2012 Share Napisano Październik 18, 2012 Powiem, że znam zespoły które szybciej napierdzielają na perkusji, głośniej się drą, grają ciężej, bardziej agresywnie, są bardziej wytatuowani i śmierdzący. Nie zachwyciło xD Dam 3/10 To ja teraz tak bardziej kobieco: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ralich Napisano Październik 18, 2012 Share Napisano Październik 18, 2012 Szału nie wywołuje u mnie. 5/10 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Angen Napisano Październik 18, 2012 Share Napisano Październik 18, 2012 Nie bardzo mój podgatunek. Ani zupełnie nie mój nastrój na tę chwilę. Może na jakiejś imprezce po paru głębszych, ale tak to 2/10. Poniżej thrashowa ballada od chłopców z Kalifornii. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Październik 18, 2012 Share Napisano Październik 18, 2012 Nie lubię zbytnio ballad,ale nie powiem dla odmiany posłucham czasem ta jest jak najbardziej okej 7,5/10. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Therinius Napisano Październik 19, 2012 Share Napisano Październik 19, 2012 Hmmm... To jest naprawdę świetny zespół, a piosenka nie sobie wiele do zarzucenia. Tylko ten Bieber w tle.... 8/10 A tu macie trochę szwedzkiego poweru made by Dream Evil http://www.youtube.com/watch?v=XaKIxM2-FTA Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Applejack12 Napisano Październik 19, 2012 Share Napisano Październik 19, 2012 3/10 teraz czas na bit rockowy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Październik 19, 2012 Share Napisano Październik 19, 2012 Ujdzie 5,7/10. Ja powrócę do Skandynawii i zarzucę taką piosenką: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Applejack12 Napisano Październik 20, 2012 Share Napisano Październik 20, 2012 1/10 kurcze co to ma być? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Październik 20, 2012 Share Napisano Październik 20, 2012 Nie podoba mi się za bardzo,dam te 6/10. wiem że ten utwór nie jest jakiś mega ciężki,ale mi się podoba ^^. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dybson Napisano Październik 20, 2012 Share Napisano Październik 20, 2012 Spodobało się 7/10 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Październik 20, 2012 Share Napisano Październik 20, 2012 Lubię i szanuję Piotrka[mój imiennik ],My riot ogólnie jest ciekawym zespołem i mi się podoba ich gra także 9/10. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
solaris Napisano Październik 20, 2012 Share Napisano Październik 20, 2012 Usłyszałem wokal pochodzący chyba z dwunastnicy xD Muzyka też niezła. Dam 7/10, choć nie moje klimaty. Ode mnie znowu słowiańska nuta, tym razem z Bułgarii Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ralich Napisano Październik 20, 2012 Share Napisano Październik 20, 2012 Dam 7.5/10 za niesamowitą gibkość kapeli Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się