Tarreth Napisano Grudzień 11, 2011 Share Napisano Grudzień 11, 2011 Oto moja skrzynka odbiorcza. Posiadam dwie: jawna, gdzie możecie pytać, a zarazem chcecie, by wszyscy inni wiedzieli, ze to wasze pytania, oraz skrzynka prywatna, z której pytania będą oznaczone, jako anonimowe. Codziennie będę wybierała najciekawsze pytania, które uzyskają odpowiedź. Zapraszam! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Grudzień 11, 2011 Share Napisano Grudzień 11, 2011 Hiya Tia, mam do ciebie kilka pytań: Czy miałaś ochotę kiedyś siać terror? (nie chce mi się rozpisywać, napisałem tak ogólnie) Co jest twoim ulubionym jedzeniem? Pijesz alkohol? Lubisz się obijać? Planujesz wprowadzenie Inkwizycji? Jak wygląda obecnie technologia zbrojeniowa w Equestrii? Używacie ołówków? Istnieje coś poza Equestrią? Czy planujesz to podbić? Znasz jakąś inną magię oprócz magii przyjaźni? Cóż...na dzisiaj to tyle, nie przyłożyłem się wystarczająco. Ciężko jest nołlajfić na forum, wstawać do szkoły i utrzymywać stałe 300% normy w obijaniu się. Bai Tia, na pewno ktoś jeszcze do ciebie przyjdzie (huehuehue, chyba zacznę częściej tak pisać) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neiter Napisano Grudzień 11, 2011 Share Napisano Grudzień 11, 2011 Czemu Rarity, która ma białą sierść(?) wygląda jak pianka, a Celestia nie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba Dmode Coke Napisano Grudzień 11, 2011 Share Napisano Grudzień 11, 2011 Salut Celestia! Powiedz mi proszę, co oznacza symbol tęczy w Equestrii(yep, nie miałem pomysłu) Mój face po zadaniu tego pytania Chciałem sprawdzić Celestio czy ty też masz takie same poglądy o tęczy tak samo jak ja. . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Applejuice Napisano Grudzień 12, 2011 Share Napisano Grudzień 12, 2011 Kochana księżniczko Celestio! Interesuje mnie jedna rzecz - czy wygnanie Nightmare Moon na księżyc było jedynym rozwiązaniem? Czy potem żałowałaś swojej decyzji? Jak się czułaś, kiedy sama rządziłaś Equestrią? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahir Napisano Grudzień 12, 2011 Share Napisano Grudzień 12, 2011 Hmm... Jak sądzisz dlaczego w fandomie powstało tak wiele twoich ,,odmian"? Czemu nie jesteś rozpoznawana głównie jako prawdziwa ty? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba Dmode Coke Napisano Grudzień 12, 2011 Share Napisano Grudzień 12, 2011 Salut Celestia! Czy sądzisz że Discord może kiedyś powrócić i ponownie siać Chaos? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutteryay Napisano Grudzień 12, 2011 Share Napisano Grudzień 12, 2011 Dear Princess Celestia! Za co przebrałaś/przebrałabyś się na Halloween? (wiem, dziecinne pytanie) Your not faithful not student not Twilight Sparkle. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecape Napisano Grudzień 12, 2011 Share Napisano Grudzień 12, 2011 Princess Celestia... 1. Co myślisz o swoim avatarze(czyt. Tarretha)? Jak ci się z nim układa? 2. Czemu właściwie jesteś tylko księżniczką a nie królową? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Grudzień 12, 2011 Share Napisano Grudzień 12, 2011 Kiedy twoja grzywa nabrała kolorów? Wspominałaś wcześniej, że wcześniej była cała różowa... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kirara Napisano Grudzień 13, 2011 Share Napisano Grudzień 13, 2011 Droga Księżniczko Celestio! Ostatnio dotarłam do starożytnych ksiąg, których tytułu nie potrafię ani napisać, ani wypowiedzieć, w których typuje się, że najpotężniejszą magią nie jest magia przyjaźni, tylko magia miłości... Czy to prawda...? Twoja Wierna Uczennica, Twilight Sparkle Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EmoTacoZ Napisano Grudzień 13, 2011 Share Napisano Grudzień 13, 2011 Dasz mi balona ? xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EmoTacoZ Napisano Grudzień 14, 2011 Share Napisano Grudzień 14, 2011 "Dasz mi balona ? xd" - EmoTacoZ Dlaczego nie dasz mi balona ? :< To może chociaż czekoladowy deszcz ? @_@ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahir Napisano Grudzień 14, 2011 Share Napisano Grudzień 14, 2011 Co do pytania poprzednika, chyba bardziej ucieszy się z mózgu. ^^ A pytanie ode mnie: pamiętasz swoich rodziców? Co się z nimi stało? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spoiler Cat Napisano Grudzień 14, 2011 Share Napisano Grudzień 14, 2011 Dear Princess Celestia, czy zdajesz sobie sprawę, że "wisisz" Twilight kiść bananów? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SystemShy Napisano Grudzień 17, 2011 Share Napisano Grudzień 17, 2011 Dear Princess Celestia, czy to twoja zasluga za na biegunach w twoim swiecie nie ma lodu , jesli tak to dlaczego zrobilas globalne ocieplenie, a moze go tam nie bylo? Sprawa bardzo mnie ciekawi . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ronnin Napisano Grudzień 17, 2011 Share Napisano Grudzień 17, 2011 Muszę przyznać ,że fascynujesz mnie droga księżniczko.Jestem ciekaw czy gdyby powiedzmy smok zagrażał twoim poddanym byłabyś w stanie ich obronić?Twój spokój mi imponuje czy istnieje coś co jest w stanie regularnie wyprowadzać cię z równowagi? Oraz czy istnej coś czego nie byłabyś w stanie wybaczyć poddanemu kucykowi? W sensie nałożyć na niego za jakąś zbrodnie banicje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Grudzień 20, 2011 Share Napisano Grudzień 20, 2011 Witaj Tia Mam takie jedno pytanie... Posiadasz może jakąś mapę Equestrii? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spoiler Cat Napisano Grudzień 25, 2011 Share Napisano Grudzień 25, 2011 Droga celestio jestem chętny aby niszczyć heretyków Moją bronią czy mogę do ciebie dołączyć I jak będzie z tym deszczem czekoladowym? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Komisarz Goblin Napisano Grudzień 29, 2011 Share Napisano Grudzień 29, 2011 Witaj Księżniczko Celestio, pozwól że zadam ci parę pytań... 1.Co trzeba zrobić, żeby zostać królewskim gwardzistą? 2.Czy kucyki ziemne mają szansę? 3.Macie gobliny w Equestrii? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecape Napisano Grudzień 29, 2011 Share Napisano Grudzień 29, 2011 Nie nudzi ci się codzienna rutyna jaka cię spotyka? Prawdopodobnie w dzień w dzień musisz wznosić słońce, wypełniać formalności, uczęszczać na uroczystości itp. Czy kiedykolwiek brałaś jakiś dzień wolny od tego wszystkiego? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Komisarz Goblin Napisano Grudzień 31, 2011 Share Napisano Grudzień 31, 2011 Mam kolejne pytania dla wielkiej Księżniczki Celestii... ekhem... 1.Czy gdyby ludzie znaleźli sposób przedostania się do Equestrii, pozwoliłabyś im zamieszkać w swojej krainie? 2.Czy tylko Twilight Sparkle otrzymała jajo smoka jako test? Czy może każdy jednorożec uczący się magii otrzymuje własne jajo smoka? Trixie nie posiadała chyba takiego? 3.Czy gobliny mogą uczyć się kucykowej magii? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woparciu Napisano Styczeń 2, 2012 Share Napisano Styczeń 2, 2012 Jakaś słaba ta kamera. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecape Napisano Styczeń 2, 2012 Share Napisano Styczeń 2, 2012 Dobra.. co myślisz o nas o ludziach? Czy są dla ciebie czymś interesującym? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pieszy Napisano Styczeń 2, 2012 Share Napisano Styczeń 2, 2012 Droga Księżniczko Celestio, Sama pisałaś, że obserwujesz Nasze forum. Jak mogłaś więc dopuścić, aby logiem forum było sześć kucyków które delikatnie mówiąc, nadużyły alkoholu? Mogłabyśodpowiadaćmówiącbezodstępów.ZajęłobytoCimniejczasuainamczytałobysiętoszybciej. Serdeczne pozdrowienia, Oddany Brony. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts