Nightmare Napisano Grudzień 22, 2012 Share Napisano Grudzień 22, 2012 Ja też chcę na pojedynek! (Szkoda, że nie ma OC , ale trudno.) Uwielbiam akcję i bitwy, i pojedynki, i walki, i magię, i... i... itp! Dawać mi tu przeciwnika! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ookami88 Napisano Grudzień 22, 2012 Share Napisano Grudzień 22, 2012 Pora pokazać w tym gronie potęgę wschodnich sztuk tajemnych. Nauki pobierane w najbardziej niedostępnych terenach, i skrajne warunki treningu nareszcie wydadzą swój owoc. Jestem gotów podjąć każde wyzwanie! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panda Hippis Napisano Grudzień 22, 2012 Share Napisano Grudzień 22, 2012 Hmm.. Sounds Intresting! Chętnie zmierzę się z kimś. Hippi trochę opowiadał mi o czarach, myślę, że dam radę. DAWAĆ PRZECIWNIKA! Migiem! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KochamChemie Napisano Grudzień 22, 2012 Share Napisano Grudzień 22, 2012 Jestem gotowy!! Mam full eq(Tot perf Griphon eye 2sox+ 2*rbf 5/5 light die....między innymi:rainderp:) *wyciąga książkę zwaną "2-gi tom do Chemii Organicznej" Boyda-Morrisona* czarna magia :9QuUW: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alanthorn Napisano Grudzień 22, 2012 Share Napisano Grudzień 22, 2012 Jeśli jest jeszcze taka możliwość, również chciałbym się sprawdzić, w jakże zacnym tym pojedynku Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Muffinxd Napisano Grudzień 24, 2012 Share Napisano Grudzień 24, 2012 *Wyciąga różdżkie ze swej grzywy* Zapisuje się na pojedynek. Już się pale do walki. ;3 jedną rzeczą którą kocham bardziej od muffinów są WALKI MAGICZNE c; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Grudzień 24, 2012 Share Napisano Grudzień 24, 2012 * Wyciąga swoją długą sękatą laskę maga spod szarego płaszcza* Gotowy do walki *stawia runę Cirth na liście * 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dinokuba Napisano Grudzień 24, 2012 Share Napisano Grudzień 24, 2012 Jeszcze ja! Ja też się zapisuję! Nie mogłem wcześniej, bo coś pokręciłem z zaklęciem teleportacyjnym i utknąłem po części w różnych wymiarach... Tak czy siak, jestem zwarty i gotowy, czas pokazać potęgę magii chaosu! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
night guard Napisano Grudzień 25, 2012 Share Napisano Grudzień 25, 2012 ja tez walcze! ale mam pytanie czy można używać zaklęć z harrego pottera? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 25, 2012 Share Napisano Grudzień 25, 2012 Właśnie? Dobre pytanie night guard! I jaka para będzie następna? Można zrobić listę par i podczas gdy jedna walczy, to reszta głosuje na poprzedniego zwycięzcę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobule Napisano Grudzień 25, 2012 Share Napisano Grudzień 25, 2012 jeśli chodzi o czary z harrego pottera, mogą być, choć liczy się bardziej kreatywność w tworzeniu własnych. no i nie mogą to być czary powszechnie stosowane przez śmierciożerców, to chyba oczywiste. cóż nad systeme turniejowym pomyślimy, aczkolwiek to będzie trudne do wykonania, najpewniej do końca ankiety ujawnimy, kto weźmie udział w następnym pojedynku i może pojawi się lista następnych pojedynkujących się Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Grudzień 26, 2012 Share Napisano Grudzień 26, 2012 Oho szykuję się niezła rozruba, wchodzę w to.! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiceMan321 Napisano Grudzień 26, 2012 Share Napisano Grudzień 26, 2012 hmmmmm słuchanie muzyki lepsze ale co tam wchodzę EDIT@: Zabije was moją magią śpiewu.....albo będziesz spał lub w transie hipnotycznym...>:3 (xD) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zibozim122 Napisano Grudzień 26, 2012 Share Napisano Grudzień 26, 2012 :twilight3:taa...ze złamanym rogiem to będzie trudne ale może sie udać wchodzę w to Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemuur Napisano Grudzień 26, 2012 Share Napisano Grudzień 26, 2012 Drzwi do sali zgłoszeniowej/ areny/ Ponyville/ czegokolwiek otwierają się z hukiem. I oto wkracza szary kucu Lemuur, razi wszystkich swym przesłodzonym, spojrzeniem, po czym zbliża się do organizatorów. Spogląda na Boba, wie już, że nie będzie łatwo, bo Bob jest zły i go nie lubi, ale tak łatwo nie zrezygnuje. Wyjmuje z... Kryjówki sztuczne piersi i rzuca nimi w kierunku Boba, po czym niby chrapliwym głosem przemawia: "Wpisz mnie, a przyniosę Ci prawdziwe!" Słowem... Zapisuję się . P.S. proponuję podzielić zabawę na zapisy i walki, bo syf się zrobi... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Legolas Napisano Grudzień 27, 2012 Share Napisano Grudzień 27, 2012 Zgłaszam się!Ukończyłam szkołę dla uzdolnionych jednorożców i jestem gotowa! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lunaris Napisano Grudzień 28, 2012 Share Napisano Grudzień 28, 2012 Jako fanka Czarodziejki z Księżyca mam doświdczenie co do czarów. Chciałabym wziąć udział w pojedynku. Żeby dać fory mojemu przeciwnikowi powiem że specjalizuję się w zaklęciach japońskich. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Doguś :D Napisano Grudzień 28, 2012 Share Napisano Grudzień 28, 2012 hmmm... Fajny pomysł na zabawe, mi się podoba klimat magii i walki oraz areny więc się zgłaszam! Magia przyzwania, przywracania i zniszzcenia mam wyćwiczoną i jeszcze celnośc nauczoną (żeby celnie rzucać czary XD)XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exemundis Napisano Grudzień 28, 2012 Share Napisano Grudzień 28, 2012 Witam. chciałbym się dołączyć i przetestować moje zdolności magiczne. ciekawe jak na obecnych zadziała magia Pradawnych Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dżuma Napisano Grudzień 28, 2012 Share Napisano Grudzień 28, 2012 *Jeb* Wyważone drzwi leżały połamane na podłodze. W kurzu, który osadzał się przez tysiące lat stała klacz pegaza. Spojrzała na pegaza przy biurku. Był koło niego drugi pegaz. Co oni wiedzą o magii - pomyślała klacz - w sumie tyle co ja Podeszła do nich . Oni spojrzeli na nią: - Szpital psychiatryczny jest w tamtą stronę - wskazał on budynek za oknem - Żartujesz sobie -Nope. Klacz wyciągnęła spod bluzy zdjęcia i dyskretnie podała ogierom. Zareagowali oni tak - Może pani iść już do szatni i przygotować się Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 28, 2012 Share Napisano Grudzień 28, 2012 Czy można się zapisać wiele razy? Ja chcę jeszcze raz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobule Napisano Grudzień 29, 2012 Share Napisano Grudzień 29, 2012 Cóż Nightmare, nad tym pomyślimy. Jak na razie myślę nad tym, czy by nie wprowadzić dwóch pojedynków jednocześnie, bo to by na pewno przyspieszyło trochę wszystko, szczególnie, że na liście oczekujących jest prawie 40 nicków. Tylko pytanie czy wtedy zainteresowanie by się nie zmniejszyło, bo ludziom by się nie chciało czytać. Do tego będzie jednak niezbędna pomoc Tric'a, bo ja od jutra będę trzy dni niedostępny. Jak wrócę pomyślimy czy nie opracować jakiegoś systemu turniejowego/ligowego. Lecz niczego nie mogę obiecać, gdyż będzie to stosunkowo trudne do wykonania (z powodu dużej ilości chętnych). W każdym razie zrobimy wszystko co w naszej mocy, byście się dobrze bawili Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dizi Napisano Grudzień 29, 2012 Share Napisano Grudzień 29, 2012 I'm volunteer Zgłaszam się, tę magię muszą ujrzeć ludzkie oczy. *-* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RainbowDash123456789 Napisano Grudzień 29, 2012 Share Napisano Grudzień 29, 2012 Magiczne pojedynki?Haha!Wchodzę w to! *Wyjmuje zza pleców wielką książkę z napisem "księga czarów"* Własnej roboty.Stworzenie jej zajęło mi kilka godzin...korzystałam z różnych źródeł...ale oto jest!Moja wielka księga czarów!Nie mogę się doczekać pojedynku Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fionka Von Cat Napisano Grudzień 29, 2012 Share Napisano Grudzień 29, 2012 A co mi tam, raz się żyje. Ja też chcę! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts