Mon Napisano Sierpień 7, 2013 Share Napisano Sierpień 7, 2013 że lubisz changelingi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Sierpień 7, 2013 Share Napisano Sierpień 7, 2013 Sygna mówi, że monsignore wierzy w dobro. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mon Napisano Sierpień 7, 2013 Share Napisano Sierpień 7, 2013 że masz własnego fanfika Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Sierpień 7, 2013 Share Napisano Sierpień 7, 2013 Ciekawe słowa Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D'yer'ailt Napisano Sierpień 7, 2013 Share Napisano Sierpień 7, 2013 W odcinku wystąpili: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Sierpień 7, 2013 Share Napisano Sierpień 7, 2013 Impreza u Vinyl! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Insomnia Napisano Sierpień 7, 2013 Share Napisano Sierpień 7, 2013 "Prócz Rainbow Dash mam jeszcze inne bohaterki! A oto one !" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Sierpień 7, 2013 Share Napisano Sierpień 7, 2013 mam takie fajne obrazki na witraże Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mon Napisano Sierpień 7, 2013 Share Napisano Sierpień 7, 2013 że lubi dziwne animacje we flashu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D'yer'ailt Napisano Sierpień 7, 2013 Share Napisano Sierpień 7, 2013 Minimalizm. I kropka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Sierpień 7, 2013 Share Napisano Sierpień 7, 2013 "Fan Vinyl" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Insomnia Napisano Sierpień 8, 2013 Share Napisano Sierpień 8, 2013 "YES! Może i straciłem miesiąc stercząc pod oknami Canterlotu, ale wreszcie dostałem autografy moich bochaterek!" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Sierpień 8, 2013 Share Napisano Sierpień 8, 2013 "Ave Celestia i Luna" (Mamy te same faworytki) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Sierpień 8, 2013 Share Napisano Sierpień 8, 2013 Wszystkie Księżniczki są zarąbiste! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yuna Napisano Sierpień 8, 2013 Share Napisano Sierpień 8, 2013 (edytowany) "Zastanów się nad swoim życiem." Edytowano Sierpień 8, 2013 przez Yuna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PlagueOverlord Napisano Sierpień 8, 2013 Share Napisano Sierpień 8, 2013 Lubisz Porę na Przygodę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Sierpień 8, 2013 Share Napisano Sierpień 8, 2013 Ma Polską i Szwedzką flagę i dwa kucyki xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GoForGold Napisano Sierpień 8, 2013 Share Napisano Sierpień 8, 2013 All the Alicorns! Wyprzedziła mnie. ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Sierpień 8, 2013 Share Napisano Sierpień 8, 2013 patrzę na ciebie wzrokiem mordercy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nyaa Napisano Sierpień 8, 2013 Share Napisano Sierpień 8, 2013 Trzy userbary, dwa ze Spitfire. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Sierpień 8, 2013 Share Napisano Sierpień 8, 2013 Wielkie ostrzeżenie przed śmiercią Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Sierpień 8, 2013 Share Napisano Sierpień 8, 2013 Nastąpiła lekka zmiana xD Luna na koncercie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GoForGold Napisano Sierpień 8, 2013 Share Napisano Sierpień 8, 2013 Zmienił na lepszą(wg. mnie) i bardzo pasującą. Daffy + Kramer. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Sierpień 8, 2013 Share Napisano Sierpień 8, 2013 Best Pinkie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Sierpień 8, 2013 Share Napisano Sierpień 8, 2013 I,am luna and i rock! No i reszta princessek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się