Alikorn Napisano Marzec 16, 2013 Share Napisano Marzec 16, 2013 Mi wyszło... Trixie?:not_sure: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Caduto Napisano Marzec 16, 2013 Share Napisano Marzec 16, 2013 We wszystkich możliwych testach wychodzi mi INTP Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kajko Napisano Marzec 18, 2013 Share Napisano Marzec 18, 2013 ESTP - RAINBOW Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tenebris Napisano Kwiecień 9, 2013 Share Napisano Kwiecień 9, 2013 INTP, czyli Twilight. Jakoś mnie to nie dziwi ;p Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Kwiecień 14, 2013 Share Napisano Kwiecień 14, 2013 Fluttershy??? głupoty! Call of duty, myśli rewolucyjne, oceny i częsta bezmyślność pozdrawiają. no dobra. a ten drugi test? TWILIGHT???????? to nie jest śmieszne :twilight9: w innym teście miałem rainbow i applejack i z tym się zgadzam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alder Napisano Kwiecień 14, 2013 Share Napisano Kwiecień 14, 2013 INFP - Luna 0_o dziwne...spodziewałem się czegoś innego...ale też może być Drugi test...Fluttershy... taa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Humpty Napisano Kwiecień 14, 2013 Share Napisano Kwiecień 14, 2013 INFP ??? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beton Napisano Kwiecień 15, 2013 Share Napisano Kwiecień 15, 2013 ISTP czyli Spike Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pepeh Napisano Kwiecień 18, 2013 Share Napisano Kwiecień 18, 2013 od Lukiner wyszło mi applejack Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalejdoskop33 Napisano Kwiecień 18, 2013 Share Napisano Kwiecień 18, 2013 u mnie standardowo na 95% apple Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Merszyt Napisano Kwiecień 19, 2013 Share Napisano Kwiecień 19, 2013 Spike... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reguś Napisano Kwiecień 20, 2013 Share Napisano Kwiecień 20, 2013 ISTP czyli Spike Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Masza Napisano Kwiecień 24, 2013 Share Napisano Kwiecień 24, 2013 Zecora i Trixie xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiftone Napisano Kwiecień 24, 2013 Share Napisano Kwiecień 24, 2013 Twilot Sparkl xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yuna Napisano Kwiecień 27, 2013 Share Napisano Kwiecień 27, 2013 Robiłam ten test wcześniej, ale wtedy nie byłam jeszcze świadoma, że na sto procent jestem INFP Luna yay~~ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BLaCKTiGER Napisano Kwiecień 27, 2013 Share Napisano Kwiecień 27, 2013 isfp Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gibson1997 Napisano Maj 1, 2013 Share Napisano Maj 1, 2013 I S F P nawet się spodziewałem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lupus Smoth Napisano Maj 1, 2013 Share Napisano Maj 1, 2013 Spodziewałem się wszystkiego ale ni Scootaloo a wyszła właśnie Scoot A tutaj wyniki dokładne Based on your answers, your personality type is most likely: ESFP Your first preference is toward extroversion, which means that you get your energy from interacting with other people. Other people are often energized by your presence as well, and you're usually seen as a 'people person'. You likely have a knack for persuading others. Your second preference is for sensation. Sensors are pragmatic, precise people who are very detail oriented. Instead of looking at the big picture first, Sensors concentrate on specifics. They highly value experience and often have an excellent memory. Your third preference is for feeling. Feeling, in this sense, has little to do with emotion. Feelers look for the subjective qualities in a situation that give it meaning and importance. Feelers are often less concerned with precise facts and more about what's right and wrong. Your fourth preference is for perceiving. Perceivers are flexible and spontaneous, working in spurts of energy instead of pursuing strict deadlines. You often wait to make decisions in order to take in new information. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Violet Raven Napisano Maj 1, 2013 Share Napisano Maj 1, 2013 Mnie z tego na wiki wyszło: ESTP. Heh, RD. Nie spodziewałam się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Maj 1, 2013 Share Napisano Maj 1, 2013 A mi wyszła Luna, czyli INFP. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ihnes Napisano Maj 1, 2013 Share Napisano Maj 1, 2013 INFJ czyli Zecora. xD I nie, nie sprawdzałem wcześniej pod jakim ona jest kodem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magikarp Napisano Maj 2, 2013 Share Napisano Maj 2, 2013 w pierwszym fluttershy a w drugim Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
I'm princess Rarity Napisano Maj 2, 2013 Share Napisano Maj 2, 2013 ENFJ czyli Rarity pasuje jak ula la Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Angdey Napisano Maj 8, 2013 Share Napisano Maj 8, 2013 Introversion (I): |||||||||| 41.67% Extroversion (E): ||||||||||||||| 58.33% Intuition (N): ||||||||||||| 52.5% Sensation (S): |||||||||||| 47.5% Thinking (T): ||||||||||||||||| 68% Feeling (F): |||||||| 32% Judging (J): ||||||||||||| 52.94% Perceiving (P): |||||||||||| 47.06% Jestem (ENTJ) A dziwne to, bo N I E N A W I D Z Ę kucykowej przedstawicielki tego typu. "ENTJs are among the rarest of types, accounting for about 2–5% of those who are formally tested." Jestem gatunkiem rzadko występującym. Nie dokarmiać! Logiczne jak to, że "Jeśli Ania ma dwa ciastka, a Bartek nowe trampki, to odpowiedzią jest zielony, bo kosmici nie noszą kapeluszy." Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ExMachina Napisano Maj 8, 2013 Share Napisano Maj 8, 2013 Spike... no gdyby się zastanowić... Zresztą bardzo go lubię. PS. Oj mało go, mało w emotikonach... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts