Fikus Napisano Grudzień 6, 2012 Share Napisano Grudzień 6, 2012 ESTP - Dashie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ookami88 Napisano Grudzień 6, 2012 Share Napisano Grudzień 6, 2012 INTP - Twilight Element of Magic, babe! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kitsun Napisano Grudzień 6, 2012 Share Napisano Grudzień 6, 2012 Ja mam wachania między Pinkie Pie i Luną, w obydwu przypadkach jestem zadowolony z wyniku^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Razjel666 Napisano Grudzień 6, 2012 Share Napisano Grudzień 6, 2012 Z tego łatwiejszego wyszedł Spike, ale za to ten z większą ilością pytań połechtał mi ego Based on your answers, your personality type is most likely: INTP Your first preference is toward introversion, which means that you get your energy from interacting with your rich inner world. You tend to be reflective and contemplative. You likely prefer to have a few close friends instead of many acquaintances. Your second preference is for intuition. Intuitives are interested in the more abstract side of life, concentrating less on specific details and more about meaning and patterns. Intuitives are naturally oriented toward concepts and can often make connections between complex sets of facts. Your third preference is for thinking. Thinkers prefer to remain objective, concentrating more on facts than subjective factors in a situation. Thinking types are usually very analytical and logical thinking comes easily for them. Your fourth preference is for perceiving. Perceivers are flexible and spontaneous, working in spurts of energy instead of pursuing strict deadlines. You often wait to make decisions in order to take in new information. W końcu to mój ulubiony kucyk. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Green Napisano Grudzień 8, 2012 Share Napisano Grudzień 8, 2012 INFP - Luna. Tego się nie spodziewałam. xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutt Napisano Grudzień 22, 2012 Share Napisano Grudzień 22, 2012 Z testu z wiki - Luna Z testu ze strony - Pinkie Pie :o Wyniki zadziwiające, porównywałbym się raczej do Fluttershy, a tu proszę - miłe zaskoczenie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Exterminatore Napisano Grudzień 22, 2012 Share Napisano Grudzień 22, 2012 Z wikipedii - INTP, czyli Twilight <3 Ze strony - ESFP, czyli ... Scootaloo?! Jakim kuźwa cudem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Grudzień 22, 2012 Share Napisano Grudzień 22, 2012 INFP- Luna normalnie wiedziałem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Grudzień 22, 2012 Share Napisano Grudzień 22, 2012 Rarity ._. zawiodłam się na sobie ._. (A w innym było że jestem jak Twi ._. ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dżuma Napisano Grudzień 22, 2012 Share Napisano Grudzień 22, 2012 Spike po przeczytaniu opisu pod tym testem w Wiki to byłam cała ja o_o Nie wierzę że to piszę ale nie kierujcie się w tym teście kucykami (nie bić ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Grudzień 22, 2012 Share Napisano Grudzień 22, 2012 Ja też tak uważam ._. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kitsun Napisano Grudzień 22, 2012 Share Napisano Grudzień 22, 2012 Ja się nie kierowałem kucykami, ale mi wyszła Luna i Pinkie (w kolejności Wiki test) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FuQeT Napisano Grudzień 23, 2012 Share Napisano Grudzień 23, 2012 Wiki- Ten 2- Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mountain Fog Napisano Grudzień 23, 2012 Share Napisano Grudzień 23, 2012 A mi wyszło, że jestem AppleJack. Yeehaw. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan E Napisano Grudzień 23, 2012 Share Napisano Grudzień 23, 2012 wiki - spike ten drugi - celestia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sne Napisano Grudzień 23, 2012 Share Napisano Grudzień 23, 2012 Ktoś, kto robił test, nie musiał przecież idealnie ocenić charakterów wszystkich kucyków. Tym bardziej, że się rozwijają. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MEPiK Napisano Grudzień 24, 2012 Share Napisano Grudzień 24, 2012 Wiki ---> To drugie ---> Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamulec123 Napisano Styczeń 6, 2013 Share Napisano Styczeń 6, 2013 Podaj lupę, bo nie widzę co tam jest naskrobane. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ToffiLove Napisano Styczeń 14, 2013 Share Napisano Styczeń 14, 2013 ISFP - Fluttershy . Moim przeciwieństwem jest Trixie . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucy Napisano Styczeń 14, 2013 Share Napisano Styczeń 14, 2013 ENFP Czyli Pinkie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chay Napisano Styczeń 17, 2013 Share Napisano Styczeń 17, 2013 ENTP - Apple Bloom Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silver Shield Napisano Styczeń 17, 2013 Share Napisano Styczeń 17, 2013 INFJ- Zecora Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nepaxor Napisano Styczeń 17, 2013 Share Napisano Styczeń 17, 2013 INTP - Twilight Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAVV3 Napisano Styczeń 17, 2013 Share Napisano Styczeń 17, 2013 ESTP - Rainbow Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleon317 Napisano Styczeń 18, 2013 Share Napisano Styczeń 18, 2013 Z wiki wyszedł mi Spike a z tego drugiego testu Rainbow <3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts