Piter009 Napisano Marzec 20, 2013 Share Napisano Marzec 20, 2013 Teraz muszą kończyć nagrania a na wiosnę pewnie puszczą Equestria Girls. Nawet nie strasz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artem Napisano Marzec 21, 2013 Share Napisano Marzec 21, 2013 Te opóznienia są wynikiem pracy nad Equestria Girls pewnie, albo Hasbro znowu nas trolluje jak to jest w ich zwyczaju i sezon moze być prędzej ;] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Marzec 21, 2013 Share Napisano Marzec 21, 2013 Niby mówią, że to już nie jest trollowanie z terminem, bo niby podali tę informację jakiejś poczytnej gazecie... ...Najwyżej mogą strollować tak, że nagle stwierdzą, że chodziło im o australijską zimę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rajder300 Napisano Marzec 21, 2013 Share Napisano Marzec 21, 2013 Equestria Girls w życiu tego nie obejżę gdybym chciał oglądać jakieś dziewczyny w spódnicach spojrzał bym przez okno i bym już miał.A co do samego sezonu IV nie chcę czekać do zimy ja mam ją do tej pory a to niby jest pierwszy dzień wiosny (tak akurat) Twilicorn hmm..... to może byś ciekawe Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misieken Napisano Marzec 21, 2013 Share Napisano Marzec 21, 2013 A co do samego sezonu IV nie chcę czekać do zimy Rajder zapewniam cię.. nikt nie chce tyle czekać. Jeśli nic nie zmieni się pod zwględem daty premiery to nic, przetrwają najsilniejsi i najwytrwalsi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sttark Napisano Marzec 21, 2013 Share Napisano Marzec 21, 2013 Oh come on...co mają powiedzieć fani Star Treka,którzy nad wznowieniem kolejnych odcinków musieli czekać 20 lat...przy tym to, to mały pikuś... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Juventino Napisano Marzec 21, 2013 Share Napisano Marzec 21, 2013 Bez przesady... Tzn. czekanie do zimy absolutnie mi się nie uśmiecha, ale obstawiałem, że rozpoczną emisję w listopadzie, więc dla mnie nie jest to duży poślizg. Polecam być pesymistą, mniej rozczarowań Ważne, że IV sezon w ogóle będzie. A co do Equestria Girls... Sam uważam to za beznadziejny pomysł, ale na pewno ciekawość zwycięży i obejrzę przynajmniej pierwszy odcinek. Choć wątpię, bym się wciągnął. Naprawdę, nie widzę sensu tworzenia tej kreskówki. Można było w tym czasie skupić się na tworzeniu MLP, albo wypuścić zupełnie nowy serial. Zdaje się, że Lauren Faust kilka lat temu planowała zrobić kreskówkę 'Galaxy Girls' - widziałem projekty postaci i były dużo przyjemniejsze dla oka niż EG, a część to ewidentnie charakterologiczne (i nie tylko) pierwowzory kucyków z Mane 6 (Mars - Pinkie, Jupiter - Fluttershy, Uran - Twilight, o ile dobrze pamiętam). Pocieszmy się, że w gdzieś okolicach wakacji powinny pojawić się pierwsze większe spoilery I zaczną się spekulacje, które osobiście bardzo lubię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
black_scroll Napisano Marzec 22, 2013 Share Napisano Marzec 22, 2013 Luuuz. Trzeci sezon zaczął się później bo miał tylko 13 odcinków i gdyby zaczął się w październiku to zdążyliby go nadać do końca 2012, a to nie o to chodziło. Teraz jak będzie pełny 26 odcinkowy sezon, ja bym się spodziewał kuców już od końcówki października. A co do EG... Nie ma się co martwić na zapas. Ja z chęcią zobaczę co to. W końcu, kucyki też wydawały mi się, że będą chłamem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BlackOut Napisano Marzec 22, 2013 Share Napisano Marzec 22, 2013 Czy EG to naprawdę będzie serial? Pierwsze słysze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misieken Napisano Kwiecień 1, 2013 Share Napisano Kwiecień 1, 2013 Nowy ciekawy obrazek prawdopodobnie z 4 sezonu. http://3.bp.blogspot.com/-F3Y7E0J_shc/UVlL6NChRkI/AAAAAAABXkE/EoEu_GG-cxc/s1600/284954__UNOPT__safe_twilight-sparkle_trixie_entertainment-weekly.jpg Obrazek z http://www.equestriadaily.com/2013/04/twixie-is-more-than-candy-bar.html Ciekawe jaką rolę odegra w tym Trixie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silver Shield Napisano Kwiecień 1, 2013 Share Napisano Kwiecień 1, 2013 Trixie się żeni? Pytanie, kto ją zechciał? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Kwiecień 1, 2013 Share Napisano Kwiecień 1, 2013 Trixie wut are u doin in this episode?! Trixie STHAP! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rarity115 Napisano Kwiecień 1, 2013 Share Napisano Kwiecień 1, 2013 Trixie ma welon ślubny i co robi w skryctce Króla Sombry, Twilight Sparkle jest księżniczką i ma skrzydła. Jak dla mnie to ten serial schodzi na psy. Błagam nie, jak ślub to tylko tych pozytywnych postaci (chciałabym , żeby to była któraś z Mane6). Wracając do kwestii Twilight i jej roli księżniczki, to do tej pory uważam, że to robienie z żebraka króla. Przepraszam, jeśli kogoś obraziłam. Bronię swojego zdania, ale uszanuję także Wasze zdanie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Kwiecień 1, 2013 Share Napisano Kwiecień 1, 2013 Trixie żeni się z Twilight! Jak strasznie! D; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DeDanielosek Napisano Kwiecień 1, 2013 Share Napisano Kwiecień 1, 2013 Mam wrażenie że ten obrazek to żart, a nie spoiler. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rarity115 Napisano Kwiecień 1, 2013 Share Napisano Kwiecień 1, 2013 To by wyjaśniało, dlaczego Twi się rumieni. Ale bądźmy rozsądni. Co Trxixie robi w Kryształowym Imperium? I po co schodzi do skrytki Króla Sombry? Możliwe, że ten obrazek to żart, ale Twilicorn nie jest żartem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Kwiecień 1, 2013 Share Napisano Kwiecień 1, 2013 TRIXIE ŻENI SIĘ Z ROGIEM SOMBRY NA SCHODACH KTÓRE ON TAK BARDZO LUBI A TWILIGHT TO KSIĄDZ. Macie odpowiedź dziękuje za uwagę ._. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WładcaCiemnościIWszelkiegoZła Napisano Kwiecień 1, 2013 Share Napisano Kwiecień 1, 2013 Ja tam bym się z Trixie ożenił, ładna jest jak na kuca. x] A obrazek... Hm... Cóż... Byłby ciekawy, ale... 1 kwietnia, trolololo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bester Napisano Kwiecień 1, 2013 Share Napisano Kwiecień 1, 2013 A może twórcy zrobią tak: "Wywrócimy wszystko do góry nogami, a potem będziemy to odkręcać". Fandom dostanie białej gorączki, a materiału będzie na pięć kolejnych sezonów Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Kwiecień 1, 2013 Share Napisano Kwiecień 1, 2013 Pojawi się piąty... tak PIĄTY a nie piąta CMC! Informacja ta wypłynęła z Facebooka niejakiej Nancy Parker (19l). Pochwaliła się, że zatrudniła się w Hasbro i będzie podkładać głos nowej postaci z z popularnej kreskówki ("new CMC male character from MLP: FiM show") Informacja zniknęła szybciej niż się pojawiła, ale w internecie nic nie ginie. Źródło bronynet.com Gdyby pojawiła się dzień wcześniej... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WładcaCiemnościIWszelkiegoZła Napisano Kwiecień 1, 2013 Share Napisano Kwiecień 1, 2013 Plusem jest to, że "informacja zniknęła szybciej, niż się pojawiła" - zwykle Prima Aprilisowe żarty zostają co najmniej do 2 kwietnia, a tu proszę... Nadal jest to jednakże niepewna informacja, choć czego tak naprawdę możemy być pewni? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Kwiecień 1, 2013 Share Napisano Kwiecień 1, 2013 Pojawi się piąty... tak PIĄTY a nie piąta CMC! Informacja ta wypłynęła z Facebooka niejakiej Nancy Parker (19l). Pochwaliła się, że zatrudniła się w Hasbro i będzie podkładać głos nowej postaci z z popularnej kreskówki ("new CMC male character from MLP: FiM show") Informacja zniknęła szybciej niż się pojawiła, ale w internecie nic nie ginie. Źródło bronynet.com Gdyby pojawiła się dzień wcześniej... No dobra. Mamy 2 kwietnia, w związku z tym... Wybaczcie, ale... To 100% ściema, wymyślona na szybkiego. Znalazłem listę znanych aktorów podkładających głos w bajkach (początkowo chciałem dać F. Oza, ale później wpadłem na pomysł zmieszania imienia z nazwiskiem). A teksty typu "to nieoficjalne", "pojawiło się na FB" czy właśnie "informacja zniknęła szybciej, niż się pojawiła" sprawia, że łatwiej w coś uwierzyć. Chociaż kto wie czy z dla żartu zrobi się nie dla żartu (patrz okulary Google i AR)? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nikern Napisano Kwiecień 10, 2013 Share Napisano Kwiecień 10, 2013 Taa, to raczej na pewno ściema, mnie bardziej interesuje natomiast ta Sunset Shimmer. Ciekawa sprawa, ale dużo o niej niestety nie wiemy.... chyba... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ToffiLove Napisano Kwiecień 10, 2013 Share Napisano Kwiecień 10, 2013 Ja myślę, że po wakacjach będzie dużo świeżych informacji . Teraz jest za wcześnie, bo przecież planują 4 sezon na zimę, a nawet styczeń :/ ... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nikern Napisano Kwiecień 11, 2013 Share Napisano Kwiecień 11, 2013 No tak. Może jakieś screeny wyciekną jak poprzednio. Ja osobiście jestem ciekaw co zobaczymy, tym bardziej że znów 26 odcinków. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się