Lolita Napisano Listopad 15, 2015 Share Napisano Listopad 15, 2015 Autorek kocha inaczej 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salto Napisano Listopad 28, 2015 Share Napisano Listopad 28, 2015 Frederic Bastiat - "Prawo", oraz Ayn Rand - "Cnota egoizmu. Nowa koncepcja egoizmu". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sukite Napisano Listopad 28, 2015 Share Napisano Listopad 28, 2015 Obecnie kończę "Sherlock Holmes- Znak czterech" Arthura Conana Doyle Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amolek Napisano Grudzień 1, 2015 Share Napisano Grudzień 1, 2015 "Nigdziebądź" Neila Gaimana i "Bohater Wieków" Sandersona. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sun Napisano Grudzień 7, 2015 Share Napisano Grudzień 7, 2015 Sporo sie ostatnio przewinęło książek przez moje ręce (i fanfików). Obecnie jednak kończę pierwszy tom Stawki większej niż życie (tak, Kloss jest też na kartach powiesci) i biorę się za drugi, by przed świętami skończyć. Potem najnowsze Metro. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rarityn Napisano Grudzień 13, 2015 Share Napisano Grudzień 13, 2015 Zmierzch 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FrozenTear7 Napisano Grudzień 13, 2015 Share Napisano Grudzień 13, 2015 Wziąłem się parę dni temu za kolejny fan fic i już mogę powiedzieć że strasznie wart przeczytania: http://www.fimfiction.net/story/92962/sunset-of-time Niedawno skończyłem czytać "Unfinished" jeden z lepszych ficów jaki czytałem z bardzo ciekawą i intrygującą fabułą odnośnie Twilight. http://www.fimfiction.net/story/64581/unfinished No i przedtem czytałem "Background Pony" czyli najlepsze dzieło fandomowe obecnie i na zawsze. Nie potrafię opisać tego jak wspaniała jest ta książka i ile we mnie emocji wywołała. Nigdy nie wczułem się tak emocjonalnie w książkę a ona powoduje u mnie napływ łez za każdym razem jak przez głowę chociaż przeleci mi Lyra. http://www.fimfiction.net/story/19198/background-pony Mały spam oraz polecenie super fan ficów. Polecam jeśli ktoś lubi walczyć ze smutnymi i tragicznymi historyjkami i dobrze angielski ogarnia. Ding ding. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sun Napisano Grudzień 20, 2015 Share Napisano Grudzień 20, 2015 Właśnie skończyłem (znaczy przedwczoraj) 2 tomy Stawki większej niż życie (może ktoś kojarzy serial). Ogólnie książka dobra i przyjemnie się czyta. Nie ma też jakichś różnic między książką a serialem (w przypadku pancernych w filmie cały czas jest ten sam czołg, podczas gdy w książce mamy dwa różne modele). Główną, którą zauważyłem jest różnica w nazwisku głównego bohatera (tym prawdziwym). Poza tym czyta się bardzo przyjemnie i świetnie wchodzi. Obecnie czytam po raz kolejny, dziedzictwo przodków, czekając aż Celestia w czerwonej czapeczce przyniesie mi Metro 2035 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simplistic Napisano Grudzień 20, 2015 Share Napisano Grudzień 20, 2015 ,,karbala" Piotra Głuchowskiego i Marcina Górki. Polecam fanom militarii historii wojskowości, sporo ciekawostek i opisów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rarityn Napisano Grudzień 29, 2015 Share Napisano Grudzień 29, 2015 Zaćmienie 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dark Feather Napisano Grudzień 31, 2015 Share Napisano Grudzień 31, 2015 Właśnie kończę zbiór reportaży Szymona Hołowni "Last minute 24 h chrześcijaństwa na świecie". Dobra rzecz, Szymek jednak umie pisać, internet nie miał racji. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vaniliomik Napisano Styczeń 28, 2016 Share Napisano Styczeń 28, 2016 Aktualnie czytam czwartą część Baśnioboru, oraz Krzyżaków. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simplistic Napisano Luty 17, 2016 Share Napisano Luty 17, 2016 NetherGrimm, Otchłanny... Nie czytać, nie brać, nie dotykać! Straszny gniot, kolejna z dziesięciu tysięcy oklepanych historyjek z tymi samymi motywami, postaciami (tylko imiona inne), wydarzeniami (!!!) po 15 stronach już wiesz co będzie w całej książce i jak się ,,niespodziewanie i szokująco" skończy. Serio? Czy doszliśmy już do tego stopnia w literaturze? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gray Picture Napisano Luty 17, 2016 Share Napisano Luty 17, 2016 Krzyżacy Sienkiewicza, lektura, więc z własnej inicjatywy nie czytam. Choć nie wiem, czemu ludzie z mojej klasy tak narzekają. Jestem w połowie pierwszego tomu, tego ponoć nudniejszego, a jedyną rzeczą, do której mogę się przyczepić, jest Danusia, postać strasznie działa mi na nerwy, zupełnie nie wiem czemu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simplistic Napisano Luty 18, 2016 Share Napisano Luty 18, 2016 , a jedyną rzeczą, do której mogę się przyczepić, jest Danusia, postać strasznie działa mi na nerwy, zupełnie nie wiem czemu. *offtop* Pocieszę cię, ona umrze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
coffeInka Napisano Luty 18, 2016 Share Napisano Luty 18, 2016 TO SPOILER! Nie wolno spoilerować XD Chyba już pisałam, ale żeby nie było offtopu: Bułeczka, miałam 8 lat 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gray Picture Napisano Luty 18, 2016 Share Napisano Luty 18, 2016 (edytowany) 2 godziny temu Simplistic napisał: offtop* Pocieszę cię, ona umrze. To dobrze jej tak. godzinę temu WildyRock napisał: Bułeczka, miałam 8 lat A tobie tematy się nie pomyliły? Bo to bardziej pasuje do "Pierwsza książka, która trafiła do twojego serca", niż "Co aktualnie czytamy". Chyba, że czytasz jedną książkę od skończenia ośmiu lat._. Edytowano Luty 18, 2016 przez Gray Picture Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
coffeInka Napisano Luty 18, 2016 Share Napisano Luty 18, 2016 2 godziny temu Gray Picture napisał: To dobrze jej tak. A tobie tematy się nie pomyliły? Bo to bardziej pasuje do "Pierwsza książka, która trafiła do twojego serca", niż "Co aktualnie czytamy". Chyba, że czytasz jedną książkę od skończenia ośmiu lat._. A tak. Owszem. Głupia jestem 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alekseł Napisano Luty 19, 2016 Share Napisano Luty 19, 2016 Aktualnie natrafiłam na Milana Kunderę i czytam dwie jego książki. Jedna to zbiór esejów zatytułowany "Sztuka Powieści", a druga to "Niewiedza". Będąc w połowie tej pierwszej i na około 1/3 tej drugiej, muszę przyznać, że obydwie jak na razie są bardzo dobre i prezentują sobą wysoki poziom :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FireflyPL Napisano Luty 19, 2016 Share Napisano Luty 19, 2016 "Legion" Elżbiety Cherezińskiej oraz "Renesans" Olivera Bowden'a polecam obie, długa ale bardzo przyjemna lektura Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Luty 19, 2016 Share Napisano Luty 19, 2016 Ja teraz czytam Spoiler A w kolejce już czeka... Dzisiaj kupiłem ją... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smutny Napisano Luty 19, 2016 Share Napisano Luty 19, 2016 Kryształowe oblężenie które przerwało mi czytanie metra 2035. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Luty 19, 2016 Share Napisano Luty 19, 2016 Metro 2035 też mam do przeczytania, jak i Ciemne Tunele 2033 i Otchłań 2033 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arkane Whisper Napisano Luty 22, 2016 Share Napisano Luty 22, 2016 (edytowany) Serię ze świata dysku. Tak, w sobotę zacząłem "Straż! Straż!" i nie spocznę dopóki nie przeczytam wszystkich. Swoją drogą fajną edycję wydają książek ze świata dysku. Wreszcie będę miał wszystkie na własność Edytowano Luty 22, 2016 przez Arkane Whisper Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smutny Napisano Luty 22, 2016 Share Napisano Luty 22, 2016 19.02.2016 at 21:44 BiP napisał: Metro 2035 też mam do przeczytania, jak i Ciemne Tunele 2033 i Otchłań 2033 Otchłani jeszcze nie czytałem, dobra książka ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się