Jump to content

Equestria Girls

misieken
 Share

Recommended Posts

Nie nie D: dziękuje za odpowiedzi ale w ogóle w złym temacie napisałam xD szukam napisów do filmu o bronies ^^" Przepraszam za kłopot.

Film o Bronies z tego co pamiętam też gdzieś na zalukaj.tv siedział, a o same napisy to chyba Mystherii trzeba pytać.

Ukazał się hiszpański zwiastun, co najważniejsze film ma być w kinach 5 września! Myślicie że u Nas też kinówkę mogą zrobić? Trochę mało realne, ale chętnie zobaczyłabym normalny polski zwiastun My Little Pony, do kina w sumie też bym sobie poszła, obejrzała na wielkim ekranie (ale mam wyobraźnię) :rainderp:

Do momentu 9:29 jest super :lunaderp: potem już wieje nudą...aż do 1:09:00. Jedno mnie irytuje...czemu ona w ogóle nic nie powiedziała tym mane6 z ludzkiego świata ? Spodziewałam się po niej wzruszającej mowy,łez, a tu NIC !? Po prostu sobie poszła ? Well...

1:09:34 -> patrzcie na grzywę Twili,taka jak podczas koronacji + zwykła. Wpadka ? No dobra, ale to jest film,mogli tego uniknąć.

Edited by Tamara

Wątpię, by był polski dubbing. A ma ktoś może jakaś oficjalną informację? Bo może strzępimy sobie języki niepotrzebnie, a tam już wszystko wiadomo :D

Chętnie kupiłbym ten film. Chętnie kupiłbym serial... cholera jasna!

Minimini pisało, że powinno u nich być Equestria Girls, ale jeszcze nie wiedzą kiedy, gdzieś ktoś dawał screen.

Na HUB'ie ma być 1 września (chyba zaraz po wynikach głosowania na najlepszego kucyka (z mane6)), więc u Nas będzie zapewne w 2014... chyba że jakoś wcześniej dostaną film, w końcu 3 sezon z dubbingiem wyszedł dość szybko...

Jak ktoś sobie pobrał tę wersję 1080p, to tutaj macie dopasowane napisy https://docs.google.com/file/d/0B8DySY3bHz1bOWhwT1lYd3ZFR0k/edit

heh, gdybyś wstawiła to 3h wcześniej to nie musiałbym ich przesuwać tak ok 4 sekundy.

W końcu postanowiłem obejrzeć EQ i nawet nie najgorsze. Ale jak to bywa w MLP wszystko dzieje się za szybko.

Mi tam nie podoba się tylko koniec. Jest za szybki, jak kolega u góry wspomniał, a nasza "zła" nagle zaczyna ryczeć i wszystko staje się dobrze i wszyscy się cieszą... Jakieś biedne to zakończenie troszkę.