TheSzczygiel1992 Napisano Luty 22, 2012 Share Napisano Luty 22, 2012 Zdziwiłem się że nie ma takiego tematu ale cóż trzeba to naprawić. Pod spodem piszcie jaki odcinek się wam najbardziej podobał a także który się nie podobał oraz dlaczego dla mnie najbardziej podobał się odcinek 11 bo była piosenka oraz każda z mane6 miała trochę roli.Najmniej podobał mi się odcinek z psami, nie wiem dla czemu ale tak wyszło Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elizabetta Napisano Luty 22, 2012 Share Napisano Luty 22, 2012 No dobra to ja zacznę: Najbardziej podobał mi się odcinek 16,a nie podobał mi się najbardziej odcinek... Nie wiem dla czego,ale odcinek 19. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahir Napisano Luty 22, 2012 Share Napisano Luty 22, 2012 Best- 25 Najgorszy - 20 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Luty 22, 2012 Share Napisano Luty 22, 2012 Najslabszy - 5. Gilda to dla mnie synonim wk***** postaci. Najlepszy - 14/19. Rarity <3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NiBl Napisano Luty 22, 2012 Share Napisano Luty 22, 2012 Najbardziej lubiany - The BEST night EVERRRRRRR! Po prostu lubię szalone odcinki :-P, Ten był szalenie zabawny... No i niezapomniane "You going to LOVE me!!!!" (ciekawe przed czym kucyki zaczęły uciekać, przed zwierzątkami czy przed tym demonem który to wykrzyczał :-P). Najmniej... Hmmm... Owl well that ends well. Pamiętacie ten... To ten z Sową i Spikiem. Po pierwsze zupełnie się nie rzuca: czo to za odcinek (nic z niego nie ma poza Sową, która nawet nie jest jakoś śmieszna -> w takim over the barrel mieliśmy "flutter tree" :-) ) Poza tym ogólnie... LUDZIE (czy jak wolicie KUCE), to nie powinna być wyliczanka. Poświęćcie chociaż 5 minutek i uzasadnijcie. Nie mówiąc już o tym, że numerek odcinka mówi mniej niż nazwa... ... ... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
El Martinez Napisano Luty 22, 2012 Share Napisano Luty 22, 2012 w takim over the barrel mieliśmy "flutter tree" :-) ) Flutter tree? BRAEBURN, KURCZE! Najlepszy - 21 (Over a barrel) - chyba wiadomo, dlaczemu Najgorszy - 24 (strasznie tej sowy nie lubię i jakiś taki nudnawy ;p) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BronyCrypter101 Napisano Luty 22, 2012 Share Napisano Luty 22, 2012 Najlepszy: 25 (Party of One) - no chyba nie muszę tłumaczyć dlaczego :3 Najgorszy: ˀˀˀ [Έŗřŏŕ ϟѲ4] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SystemShy Napisano Luty 22, 2012 Share Napisano Luty 22, 2012 .... hmmm najgorszy odcinek z sowa... byl taki nijaki i bez polotu. Najlepszy? chyba jednak "best night ever" , ale wiele odcinków bardzo lubie, troche trudno wybrac najfajniejszy... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
solaris Napisano Luty 22, 2012 Share Napisano Luty 22, 2012 Najlepszy - 8 i 15 Najgorszy - 19 i 24 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Luty 22, 2012 Share Napisano Luty 22, 2012 Ssący: 1 i 2 Najlepszy: 16, 21...DAMN. Wszystkie oprócz dwóch pierwszych są świetne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheSzczygiel1992 Napisano Luty 22, 2012 Autor Share Napisano Luty 22, 2012 hehe widzę ze teraz pora na taki temat w dziale II sezonu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dadudałe Napisano Luty 22, 2012 Share Napisano Luty 22, 2012 Najlepszy? Ten, gdzie było najwięcej RD ofc! Najgorszy? Ten, gdzie było jej najmniej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spoiler Cat Napisano Luty 22, 2012 Share Napisano Luty 22, 2012 Hmmm najlepszy? 11, 19 i 14, no może 15 też się do topki wlicza Najgorszy? dziwnie to "zabrzmi" z moich ust ale najmniej podobał mi się 25, 24 i 21 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemuur Napisano Luty 22, 2012 Share Napisano Luty 22, 2012 Hmm... Najlepszy... Trudny wybór, ale chyba 5, 11, 16, 21, 25 No i jeszcze mam ochotę dać 14 za "20% cooler". Jak dobrze pamiętam, to każdy powyżej 20 był super , jednak wymienione najbardziej utkwiły mi w pamięci. Najgorszy... hmm... chyba 19, był śmieszny i wgl, jednak brakowało mi w nim uroku kucyków i wydawał się dość sztuczny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neiter Napisano Luty 22, 2012 Share Napisano Luty 22, 2012 Najlepszy - 10, 15, 19, 20, 26 Najgorszy - hmm, nie ma takiego Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutteryay Napisano Luty 23, 2012 Share Napisano Luty 23, 2012 Najlepszy to chyba... odcinek zdaje się 17 "The Stare Master" i 23 "The Cutie Mark Chronicles" A najgorszy? Muszę przyznać, że 22 "A Bird in the hoof". Wiem, że Fluttershy centryczny, ale nie podobał mi się. Aha i jeszcze 10 czyli "Swarm of the Century". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba Dmode Coke Napisano Luty 24, 2012 Share Napisano Luty 24, 2012 Najlepszy 16 Najgorszy 19 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ThatIsSoSad Napisano Marzec 4, 2012 Share Napisano Marzec 4, 2012 Ulubione to raczej 2 ostatnie, za totalne niezrównoważenie Pinkie w 25 i ogólne zdarzenia u wszystkich w ostatnim. Najmniej? Pierwsze 2 nie podobały mi się, ale wtedy jeszcze kucyki mnie nie przekonywały. Bardziej zdecydowany jestem do 24 tutaj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
McKeyPL Napisano Kwiecień 3, 2012 Share Napisano Kwiecień 3, 2012 Najlepszy odc. to odc nr 11 winter wrap up a najgorszy to odz z drzewem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Testar Napisano Kwiecień 3, 2012 Share Napisano Kwiecień 3, 2012 Dość trudny wybór.... Zdecydowanie nie podobał mi się odcinek 4 (przez całe 20 minut masło maślane, kompletny brak humoru), oraz 10 (choć pod koniec nie było tak źle) i 22. Świetny był odcinek 7 (masakryczne lęki Fluttershy), 26 (zwłaszcza świetna piosenka) oraz 23 (ciekawe spojrzenie na młodość bohaterek). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrFreeze Napisano Kwiecień 4, 2012 Share Napisano Kwiecień 4, 2012 Hmmmm na pewno najlepsze według mnie to : 7,11,14,16,19,25,26 (dużo tego ale co się dziwić) Najmniej lubiany...hmmmmm.... *myśli*......*nie może wymyślić*.....*wpada na pomysł* tak już wiem 1 odc był trochę nudny Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sttark Napisano Kwiecień 4, 2012 Share Napisano Kwiecień 4, 2012 Najlepszy w sezonie pierwszym był odcinek szesnasty zaś najgorszy...Hm inaczej.Najmniej lubiany przeze mnie odcinek I sezonu to ten z sową(nie wiem dlaczego,chyba nie przepadam za nią). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Porter Napisano Kwiecień 4, 2012 Share Napisano Kwiecień 4, 2012 Tak, zgadzam się 16 "The Best Episod Ever" A najgorszy to teraz wydaje mi się 4 z przepracowującą AJ, bo 1 i 2 były trochę nudne, ale była akcja. 3 też jeden z nudniejszych, ale był Hard Of Trolling. Tak na prawdę w tej chwili pierwsze odcinki wydają się być kiepskie, bo kolejne są lepsze, ale oglądając po raz pierwszy pierwsze odcinki wydają się być ciekawe. Wiem, że i tak tylko 5% osób zrozumie tego posta w całości, ale to szczegół Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrFreeze Napisano Kwiecień 4, 2012 Share Napisano Kwiecień 4, 2012 Porterku.... Każdy chyba to zrozumie Ja jak pierwszy raz oglądałem MLP to nie mogłem przestać .... każdy odcinek wydawał mi sie być EPICKI. (tzn na początku lubiłem wszystko co związane z MLP) .....Lecz z perspektywy czasu i nowych odcinków wydaje mi się , że te pierwsze są no cóż nudne....(tak szczerze mówiąc to tak czy siak odcinki od 10+ są najlepsze... ^^) @edit.... tak jak teraz czytam mój komentarz to wydaje się być trochę....... bez sensu..... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czepiuch Napisano Kwiecień 5, 2012 Share Napisano Kwiecień 5, 2012 Moim ulubionym odcinkiem pierwszej serii jest numer 23 czyli Kroniki Uroczego Znaczka. Miło było dowiedzieć się czegoś więcej o bohaterkach, było dużo CMC i ten wspaniały tekst Pinkie, który mnie powalił: http://www.youtube.com/watch?v=YPOKQetUgr4 Najgorszy? Hmmm. Odcinek 4. był taki sobie, więc (jeśli wgl. można nazwać jakiś odcinek MLP "najgorszym") wybór pada na niego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się