Fallen Star Napisano Marzec 21, 2013 Share Napisano Marzec 21, 2013 Wysłałem. Mam nadzieje, że aparat w telefonie zrobił swoje. Link do komentarza
Anathiela Napisano Marzec 22, 2013 Share Napisano Marzec 22, 2013 I ja oczywiście wysłałam. Link do komentarza
Guardian Napisano Marzec 24, 2013 Share Napisano Marzec 24, 2013 poszło jak najbardziej możesz udostępnić Link do komentarza
VileRaven Napisano Marzec 24, 2013 Share Napisano Marzec 24, 2013 praca nr 2 została przesłana Link do komentarza
Aretra Napisano Marzec 25, 2013 Share Napisano Marzec 25, 2013 Praca nr. 3 wysłana. Myślę, że się spodoba Link do komentarza
Angdey Napisano Marzec 26, 2013 Share Napisano Marzec 26, 2013 Praca została wysłana Link do komentarza
Xinef Napisano Marzec 26, 2013 Share Napisano Marzec 26, 2013 Praca wysłana. Sporo roboty z narysowaniem takiej Nightmare Moon... tyle detali i jeszcze spore różnice w budowie ciała względem innych kucyków... Link do komentarza
Pisklakozaur Napisano Marzec 26, 2013 Share Napisano Marzec 26, 2013 2-ga praca poszła Link do komentarza
Arjen Napisano Marzec 27, 2013 Autor Share Napisano Marzec 27, 2013 Jeśli ktoś inny ma jeszcze jakieś prace, to niech się pośpieszy. W weekend ukażą się wyniki i nagrodzimy userów Do tego dochodzi mała modyfikacja, mam nadzieję, że się nie obrazicie - poinformuje o niej w najbliższym czasie lub w weekend. Link do komentarza
Tearise Napisano Marzec 27, 2013 Share Napisano Marzec 27, 2013 Praca wysłana (za późno, ale...). Link do komentarza
RazorBlade Napisano Marzec 29, 2013 Share Napisano Marzec 29, 2013 Praca została przesłana. Ogólnie ja nie zajmę żadnego miejsca, ale chciałam mieć przynajmniej świadomość, że wzięłam udział c: Życzę powodzenia, drodzy, kucykowi przyjaciele ^^ Link do komentarza
Arjen Napisano Marzec 31, 2013 Autor Share Napisano Marzec 31, 2013 Witajcie! Ta zmiana o której mówiłem jest dostępna tutaj. Przepraszam, że zmieniłem wygląd nagrody, lecz awardy pozostają tak samo cenne. Ze względu na przesłanie ponad 50 prac (!) postanowiłem wyróżnić dość dużą liczbę osób. Pierwsze miejsce zajmuje... Turoń! Na drugim miejscu umieściłem Cartoon Tigera! Na ostatnim stopniu podium znalazła się Mrs. Octavia Wyróżnieni dodatkowo znaczkami: VileRaven Spromultis Aglet Poza tym postanowiłem zwrócić uwagę na prace następujących userów (już bez awarda): Apple Bloom - Link Flower-Shy - Link i Link 2 Ares - Link Katherine - Link Symphony - Link Tearise - Link Rubinka - Link Link do komentarza
Yargolek Napisano Marzec 31, 2013 Share Napisano Marzec 31, 2013 Turoń gratulacje Wszystkie prace ładne ale mi się najbardziej podoba praca Mrs. Octavii Link do komentarza
~Tamara~ Napisano Marzec 31, 2013 Share Napisano Marzec 31, 2013 Gratulce Turońciu ! Wszystkie prace prześliczne i w każdą zostało włożone mnóstwo pracy,ja bym nie umiała wybrać Gdybym wcześniej dowiedziała się o konkursie...ale będzie przecież jeszcze wiele ^^ Link do komentarza
Xinef Napisano Marzec 31, 2013 Share Napisano Marzec 31, 2013 Gratulacje dla zwycięzców! Mi akurat z zaprezentowanych najbardziej się podoba praca Katherine, ale widać, że księżniczka ma bardzo licznych wysoce utalentowanych wielbicieli. Link do komentarza
Servant Saber Napisano Marzec 31, 2013 Share Napisano Marzec 31, 2013 Łaaaał... zwycięstwo Turoń było pewne, ale prace pozostałej top 5 są równie niesamowite No i mój bohomaz Gratuluję wszystkim, jak i każdemu z osobna! Link do komentarza
Gość zukori Napisano Marzec 31, 2013 Share Napisano Marzec 31, 2013 heej sory ale jeżeli takie coś zasługuje na czyjąś uwagę to myślę, że to tym bardziej. nie abym była zazdrosna tylko po prostu strasznie długo nad tym ryskiem siedziałam ale najwyraźniej nikt mnie nie docenił, po prostu chcę Wam pokazać i się pochwalić bo do tego czasu nigdzie tego nie udostępniałam ^ ^ Link do komentarza
Recommended Posts