Mrs.Octavia Posted October 19, 2013 Share Posted October 19, 2013 A od czego są pluszaki/figurki/duże poduszki postaci fikcyjnych? Maszyny nie są takie mięciutkie ;_; Link to comment Share on other sites More sharing options...
WilczeK Posted October 19, 2013 Share Posted October 19, 2013 (edited) Ale pluszak jest czymś co zawsze w pewnym stopniu odchodzi od samej postaci, nie jest to bezpośrednie, no nie wiem - ''wcielenie'' ? A z maszyną masz bezpośredni kontakt. Poza tym maszyny mają dusze. Edited October 19, 2013 by WilkU Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mrs.Octavia Posted October 19, 2013 Share Posted October 19, 2013 Czy ja wiem...postacie fikcyjny jako tak nie mają "ciała", więc ludzie robią właśnie, dlatego pluszaki, czy figurki z nimi, więc moim zdaniem ma taką samą wartość postać w wersji pikselowej. Akurat w kwestii duszy nie będę się sprzeciwiać, bo nie wiem ;_; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eter Posted October 19, 2013 Share Posted October 19, 2013 A z maszyną masz bezpośredni kontakt. Poza tym maszyny mają dusze. Akurat w kwestii duszy nie będę się sprzeciwiać, bo nie wiem ;_; Maszyny mają duszę, duszę oraz własny język! Miłość do maszyn jest piękna i się zawsze zwraca Link to comment Share on other sites More sharing options...
WilczeK Posted October 19, 2013 Share Posted October 19, 2013 Maszyny mają duszę, duszę oraz własny język! Miłość do maszyn jest piękna i się zawsze zwraca 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ratajello Posted October 20, 2013 Share Posted October 20, 2013 Wolny, hmm... Raczej szczęśliwy. Uważam, że jeszcze jestem za młody na związek. Nie chciałbym sobie zakrzątać głowy problemami z tego płynących. Nie mam nawet wyboru co do dziewczyn, w moim gimnazjum chodzą tylko 4 dziewczyny na 24 chłopaków Kiedyś na pewno znajdę sobie moją lubą i będziemy razem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Servant Saber Posted October 23, 2013 Share Posted October 23, 2013 W związku z moją tulpą.To się leczy, nie chwali Link to comment Share on other sites More sharing options...
RainSon Posted October 23, 2013 Share Posted October 23, 2013 Aktualizacja... zakochałem się w przyjaciółce. Zajętej. Po co o tym mówię? ._. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WilczeK Posted October 23, 2013 Share Posted October 23, 2013 (edited) Aktualizacja... zakochałem się w przyjaciółce. Zajętej. Po co o tym mówię? ._. Po to żebyśmy życzyli ci powodzenia ? Powodzenia Edited October 23, 2013 by WilkU Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartis Posted October 23, 2013 Share Posted October 23, 2013 Piszesz to, żebyśmy Cię wspierali w bólu, a tak na prawdę wszystkich nas to w ogóle nie obchodzi Żeby nikt mi nie wmówił offtopu to z dumą mogę napisać, że chyba znowu jestem zajęty (Trzeci raz wchodzę do tej samej rzeki) ^^ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lisica Posted October 23, 2013 Share Posted October 23, 2013 (edited) Wolna i nie szukająca partnera. A nie stop jestem w związku z powietrzem, czekaj, czy z powietrzem można być w związku? Edited October 23, 2013 by Lisica-chan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mrs.Octavia Posted October 23, 2013 Share Posted October 23, 2013 Jeśli je darzysz miłością to czemu nie? Każdy ma swoje fetysze Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dżem Posted October 24, 2013 Share Posted October 24, 2013 Zakochany w muzyce... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Metka04 Posted October 24, 2013 Share Posted October 24, 2013 Jestem z kimś blisko, ale nie tworzymy typowego związku. Byliśmy ze sobą wcześniej, nasze relacje się trochę rozluźniły i na dzien dzisiejszy jest hmmm... dziwnie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RainSon Posted October 24, 2013 Share Posted October 24, 2013 Po co mi życzyć powodzenia, co? Wiem, że jest im dobrze, to nie ma powodu, bym się wtrącał. On jest spoko gościem, nie mam zamiaru czekać, aż się mu noga powinie, ani nic z tych rzeczy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartis Posted October 27, 2013 Share Posted October 27, 2013 Skoro jest ok to weź ty mi człowieku powiedz po jaką cholere o tym pieprzysz? Weź się nie zachowuj jak baba tylko rusz dupe do przodu i zacznij coś robić w takim kierunku, żeby tobie było lepiej, a nie zadręczać się, że "dziewczyna w której się zauroczyłem ma innego i tak mi smutno będzie do końca życia". Facet powinien być facetem, a nie jakieś miękkie kluchy. Rada wujka Bartisa na dziś? Ogarnij się... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Airlick Posted October 27, 2013 Share Posted October 27, 2013 Facet powinien być facetem, a nie jakieś miękkie kluchy.Dokładnie, zrywaj koszulę, bierz miecz w garść i na ubitą ziemię z rywalem. A potem, zlany krwią wroga, na takoż zlanej krwią ziemi posiądź cel swoich wzdychań. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hajime Posted October 27, 2013 Share Posted October 27, 2013 (edited) Jestem wolna, ale tak bardzo chce być chłopakiem i kochać sie z innym chłopakiem. Yaoi Yea. I oczywiście wyglądać jak Aoba. Edited October 27, 2013 by Aoba Link to comment Share on other sites More sharing options...
WilczeK Posted October 27, 2013 Share Posted October 27, 2013 (edited) Jestem wolna, ale tak bardzo chce być chłopakiem i kochać sie z innym chłopakiem. Yaoi Yea. I oczywiście wyglądać jak Aoba. Za dużo czegoś, nie wiem czego. Ale czegoś na pewno. Edited October 27, 2013 by WilkU Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sabina Posted October 27, 2013 Share Posted October 27, 2013 (edited) Mam pomysł Ci co są wolni tutaj, mogą się zejść i tym sposobem połowa wolnych tutaj będzie w związkach. A, żeby nie zbaczać z tematu. Jestem wolna. Edited October 27, 2013 by Sabina Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hajime Posted October 27, 2013 Share Posted October 27, 2013 Ale o co ci chodz... A! No tak! Aoba jest z gry DRAMAtical Murder Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zucharski Posted October 27, 2013 Share Posted October 27, 2013 Ci co są wolni tutaj, mogą się zejść i tym sposobem połowa wolnych tutaj będzie w związkach. Przy takiej proporcji płci, to trochę ryzykowne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Airlick Posted October 27, 2013 Share Posted October 27, 2013 Przy takiej proporcji płci, to trochę ryzykowne Białogłowy mogłyby sobie założyć haremy. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightbringer Posted October 27, 2013 Share Posted October 27, 2013 Od kilku miesięcy wolny. Jej ojciec dostał prace w Belgi i się cała rodzina przeprowadzili. Ona oczywiście nie miał nic do gadania. Tęsknie za nią Po co ja to napisałem ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kitsun Posted October 27, 2013 Share Posted October 27, 2013 Wolny, poszukujący gracza numer 2. Najlepiej płci pięknej =w= Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts