Eter Posted June 22, 2013 Share Posted June 22, 2013 ja nie miałem dziewczyny od 3-4 lat, czuję się sam, ale na razie, nie mam jak na to poradzić Witam w klubie... również od 3-4 lat nie byłem w związku. O ile to poprzednie można było nazwać związkiem... ale to już inna bajka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PlagueOverlord Posted June 22, 2013 Share Posted June 22, 2013 Jestem wolny. Tak naprawdę jestem singlem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artiem Posted June 22, 2013 Share Posted June 22, 2013 Wolny i nieszczęśliwy z tego powodu Chciałbym znaleźć drugą połówkę która niekoniecznie lubi kucyki ale żeby nie rzuciła po miesiącu... Nie wiem dlaczego to o chłopakach mówi się że to świnie skoro (((NIEKTÓRE))) dziewczyny są takie same lub gorsze. Ja np. już 2 razy próbowałem coś zdziałać i znaleźć swoją miłość. Szkoda tylko że zawsze starałem się na darmo a One miały to gdzieś i nawet nie miały odwagi powiedzieć że nie są zainteresowane. Ale tak to już jest. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matjas Posted June 22, 2013 Share Posted June 22, 2013 Matyas po czo ci dziewczyna jak masz mnie ^3^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matyas Corra Posted June 22, 2013 Share Posted June 22, 2013 nie wiem, przydała by się jakaś, ale i tak cię kocham Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Posted June 23, 2013 Share Posted June 23, 2013 (edited) No to ja Was wszystkich przebijam. Wolna od dziesięciu lat! Ha! Kto z Was może się poszczycić takim wynikiem? GoldenLeaf, kochana! Jak ja bardzo się z Tobą zgadzam! Edited June 23, 2013 by Nocturnal Light Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dead Radio Man Posted June 23, 2013 Share Posted June 23, 2013 Ja tam bym się nie szczycił, no ale jestem innym człowiekiem więc myślę też inaczej < chyba myślę > Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delfinek Keola Posted June 23, 2013 Share Posted June 23, 2013 (edited) Trzy miłości, z czego wyszły dwa związki. Dwie największe porażki mojego życia (jak na razie) i jedna największa pomyłka, jaką popełnić mogłem. Zostałem wykastrowany emocjonalnie i dłuugo się musiałem zbierać. Do stanu sprzed wrócić mi się na pewno nie uda. Nikomu nie życzę takich rzeczy, jakie ja przechodziłem Na razie... liczę na cud. No i czekam na studia, nowi ludzie, czysta karta. ja nie miałem dziewczyny od 3-4 lat, czuję się sam, ale na razie, nie mam jak na to poradzić Możemy coś na to zaradzić Edited June 23, 2013 by Exai Link to comment Share on other sites More sharing options...
BLaCKTiGER Posted June 23, 2013 Share Posted June 23, 2013 yay od jakiegoś czasu zajęty niestety na odległość ale jak to wytrzymamy to reszta życia powinna być chociaż troche łatwiejsza Link to comment Share on other sites More sharing options...
SPIDIvonMARDER Posted June 24, 2013 Share Posted June 24, 2013 No to ja Was wszystkich przebijam. Wolna od dziesięciu lat! Ha! Kto z Was może się poszczycić takim wynikiem? GoldenLeaf, kochana! Jak ja bardzo się z Tobą zgadzam! Wolny od 22 lat? xD Nie wiem, czy to powód do dumy, raczej chyba taki sam fakt jak, że mam 173 centymetry wzrostu, albo że urodziło się jednorożcem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ralmir Posted June 24, 2013 Share Posted June 24, 2013 Praktycznie szczęśliwy wolny, teoretycznie szczęśliwie zakochany Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cipher 618 Posted June 24, 2013 Share Posted June 24, 2013 No to ja Was wszystkich przebijam. Wolna od dziesięciu lat! Ha! Kto z Was może się poszczycić takim wynikiem? GoldenLeaf, kochana! Jak ja bardzo się z Tobą zgadzam!I znowu muszę użyć matematyki. Ech... Hmm... po przeliczeniu ułamków, pierwiastków i całek wychodzi... 17 lat? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aziz Posted June 24, 2013 Share Posted June 24, 2013 No to ja Was wszystkich przebijam. Wolna od dziesięciu lat! Ha! Kto z Was może się poszczycić takim wynikiem? GoldenLeaf, kochana! Jak ja bardzo się z Tobą zgadzam! *paczy na wiek* Przedszkolna miłość? Albo gdzieś coś kogoś bujasz, hmmm? yay od jakiegoś czasu zajęty niestety na odległość ale jak to wytrzymamy to reszta życia powinna być chociaż troche łatwiejsza Bardzo życzę powodzenia. Żeby nagle nie pojawił się jakiś delikwent, który będzie miał bliżej, bo wtedy to.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BLaCKTiGER Posted June 24, 2013 Share Posted June 24, 2013 Bardzo życzę powodzenia. Żeby nagle nie pojawił się jakiś delikwent, który będzie miał bliżej, bo wtedy to.. jak narazie to tylko jakaś dziewczyna mi powiedziała że spodobałem się jej (powiedziała to po tym jak w szkole zaczołem pokazywać że lubie mlp pomimo że sama nie jest pegasis ) ale nie wiem czemu ja na dziewczyny nigdy nie patrzyłem może to przez to że dla mnie wygląd jest najmniej ważny więc jak dla niej wygląd też aż tak bardzo się nie liczy to nie mam się czego bać Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anathiela Posted June 24, 2013 Share Posted June 24, 2013 Wolna i tak pozostanie do końca mojego życia tu na tym Świecie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Draco Posted June 24, 2013 Share Posted June 24, 2013 Wolny... i tak wolę zostać samotnikiem 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Posted June 24, 2013 Share Posted June 24, 2013 Przedszkolna, a jak. Wymiatałam już od samego początku. To były czasy... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unbridle Posted June 24, 2013 Share Posted June 24, 2013 Wolna i jestem z tego dumna! Chociaż kiedyś pewnie będę chciała mieć chłopaka. Kiedyś... Link to comment Share on other sites More sharing options...
solaris Posted June 24, 2013 Share Posted June 24, 2013 Jestem wolny. Miałem tylko jedną dziewczynę w moim życiu, 4 lata temu. Trochę mało jak na 23-letniego faceta Za to wrzucę tu fajną i adekwatną piosenkę z moim tłumaczeniem :3 http://www.youtube.com/watch?v=bJKoIIAbvSM 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eter Posted June 24, 2013 Share Posted June 24, 2013 Jestem wolny. Miałem tylko jedną dziewczynę w moim życiu, 4 lata temu. Trochę mało jak na 23-letniego faceta Za to wrzucę tu fajną i adekwatną piosenkę z moim tłumaczeniem :3 http://www.youtube.com/watch?v=bJKoIIAbvSM Nie jest źle, ja wyznaję taką prawdę : lepiej być samemu niż w związku który jest tworzony na siłę z osobą której w rzeczywistości nie kochamy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tisosek Posted June 24, 2013 Share Posted June 24, 2013 No, teraz mogę napisać, że jestem oficjalnie zajęty. W sumie to od ponad 2 miesięcy. Dowód: http://mlppolska.pl/watek/1245-daj-swoje-foto-p/?p=313346. Lel, pozdro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kyoko Posted June 30, 2013 Share Posted June 30, 2013 Nieszczęśliwie wolna. Nieszczęśliwie, bo rodzinka wyraźnie naciska na chłopaka/ślub, a ja mam już tego serdecznie dosyć. Paranoja... Ps: Nigdy nie zrozumiem idei chwalenia się związkiem, publikując tego typu foty. Link to comment Share on other sites More sharing options...
solaris Posted June 30, 2013 Share Posted June 30, 2013 Nieszczęśliwie wolna. Nieszczęśliwie, bo rodzinka wyraźnie naciska na chłopaka/ślub, a ja mam już tego serdecznie dosyć. Paranoja... Paranoja? Ty paranoi nie znasz, mnie rodzina pyta przy okazji jakichś imprez typu ślub/chrzciny/pogrzeb itp. czy nie jestem czasami gejem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eter Posted June 30, 2013 Share Posted June 30, 2013 (edited) Nieszczęśliwie wolna. Nieszczęśliwie, bo rodzinka wyraźnie naciska na chłopaka/ślub, a ja mam już tego serdecznie dosyć. Paranoja... Ps: Nigdy nie zrozumiem idei chwalenia się związkiem, publikując tego typu foty. Paranoja to mało powiedziane... u mnie sytuacja wygląda bardzo podobnie z tym że w dodatku zaczynają mnie podejrzewać o bycie homo... to jest dopiero paranoja Zakochani cieszą się swoim szczęściem więc umieszczają te fotki; mnie to nie przeszkadza dopóki tych fotek jest jakaś normalna ilość a jakaś sesja zdjęciowa każdego dnia... to już robi się uciążliwe. Paranoja? Ty paranoi nie znasz, mnie rodzina pyta przy okazji jakichś imprez typu ślub/chrzciny/pogrzeb itp. czy nie jestem czasami gejem Witam w klubie Edited June 30, 2013 by Eternal Link to comment Share on other sites More sharing options...
solaris Posted June 30, 2013 Share Posted June 30, 2013 Zakochani cieszą się swoim szczęściem więc umieszczają te fotki; mnie to nie przeszkadza dopóki tych fotek jest jakaś normalna ilość a jakaś sesja zdjęciowa każdego dnia... to już robi się uciążliwe. O właśnie! Zdjęcia jak najbardziej, ale z umiarem, bo dostaję pie..olca jak patrzę na 30-40 zdjęć w dodatku większość robiona z jednego ujęcia xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts