Rarity115 Napisano Sierpień 14, 2012 Share Napisano Sierpień 14, 2012 Również z niecierpliwością czekam na rozdział 19. Życzę powodzenia w tłumaczeniu i cieplutko pozdrawiam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil118 Napisano Sierpień 14, 2012 Share Napisano Sierpień 14, 2012 Ja też do tego klubu się dołączam i ja Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Sierpień 14, 2012 Autor Share Napisano Sierpień 14, 2012 Zatem wiedźcie, że Bogowie się nad Wami ulitowali 19 - Rekonwalescencja Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Future Pony Napisano Sierpień 14, 2012 Share Napisano Sierpień 14, 2012 Niklas mój ty bohaterze xD Biorę się za czytanie:twilight2: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wrzodzio Napisano Sierpień 14, 2012 Share Napisano Sierpień 14, 2012 Yey 19!!!... Znaczy ten... Zaczypisty fanfik Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pillster Napisano Sierpień 14, 2012 Share Napisano Sierpień 14, 2012 Alleluja! Bóg istnieje! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fragin Napisano Sierpień 14, 2012 Share Napisano Sierpień 14, 2012 Kolejny rozdział mojego ulubionego fanfica! Moje słowa tutaj napisane, nie wyrażą moich emocji które czułem przy czytaniu kolejnej części. Cudowne! I ten motyw z rysunkami? TO TAKIE SŁODKIE! Strach przed wygnaniem? NO JASNE, ŻE TAK! Czemu tylko został rozdział zakończony w takim momencie, chce mieć już to za sobą. Wielkie dzięki za tłumaczenie tego fica, jest genialny! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rarity115 Napisano Sierpień 14, 2012 Share Napisano Sierpień 14, 2012 Dziękuję ślicznie za 19 rozdział i życzę powodzenia w dalszym tłumaczeniu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Sierpień 14, 2012 Autor Share Napisano Sierpień 14, 2012 Czemu tylko został rozdział zakończony w takim momencie Bo autor rozbił zakończenie na trzy długie rozdziały Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fragin Napisano Sierpień 14, 2012 Share Napisano Sierpień 14, 2012 Nie dobry autor, ale w końcu napisał tego fica a trzy długie rozdziały oznaczają, że więcej ciekawych rzeczy do przeczytania! Nie mogę się doczekać, mam nadzieję, że niedługo wam zajmie, może kto wie, macie już połowę przetłumaczoną? A może nawet więcej niż połowa? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Future Pony Napisano Sierpień 15, 2012 Share Napisano Sierpień 15, 2012 Czy można się spodziewać końca fica przed końcem wakacji ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Sierpień 15, 2012 Share Napisano Sierpień 15, 2012 Ja normalnie nie wierze co się ze mną dzieje. Gdy czytałem ostatnie zdania tego rozdziału to nagle zacząłem mówić "Nie będę płakać, nie będę płakać". Po chwili: T_T Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
haryozborn Napisano Sierpień 16, 2012 Share Napisano Sierpień 16, 2012 dzięki za tłumaczenie tego epickiego fica:D,powodzenia w dalszym tłumaczeniu.pozdrawiam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ares Prime Napisano Sierpień 18, 2012 Share Napisano Sierpień 18, 2012 Wszytsko fajnie i pięknie, rozdział bez zastrzeżeń... Tylko czemu mi smutno ? A tak, bo fanfic zbliża się do końca... Ale wielkie dzięki chłopaki za tłumaczenie. Jest gitowo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moon Slash Napisano Sierpień 23, 2012 Share Napisano Sierpień 23, 2012 Długo się zabierałem za przeczytanie, ale warto było nie umiem się doczekać następnego rozdziału. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Sierpień 24, 2012 Share Napisano Sierpień 24, 2012 Kiedy 20 rozdział? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pillster Napisano Sierpień 24, 2012 Share Napisano Sierpień 24, 2012 Nie mogłem wytrzymać. Przeczytałem dwa ostatnie po angielsku. I nie umiem opisać emocji temu towarzyszących. Ten fic to mistrzostwo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Sierpień 24, 2012 Share Napisano Sierpień 24, 2012 Pillster ja jestem lepszy bo przeczytałem 14 - 21 rozdziału po Angielsku i oceniłem potem tłumaczenia niektórych rozdziałów, i Zgadzam się z tobą że Fic jest mistrzowski, na pewno gdyby Ekipa MLP:FIM na niego trafiła to by go wykorzystała Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Sierpień 26, 2012 Autor Share Napisano Sierpień 26, 2012 Na rozdziały trzeba będzie troszkę poczekać, bo chcemy wypuścić na raz 20 i 21, by Wam oszczędzić "cierpień" związanych z cliffhangerem z końcówki Dwudziestki xd Prace trwają, więc prosimy o troszkę cierpliwości z tym. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accurate Accu Memory Napisano Sierpień 27, 2012 Share Napisano Sierpień 27, 2012 nom racja 20 rozdział konczy sie mykiem pisarskim w najbardziej krytycznym momęcie przerwany rozdział Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Sierpień 27, 2012 Share Napisano Sierpień 27, 2012 A ja utknęłam na 19 D: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
max6x8 Napisano Sierpień 31, 2012 Share Napisano Sierpień 31, 2012 Nie mogę się doczekać po prostu umieram z ciekawości co będzie w tych ostatnich 3 rozdziałach Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rarity115 Napisano Sierpień 31, 2012 Share Napisano Sierpień 31, 2012 Również z niecierpliwością czekam i życzę powodzenia w tłumaczeniu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaziu Napisano Wrzesień 5, 2012 Share Napisano Wrzesień 5, 2012 Ja też niemogę doczekać się ostatnich rozdziałów i nadal żyję z myślą że ktoś kiedyś wpadnie na pomysł stworzenia ekranizacji Past Sinsa i to zrobi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pillster Napisano Wrzesień 5, 2012 Share Napisano Wrzesień 5, 2012 Są fanfiki bezsensowne. Są takie, które można czytać. Takie które czyta się bardzo przyjemnie, oraz absolutnie epickie. I jest Past Sins. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się