Youkai20 Napisano Grudzień 22, 2017 Share Napisano Grudzień 22, 2017 Ja poproszę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Grudzień 22, 2017 Share Napisano Grudzień 22, 2017 Diablo 3, w promocji świątecznej. W zależności od strony, cena oscyluje od 76, do 86 zł. Gra posiada dwa dodatki jak coś. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Grudzień 23, 2017 Share Napisano Grudzień 23, 2017 (edytowany) mam do oddania Setlers Dziedzictwo Królow na Uplay kto chętny wysłane do @Paplok Edytowano Grudzień 23, 2017 przez Zandi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paplok Napisano Grudzień 23, 2017 Share Napisano Grudzień 23, 2017 40 minut temu, Zandi napisał: mam do oddania Setlers Dziedzictwo Królow na Uplay kto chętny Chętnie wezmę ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Grudzień 24, 2017 Share Napisano Grudzień 24, 2017 (edytowany) Posiadam takowe gry do oddania, kupione w bundlu Telltale. Kto pierwszy ten lepszy, ale napiszcie w temacie, którą z gier już wzięliście xd Kody powinny wciąż działać, dopiero co użyłem strony humble bundle do ich odkrycia. Bone ep.1 & ep.2 - VK3VW-8CT46-2C5ZI Game of Thrones: A Telltale Games Series - LMIIE-KG0D2-JZDJN Hector: Badge of Carnage - QY3HP-G67RG-FJBB7 Jurrasic Park: The Game - 7YTK8-XYX0M-BNITK @Triste Cordis Poker Night at the Inventory - IDQT0-QEVYR-24P9R @Paplok Poker Night 2 - 9NE9M-8HHT7-TYLBB Puzzle Agent - J8BIQ-TG58L-74JTZ Puzzle Agent 2 - ICGY2-TBZ74-9Z6PR Sam & Max: Devil's Playhouse - FN27X-AIC43-2P5XB Telltale Texas Hold'em - T59CG-HPTWR-8JZ3I Walking Dead, The: Season 1 - MDTX5-VNEJX-0JYHP Walking Dead, The: Season 2 - CDHTK-PV3ZA-9BK0I Walking Dead, The: 400 Days - CIAGQ-JCFKW-302I7 Walking Dead, The: Michonne (Telltale Miniseries) - KE5Q3-YLJIL-9H8W3 Edytowano Grudzień 24, 2017 przez Niklas 4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paplok Napisano Grudzień 24, 2017 Share Napisano Grudzień 24, 2017 Wziąłem Poker Night at the Inventory, dziękuję ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Grudzień 24, 2017 Autor Share Napisano Grudzień 24, 2017 Wziąłem Jurassic Park: The Game. Dzięki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymonL Napisano Grudzień 24, 2017 Share Napisano Grudzień 24, 2017 (edytowany) Game of Thrones, Walking Dead Season 2 oraz Michonne użyte, ale żadnemu ciulowi nie chciało się napisać że wziął, no bo po co? Dlatego właśnie nie dawajcie kluczy tylko same tytuły. Edytowano Grudzień 24, 2017 przez SzymonL 6 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Grudzień 24, 2017 Share Napisano Grudzień 24, 2017 Nieładnie, cebulki, nieładnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barrfind V. Napisano Grudzień 24, 2017 Share Napisano Grudzień 24, 2017 Mam kod do Layers of Fear, podajże. Więc jak ktoś nie ma, a chce. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Grudzień 24, 2017 Share Napisano Grudzień 24, 2017 jak zwykle cebulaki wzięły i się nawet nie raczyły przyznać 5 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Grudzień 24, 2017 Share Napisano Grudzień 24, 2017 chciwcy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymonL Napisano Grudzień 25, 2017 Share Napisano Grudzień 25, 2017 (edytowany) Higurashi When They Cry Hou - Ch.1 Onikakushi wysłane do KruszonPLClutch wysłane do ATIMKOSCannon Fodder 3 wysłane do ZandiBALLOON Saga wysłane do CaluśLegend of Dungeon wysłane do CaluśDreamscapes - The Sandman - Premium Edition wysłane do ZegarmistrzDreamscapes - Nightmare's Heir - Premium Edition wysłane do ZegarmistrzSpaceship Looter wysłane do CaluśEschalon - Book I wysłane do Barrfind V.Eschalon - Book II wysłane do Barrfind V.Eschalon - Book III wysłane do Barrfind V.Eternal Winter wysłane do ZegarmistrzEasy Red wysłane do CaluśJohnny Graves - The Unchosen One wysłane do Zegarmistrz Edytowano Luty 10, 2018 przez SzymonL 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KruszonPL Napisano Grudzień 25, 2017 Share Napisano Grudzień 25, 2017 To ja poproszę Higurashi When They Cry Hou - Ch.1 Onikakushi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barrfind V. Napisano Grudzień 25, 2017 Share Napisano Grudzień 25, 2017 A mógłbym prosić o serie Eschalon? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ATIMKOS Napisano Grudzień 25, 2017 Share Napisano Grudzień 25, 2017 Poproszę o Clutch Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zegarmistrz Napisano Grudzień 25, 2017 Share Napisano Grudzień 25, 2017 2 godziny temu, SzymonL napisał: Dreamscapes - The Sandman - Premium Edition Dreamscapes - Nightmare's Heir - Premium Edition 2 godziny temu, SzymonL napisał: Johnny Graves - The Unchosen One 2 godziny temu, SzymonL napisał: Eternal Winter To ja poproszę powyższe Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymonL Napisano Grudzień 25, 2017 Share Napisano Grudzień 25, 2017 (edytowany) 31 minut temu, Sonic song napisał: Poproszę WAR DRONES Pixel Shooter Paintball eXtreme Police - Destruction Street Square Head Zombies - FPS Game CortexGear - AngryDroids Business-hooiznes German Fortress 3D Z pośród wcześniej wysłanych gier praktycznie żadna nie odpalona, nawet żeby wydropić karty (naliczyłem całe trzy), a trzy w ogóle nie przypisane do konta (Unium wysłane 22 lutego 2016, Cubetractor wysłane 11 marca 2016, Etaria | Survival Adventure wysłane 19 grudnia 2016), więc nie wiem czy jest sens wysyłać skoro i tak będą leżeć odłogiem. Edytowano Grudzień 25, 2017 przez SzymonL 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Styczeń 2, 2018 Share Napisano Styczeń 2, 2018 poprszoe Cannon Fodder 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemi Napisano Styczeń 5, 2018 Share Napisano Styczeń 5, 2018 (edytowany) Gry rozdają, gry rozdają! Sleeping Dogs: Definitive Edition Tomb Raider (Już po sylwestrze ale co tam) - oddane @ATIMKOS The Bard's Tale (wygrałem to na SG a nie zauważyłem że pojawił mi się klucz w HB więc oddaję, fail XD) - Oddane @Kacpi Edytowano Styczeń 5, 2018 przez Lemi 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ATIMKOS Napisano Styczeń 5, 2018 Share Napisano Styczeń 5, 2018 Który Tomb Raider? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemi Napisano Styczeń 5, 2018 Share Napisano Styczeń 5, 2018 Humble tylko to mówi więc pewnie z 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Styczeń 5, 2018 Share Napisano Styczeń 5, 2018 Sleeping Dogs - https://www.humblebundle.com/gift?key=NEtr8mYxcHW5DMpG Hiveswap (co to jest?) - https://www.humblebundle.com/gift?key=5F8q7EtmEGy7pYBU Mr. Shifty, czymkolwiek jest - https://www.humblebundle.com/gift?key=vmEYAYwXyTRDVGve Cursed Castilla, mają rozmach z tymi tytułami - https://www.humblebundle.com/gift?key=8zumtHKGbWn4bc7C Enjoy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ATIMKOS Napisano Styczeń 5, 2018 Share Napisano Styczeń 5, 2018 To biere jak można, bo i ten i ten z 199X (na steam 2012) mnie interesują. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacpi Napisano Styczeń 5, 2018 Share Napisano Styczeń 5, 2018 24 minuty temu, Lemi napisał: The Bard's Tale Poproszę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się