Komputer Napisano Grudzień 23, 2012 Share Napisano Grudzień 23, 2012 Moje ulubione gry to 1.Team Fortress 2 2.Battlefield 3 3.Red Alert 3 4.C&C wojny o tyberium 5.Crysis 6.Diablo 2 i 3 7.World of tanks 8.Counter Strike 9.Company od Heroes 3 i 5 10.World of Warcraft 11.Enemy Terrority 12.Blacklight Retribution Link do komentarza
kameleon317 Napisano Grudzień 30, 2012 Share Napisano Grudzień 30, 2012 Mass Effect - cała trylogia ;3 Warcraft ale tylko jako gra strategiczna. Szczególnie część 3. Gothic. I nie trzeba mówić nic więcej. Wieśek. Bo o nim nie można nie wspomnieć. Seria Total War. Cała. CoD 4. Klasyk FPS. I kampania i multi. GTA Vice City. Najlepsze GTA ever. Link do komentarza
Vienes Napisano Grudzień 30, 2012 Share Napisano Grudzień 30, 2012 Mass Effect - cała seria The Elder Scrolls - od części II do V Mount & Blade - cała seria Fallout - oprócz New Vegas Battlefield Heroes Football Manager World of Tanks Wiedźmin - pierwszy i drugi Gothic - tylko I i II Baldur`s Gate - I i II Icewind Dale - I i II Link do komentarza
Luna-Willow Napisano Styczeń 1, 2013 Share Napisano Styczeń 1, 2013 Seria HoMM Gothic II NK Diabolo Link do komentarza
kochamMLP Napisano Styczeń 9, 2013 Share Napisano Styczeń 9, 2013 Diablo 2 <33333333333333 KOOCHAM ^^ minecraft -ostatnio się wciągnęłam ;3 sims 3 Link do komentarza
Nogalik Napisano Styczeń 24, 2013 Share Napisano Styczeń 24, 2013 Moje ulubione gry: -OSU! -Minecraft W sumie to żadnej innej gry nie mam na dysku Link do komentarza
Shining Armor Napisano Styczeń 24, 2013 Share Napisano Styczeń 24, 2013 Mass Effect - cała trylogia TF2 Iron sky invasion Sims 3 Dead Space 1 i 2 Link do komentarza
Marmo Napisano Styczeń 24, 2013 Share Napisano Styczeń 24, 2013 Moje ulubione gry: Hearts of Iron 3 World Of Tanks Navy Field R.U.S.E. War Thunder CoD:Black Ops Link do komentarza
WilczeK Napisano Styczeń 24, 2013 Share Napisano Styczeń 24, 2013 Ja dodam Battlefield 3 CoD MW 2 Medal of Honor 2010 World of Tanks Mas efekt 2 Link do komentarza
Divine Napisano Styczeń 24, 2013 Share Napisano Styczeń 24, 2013 Nie mam ulubionych gier, ale za to mam jedną ulubioną, którą jest GTA San Andreas. Przegrałem dobre 4 lata. W tym 3 na mp i jakoś nie widzi mi się, abym przestał w nią grać. Link do komentarza
Ravin Napisano Styczeń 24, 2013 Share Napisano Styczeń 24, 2013 Cała seria GTA (od GTA 1 do GTA:SA; muszę w końcu spróbować IV) World of Tanks (każdy słyszał chyba) Red Faction (staroć, ale długo w nią grałem) To te, które najbardziej zapamiętałem. Ostatnio grywam głownie w MTA:SA (multiplayer do San Andreas) i WoT. Link do komentarza
izy97 Napisano Luty 26, 2013 Share Napisano Luty 26, 2013 Minecraft World of Tanks Amnesia: The dark descent Company of heroes Blitzkrieg Hearts of Iron 2 oto moje najbardziej ulubione z gier jakie mam. wszystkie na komputerze :-) Link do komentarza
Haitz Napisano Luty 28, 2013 Share Napisano Luty 28, 2013 PC 1.Stalker: Shadow of chernobyl (mah favorit :3) 2.Fallout 3 i NV 3.Crysis 4.crysis 2 5.GTA SA 6.Penumbra Antologia Xbox 1.Fallout NV 2.Resident Evil 4 3.Minecraft X360 edition 4.Metro 2033 PSP 1.Silent Hill Origins 2.GTA Vice City Stories 3.Splinter cell essentials Android 1.Dead Space 2.Modern Combat 3 Fallen Nation 3.Mlp 4.Vector 5.Call of Mini: Zombies Link do komentarza
No0bHejterEver Napisano Luty 28, 2013 Share Napisano Luty 28, 2013 Pc wolfenstein enemy territory return to castle wolfenstein cod4 Cod2 cod:uo urban terror tibia() Xbox no niestety mam tylko cod mw3 i star wars kinect Android modern combat 2: black pegasus modern combat 3: fallen nation(niestety duzo hakerow i tych co graja na sixaxis controller) modern combat 4: zero hour(scina bo slaby tablet (tak wiem kupie lepszy)) asphalt 6: adrenaline Asphalt 7: heat earth and legend N.O.V.A. 3 (A teraz najgorsza gra)mlp(bo nie ma luny) Link do komentarza
scalefrom_pl Napisano Luty 28, 2013 Share Napisano Luty 28, 2013 PC -Warhammer 40,000 Dawn of War Dark Crusade *! -Warhammer 40,000 Space Marine -Warhammer 40,000 Fire Warrior -Dota 2 -Nazimaja ( gra "wyszła niedawno" ) -Twierdza Krzyżowiec* -Twierdza 2 Legendy* -Team Fortress 2 -Mount&Blade Warband -Settlers: Dziedzictwo Królów ( + wszystkie dodatki) -Skyrim -Magica -Crysis -Gothic ( 1-2 ) -Wiedźmin ( wszystkie części ) PS 2 -Spartan: Total Warrior -Jak II Renegade Podwórko ( zaawansowana konsola ) -ASG -Walka na miecze *! *gry w które grałem na 100 % więcej niż 500 h *! gry powyżej 1000 h Link do komentarza
tajemny gostek Napisano Luty 28, 2013 Share Napisano Luty 28, 2013 PC -Gothic 1,2 + NK -S.T.A.L.K.E.R.: Cień Czarnobyla -Half-Life 1,2 PS3 -Killzone 1,2 -GTA 4 -Resistance 1,2,3 Link do komentarza
DrathVader Napisano Marzec 1, 2013 Share Napisano Marzec 1, 2013 I miejsce - bezapelacyjnie do Deus Ex: Human Revolution. Strzelanka z niezłą fabułą, świetnie mi się grało II miejsce - seria Portal. Chyba ze 4 razy obie części przeszedłem. Fajnie się knuje teorie co do Chell i ogólnie fabuły po przejściu gry. III miejsce - seria Assassin's Creed, wszystkie części. Trójka dostaje wyróżnienie za Johna de Lancie (głos ocja Desmonda, chyba Wiliam mu było. W MLP ofc Discord). Gry które lubię, ale nie załapały się na podium: - Half-Life (wszystkie części) - Need for Speed, od Porsche 2000 do Most Wanted. Na szczególne wyróżnienie zasługuje Underground 2 - GTA II, III, VC, SA i IV - Doom I - Far Cry I i III, dwójka ssała IMHO - TES Skyrim - Beyond Good and Evil (gdzie jest dwójka ja się pytam, Ubi już dawno miało wydać ) - Euro Truck Simulator 2 (głównie ze względu na ślunską godkę) - The You Testament (mała gierka indie, darmowa, waży chyba 30MB, polecam ograć ) Link do komentarza
Dżuma Napisano Marzec 1, 2013 Share Napisano Marzec 1, 2013 Ja tam nie jestem zagorzałym graczem, bo niestety mój sprzęt jest zbyt stary aby udźwignąć te gry Ale polecam na PS Tekkena 5 Link do komentarza
Kitsun Napisano Marzec 1, 2013 Share Napisano Marzec 1, 2013 Hmmm jakie są moje ulubione gry. Od małego dziecka gram w ogrom gier (grałem już chyba w 1000 tytułów) Trudno więc mi będzie wybrać absolutny top 3 czy podium. Dlatego ustawie te gry w kategoriach jak Yuzuki 2 strony temu. Zacznę od mojej pierwszej konsoli czyli PSX: -Bloody Roar II i Tekken 3 to są moje dwie pierwsze bijatyki które pokochałem. Kto miał Playstation to na pewno musiał grać w Tekkena, więc nie będę go przedstawiał. Nie każdy jednak zna Bloody Roar. Na tamte czasy nie było w tej grze nic innoowacyjnego. W tej bijatyce oprócz tego, że się czysto naparza to zmienia się w zabójcze zwierzęta i ma się zabójcze i efektowne jak na te czasy specjałami. -Serie Crash Bandicoot, Gex oraz Spyro. W każdej sequel był moją ulubioną wersją =3 To po prostu platformówki przedstawiające kolejno przygody Jamraja, Gekona i Smoczka -Kula World - Moja pierwsza gra logiczna i tak to jest prawdziwa nazwa =3 (i ta gra jest fińska nie polska) -Fisherman's bait 2 Pojedziemy po Automatach: -Metal Slug - Każdy w to musiał grać jak raz był w salonach gier nad morzem =3 -Dance Dance Revolution - Nie oceniajcie mnie Wii: -Mario Kart Wii oraz Super Smash Bros Brawl DS: -The World Ends With You - Najulubieńsza moja gra na konsole przenośne. W moim avatarze Pyong (tak ten lis się oficjalnie nazywa) jest przebrany właśnie za głównego bohatera tej gry Neku Sakurabę. Gdyby nie to, że padł mi ekran dotykowy w DS to dalej bym w to grał. Tutaj trza by było grać miesiąc nonstop by przejść do 100%. -Rhythm Heaven - przesłodziutka gra rytmiczna z japońskim humorem. PSP: -Seria Patapon - Już wiadomo, że kocham gry rytmiczne =3 -Crisis Core oczywiście PS2: -Nie liczać kontynuacji gier z PSX to najbardziej do gustu przypadły mi Dragonball Z Budokai Tenkaichi 3 oraz Dragonball Budokai 3. I jeszcze specjalne wyróznienie dla gry sportowej : MLB Power Pros. Co do PC: - Worms Armaggedon i World Party - Carmaggedon 2 - Seria Heroes of Might and Magic - Street Fighter X Tekken - Binding of Isaac - Team Fortress 2 oczywiście - No i honorowe stanowisko dla : Fighting is Magic Oj zapomniałem o Androidzie, ale mam tutaj tylko jedno stanowisko dla gry Pixel Dungeon Link do komentarza
Wizio Napisano Marzec 13, 2013 Share Napisano Marzec 13, 2013 Top 10 1. Gothic 1 2. Command And Conquer Generals (i Zero Hour) 3. Call of Duty - Call of Duty 2 - Call of Duty World At War - Call of Duty Black Ops 4. Fallout 3 5. Battlefield 1942 6. Postal 2 7. The Walking Dead 8. Tibia 9. Minecraft 10. Team Fortress 2 Link do komentarza
Piter2224 Napisano Marzec 13, 2013 Share Napisano Marzec 13, 2013 Gothic 1/2/3 DmC Devil May Cry Skyrim Crysis 3 Prototype Far Cry 1/2/3 Heroes 2/3/5 Fifa 12 Assasin Creed 2 NFS: Carbon Saints Row 3 Link do komentarza
Cipher 618 Napisano Marzec 14, 2013 Share Napisano Marzec 14, 2013 Do mojej kolekcji ulubionych gier dołączyła właśnie Little Inferno. Zasada jest prosta: -palimy przedmiot w piecu (np zabawkę) -dostajemy za to pieniądze -im więcej kasy tym lepsze przedmioty do spalenia Co w niej takiego specjalnego (pomijając odjechany klimat rodem z World of Goo)? To pierwsza gra, która robi sensowny użytek z facebooka. Pozwala... spalić zdjęcia swoje lub/i znajomych. Może jestem nienormalny ale wrzucanie do ognia kolejnych "słit foci" sprawiało mi mnóstwo frajdy. Gra do kupienia na Steamie lub oficjalnej stronie. W ten weekend kosztuje tylko 3 euro (lub 5$ o ile mnie pamięć nie myli). http://store.steampowered.com/app/221260/ PS. Polecam obejrzeć filmiki na Steamie. EDIT... 666 post http://www.youtube.com/watch?v=_b4WaiX4A_Q Link do komentarza
Gość Iluzja Pie Napisano Marzec 15, 2013 Share Napisano Marzec 15, 2013 League Of Legends . Counter Strike . Dead space 1-2 Link do komentarza
D'yer'ailt Napisano Marzec 15, 2013 Share Napisano Marzec 15, 2013 League of legends, Dead Space 3, Seria Mass Effect (1-3) Link do komentarza
Recommended Posts