Aretra Napisano Lipiec 20, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 20, 2013 (edytowany) Arjen niestety, zostajesz.. Kapralem, tak mi przykro, więc specjalnie szybciej zamknęłam nabór na starszego kaprala, żebyś to ty nim został HAHAHA a teraz możesz się wydzierać na ludzi. JaZwiezda* i Arjen Czyli mamy starszego kaprala, kto więc zostanie trzecim, szefem tej dwójki - PLUTONOWYM? Edytowano Lipiec 22, 2013 przez Aretra Dashu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alder Napisano Lipiec 21, 2013 Share Napisano Lipiec 21, 2013 Plutonowy hmmm....Kapi! bo tak! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Lipiec 22, 2013 Share Napisano Lipiec 22, 2013 Niech będzie, że towarzyszem plutonowym zostanie właśnie Kapi Warmen, póki nie ma wyższych stanowisk. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Tamara~ Napisano Lipiec 22, 2013 Share Napisano Lipiec 22, 2013 To ja też głosuje za Warmen . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gandzia Napisano Lipiec 22, 2013 Share Napisano Lipiec 22, 2013 Warmen Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Lipiec 22, 2013 Share Napisano Lipiec 22, 2013 Niech będę Warmen Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arameje Napisano Lipiec 22, 2013 Share Napisano Lipiec 22, 2013 WarMen Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Lipiec 22, 2013 Share Napisano Lipiec 22, 2013 No to mamy zwycięzcę Plutonowym zostaje Warmen. A kogo na sierżanta damy Panowie i Panie zaczynamy odliczanie(wiem próbuję być śmieszny ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Lipiec 23, 2013 Share Napisano Lipiec 23, 2013 Arjen Arjen Arjen Również głosuję za Arjenem. Może ktoś też na mnie zagłosuje, kiedy będzie inny stopień Ariel, ja zasługuję na wyższe stanowisko :foch: Głosuję za Arjenem! Chociaż jego to bardziej do Nejwi Seals, też morskie stworzenia Arjen. Arjen niestety, zostajesz.. Kapralem, tak mi przykro, więc specjalnie szybciej zamknęłam nabór na starszego kaprala, żebyś to ty nim został HAHAHA a teraz możesz się wydzierać na ludzi. Chciałem się wydzierać, ale... ...przecież nie zabronisz mi awansować Aretra I tym oto sposobem tylko na Warmim się skończy. A na następne stanowisko polecam Dżema. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Lipiec 23, 2013 Share Napisano Lipiec 23, 2013 Dżem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Lipiec 23, 2013 Share Napisano Lipiec 23, 2013 Siper Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Lipiec 23, 2013 Share Napisano Lipiec 23, 2013 A nie, bo Gandzia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alder Napisano Lipiec 23, 2013 Share Napisano Lipiec 23, 2013 No i dylemat...siper o! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Lipiec 23, 2013 Share Napisano Lipiec 23, 2013 Siper...whatever. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Lipiec 23, 2013 Share Napisano Lipiec 23, 2013 Huh? Co ja? Niech będzie Dark Niggentum Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gandzia Napisano Lipiec 24, 2013 Share Napisano Lipiec 24, 2013 Dżem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aretra Napisano Lipiec 28, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 28, 2013 ...przecież nie zabronisz mi awansować Aretra Ja nie zabronię, kto wie, może ktoś z wyższych Cię awansuje . Właśnie mamy dwóch sierżantów! Bo już nikt nie chciał dać jednego głosu na Sipera, albo Dżema, więc obaj zostali sierżantami. Mamy kolejny stopień do przydzielenia. Tym stopniem jest.. Młodszy Chorąży! Na końcu posta proszę napisać, kto będzie niższym sierżantem, a kto wyższym, Dżem czy Siper. Przypomnę, jak powoli tworzy się nasze wojsko Szeregowy - Dolar84 Starszy szeregowy - Solaris Kapral - JaZwiezda Starszy Kapral - Arjen Sierżant - Dżem Starszy Sierżant - Siper Młodszy Chorąży - Hayate Chorąży - ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Derpa Napisano Sierpień 1, 2013 Share Napisano Sierpień 1, 2013 ee. Może Hayate? Sama nie wiem, Siper starszy, a Dżem młodszy. Wohoh.. How many errors! ~ Aretri Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FaithFire Napisano Sierpień 1, 2013 Share Napisano Sierpień 1, 2013 Na młodszego chorążego dałbym Gandzię, Sipera na młodszego sierżanta a Dżema na starszego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Sierpień 2, 2013 Share Napisano Sierpień 2, 2013 A ja dam że Siper starszy sierżant, Dżem młodszy, a z wyborem Gandzi na praporszczyka się zgadzam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gandzia Napisano Sierpień 2, 2013 Share Napisano Sierpień 2, 2013 Trzeba działać, bo mnie jeszcze w kamasze z takim niskim stopniem wyślą... Młodszym chorążym Hayate Starszym sierżantem Siper, młodszym Dżem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aretra Napisano Sierpień 11, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 11, 2013 Potrzebujemy jeszcze kilka głosów, no dalej, kogo wniesiemy na młodszego Chorążego? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Sierpień 11, 2013 Share Napisano Sierpień 11, 2013 Hayate Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Sierpień 11, 2013 Share Napisano Sierpień 11, 2013 (edytowany) Hayate Nach, nach, ja tak jak Tamara chcę mieć jakiś stopień Edytowano Sierpień 11, 2013 przez Lisica-chan Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Tamara~ Napisano Sierpień 11, 2013 Share Napisano Sierpień 11, 2013 No to niech będzie Hayatka Ja też kimś chce być, ludzie ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts