Imka2000 Napisano Grudzień 30, 2012 Share Napisano Grudzień 30, 2012 doooobre Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MacTavish Napisano Grudzień 30, 2012 Share Napisano Grudzień 30, 2012 Nie wiem czy ktoś dał, ale tutaj macie odcinek najnowszy z napisami od PhosiQa jak zwykle Dajcie mu subkrybcje i co tydzień macie pewne nowe odcinki z napisami Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fryta855 Napisano Styczeń 3, 2013 Share Napisano Styczeń 3, 2013 Wiadomo coś o odc ,,Keep Calm And Flutter On"? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tigresss Napisano Styczeń 6, 2013 Share Napisano Styczeń 6, 2013 Why nowy odcinek ma byc dopiero 19!!!!!!!!!!!!!!!!!?!!!!!!!!!!! Jak przeczytałam opis to omało z krzesła nie spadłam. Ja chce go zobaczyc JUŻ!!!!!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemuur Napisano Styczeń 6, 2013 Share Napisano Styczeń 6, 2013 Why nowy odcinek ma byc dopiero 19!!!!!!!!!!!!!!!!!?!!!!!!!!!!! Jak przeczytałam opis to omało z krzesła nie spadłam. Ja chce go zobaczyc JUŻ!!!!!! Nie Ty jeden... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Izeer Napisano Styczeń 6, 2013 Share Napisano Styczeń 6, 2013 W drugim sezonie też były takie przerwy, i to kilka. Trzeba być cierpliwym, doczekaliśmy do 3 sezonu, to i do odcinka wytrzymamy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guardian Napisano Styczeń 6, 2013 Share Napisano Styczeń 6, 2013 Mlp bez Derpy jest jak auto bez jednego koła .... niby da sie jechac ale to nie to samo... Derpy ma za dużo fanów by tak poprostu ją usunąć.... Twi jako Alicorn? Ok niech zrobią... bede się śmiał jak twi na kilka odcinków zrobi się zła..... Jak ich tak ciągnie do usówana postaci drugoplanowych to niech unuą jeszcze Vinyl scrach i Octavie..... Ludzie co się z tymi ludźmi z Hasbro dzieje.... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sttark Napisano Styczeń 6, 2013 Share Napisano Styczeń 6, 2013 Mlp bez Derpy jest jak auto bez jednego koła .... niby da sie jechac ale to nie to samo... Derpy ma za dużo fanów by tak poprostu ją usunąć.... Twi jako Alicorn? Ok niech zrobią... bede się śmiał jak twi na kilka odcinków zrobi się zła..... Jak ich tak ciągnie do usówana postaci drugoplanowych to niech unuą jeszcze Vinyl scrach i Octavie..... Ludzie co się z tymi ludźmi z Hasbro dzieje.... Ech... Derpy się pojawi w serialu...po prostu sezon 3 produkowany był kiedy była afera z Derpy i dlatego jej nie ma,na razie. Twi nie ma być alicornem,to tylko plotka niczym niepotwierdzona a odcinek finałowy ma być jeden więc nie dadzą czegoś super skomplikowanego.Bardziej coś w stylu ,,At the gala''. Hasbro nie przeszkadzają żadne postacie.Gdyby tak było nie robiły by ich blinbagów,nie umieszczano by Derpy na okładce komiksów oraz nie wystawiano by jej jako ekskluzywnej zawartości na comics-conie. Troszkę przeszadzasz.Hasbro nadal wie i docenia bronies po prostu starają się by wilk był syty i owca cała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guardian Napisano Styczeń 6, 2013 Share Napisano Styczeń 6, 2013 Ech... Derpy się pojawi w serialu...po prostu sezon 3 produkowany był kiedy była afera z Derpy i dlatego jej nie ma,na razie. Twi nie ma być alicornem,to tylko plotka niczym niepotwierdzona a odcinek finałowy ma być jeden więc nie dadzą czegoś super skomplikowanego.Bardziej coś w stylu ,,At the gala''. Hasbro nie przeszkadzają żadne postacie.Gdyby tak było nie robiły by ich blinbagów,nie umieszczano by Derpy na okładce komiksów oraz nie wystawiano by jej jako ekskluzywnej zawartości na comics-conie. Troszkę przeszadzasz.Hasbro nadal wie i docenia bronies po prostu starają się by wilk był syty i owca cała. sorry troche mnie poniosło...... Oglądam kucyki dopiero od Grudnia.... i troche mi sie żal zrobiło że dopiero co spodobała mi sie derpy a juz ja chca do kosza wyrzucać. Ale jak to sa tylko brednie to dobrze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tigresss Napisano Styczeń 6, 2013 Share Napisano Styczeń 6, 2013 Ale Derpy jest dośc mało w 3 sezonie. Widziałam ją narazie dopiero w 3 momentach :( Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawii1 Napisano Styczeń 6, 2013 Share Napisano Styczeń 6, 2013 Ale Derpy jest dośc mało w 3 sezonie. Widziałam ją narazie dopiero w 3 momentach :( Ciesz się, Bo ja w ogóle jej nie zauważyłem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tigresss Napisano Styczeń 6, 2013 Share Napisano Styczeń 6, 2013 Ciesz się, Bo ja w ogóle jej nie zauważyłem Raz była w Crystal Empire, w Too Many Pinkie Pie przez chwilke było widac tył jej głowy i w Magic Duel była podwójna Derpy w tłumie kucyków. Po tym odcinku przestałam ją wogóle zauważac :( Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Green Napisano Styczeń 7, 2013 Share Napisano Styczeń 7, 2013 To Derpy była? Muszę jeszcze raz obejrzeć te odcinki. A tak w ogóle, to jak pewnie większość nie mogę się doczekać kolejnego odcinka. Ech, trzeba być cierpliwym. :/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guardian Napisano Styczeń 7, 2013 Share Napisano Styczeń 7, 2013 po tym juz mi lepiej. Warto przeczytać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sttark Napisano Styczeń 8, 2013 Share Napisano Styczeń 8, 2013 @Up Obrazek się nie wyświetla...chyba,że to tylko mi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Styczeń 8, 2013 Share Napisano Styczeń 8, 2013 Nie wyświetla się - obrazki z funnyjunka mają tendencję do nie-działania Meanwhile, dali ostatnio extended synopsis nadchodzącego odcinka... Ale to nic nowego: Princess Celestia has decided that the rambunctious Discord needs to be tamed and commissions the ponies for the job; Fluttershy believes that Discord deserves a second chance but she faces opposition as the only one who thinks so. Po prostu lekko rozbudowali zdania Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ToffiLove Napisano Styczeń 8, 2013 Share Napisano Styczeń 8, 2013 A ja mam takie pytanko: Dlaczego 3 sezon ma tylko 16 odcinków, a nie 26 jak dwa poprzednie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Razjel666 Napisano Styczeń 8, 2013 Share Napisano Styczeń 8, 2013 ToffiLove, nie 16 tylko 13 (czyli de facto połowę normalnego sezonu). Nie jestem pewien z czego to wynika, ale czasami tak się zdarza w popularnych serialach. Zapewne kwestie finansowe ---> popularność nie rośnie wraz ze zwiększeniem ilości odcinków, ważne żeby po prostu były nowe sezony. Chyba o to chodzi, ale głowy sobie urwać nie dam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eeyore Napisano Styczeń 8, 2013 Share Napisano Styczeń 8, 2013 niekoniecznie. z reguly takie seriale mają 65 odcinków bo po tym twórcy muszą dostać podwyzke, jakoś się tak utarło. poza tym 65 odcinków to wystarczająco wiele żeby je można było codziennie przez około rok powtarzać. innymi słowy: kasa Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sttark Napisano Styczeń 8, 2013 Share Napisano Styczeń 8, 2013 Tak,ale Hasbro ogólnie miało bardzo zapracowany rok,więc nie mieli czasu na 26 odcinków w sezonie,po za tym może będą chcieli przejść do tego systemu odcinków?Kto wie?Doctor Who ma ostatnio co sezon 13 odcinków,więc... Po za tym odpowiedź W.Andersona o tej sytuacji. Jak widać takie krótsze i dłuższe sezony mogą się odbywać częściej,ale przynajmniej mamy potwierdzenie przyszłysz sezonów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ToffiLove Napisano Styczeń 8, 2013 Share Napisano Styczeń 8, 2013 Więc to ostatni sezon? No niee ;( . Serial szczyci się popularnością, nie mogą tak po prostu go zakończyć. Musieliby zrobić jakiś super odcinek końcowy żebym się z tym pogodziła . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matalos Napisano Styczeń 8, 2013 Share Napisano Styczeń 8, 2013 Więc to ostatni sezon? No niee ;( . Serial szczyci się popularnością, nie mogą tak po prostu go zakończyć. Musieliby zrobić jakiś super odcinek końcowy żebym się z tym pogodziła . Towarzyszko! Nie siejcie paniki. Post przed tobą wspomniano, że będą kolejne sezony (bo po co zabijać kurę, która znosi złote jajka?) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ToffiLove Napisano Styczeń 8, 2013 Share Napisano Styczeń 8, 2013 Towarzyszko! Nie siejcie paniki. Post przed tobą wspomniano, że będą kolejne sezony (bo po co zabijać kurę, która znosi złote jajka?) Aaaa, podnosisz mnie na duchu! ;D Nie spotkałam się jeszcze z czymś takim, żeby po mniejszej ilości odcinków w serialu były następne jego sezony, w sumie oglądam więcej filmów niż seriali, niedoświadczona jestem ^^. Dobra, czekam dalej na Keep Calm and Flutter On, bo zapowiada się fajnie a nawet o 20% fajniej . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawii1 Napisano Styczeń 8, 2013 Share Napisano Styczeń 8, 2013 Sezon 4 będzie na 100%. Zastanawiam się tylko czy wynagrodzą to tym że będzie więcej odcinków. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mystheria Napisano Styczeń 9, 2013 Share Napisano Styczeń 9, 2013 @pawii1 a masz może źródło tej informacji? bo ja szukałam jakiegoś oficjalnego potwierdzenia, ale póki co znalazłam tylko, że planuje się budżet na sezon 4, ale jeszcze nie potwierdzono, czy on na 100% wyjdzie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się