Rarity115 Napisano Luty 10, 2013 Share Napisano Luty 10, 2013 Słyszałam o filmie o kucykach i widoczne Hasbro nie puściło słów na wiatr. Zapowiada się świetnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.a.b Napisano Luty 10, 2013 Share Napisano Luty 10, 2013 Ale bez starej obsady? Jakoś trudno mi wyobrazić sobie Twi mówiąca inaczej niż Tara Strong czy Shy albo Pinki bez Andrea'i Libman? Czy oni mają nas za idiotów? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Luty 10, 2013 Share Napisano Luty 10, 2013 Ja się nie ciesze, bo teraz kto inny będzie podkładał głos ;_; a ja nie wyobrażam sobie innego głosy twilie ;_; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SCP Napisano Luty 10, 2013 Share Napisano Luty 10, 2013 Bella Thorne-Sweetie Bell Katy Perry-Rarity Nelly Furtado śpiewająca poniaczowe piosenki ?!?!! WTF ?!!? *o* Jeśli ot nie fake,to czekam co z tego wyniknie,ale podejrzewam bajzel... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WładcaCiemnościIWszelkiegoZła Napisano Luty 10, 2013 Share Napisano Luty 10, 2013 Jakoś nie uważam Katy Perry czy Madonny za odpowiednie osoby do podkładania głosów kucykom, ale co ja tam wiem... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dinokuba Napisano Luty 10, 2013 Share Napisano Luty 10, 2013 Obvious fake is sooooooooo obvious. Zresztą, po co mieli by zmieniać głosy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mystheria Napisano Luty 10, 2013 Share Napisano Luty 10, 2013 Kucyki, łapcie zapowiedź z napisami http://www.youtube.com/watch?v=UykUZVxbY1w Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ares Napisano Luty 10, 2013 Share Napisano Luty 10, 2013 Zapowiada się ciekawie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WładcaCiemnościIWszelkiegoZła Napisano Luty 10, 2013 Share Napisano Luty 10, 2013 Chcę widzieć rozganiającą chmury Rarity xD To będzie mocne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rybiara Napisano Luty 10, 2013 Share Napisano Luty 10, 2013 Co do tej pełnometrażówki to fake,kucyki z przeszłych generacji jeśli się nie mylę nie mają prawa być użyte,przecież Rainbow miała być jako Firefly a Pinkie jako Surprise.I to tylko przykład! W dodatku Derpy w obsadzie..Nieźle ludzi trollują. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Luty 10, 2013 Share Napisano Luty 10, 2013 Ale wiecie, że ten portal to tylko takie luźne pomysły, a nie coś wiarygodnego? xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dinokuba Napisano Luty 10, 2013 Share Napisano Luty 10, 2013 Da się raczej domyślić po nazwie Idea wiki. Kurczę, Twialicorn coraz bliżej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Luty 10, 2013 Share Napisano Luty 10, 2013 No się da, ale tak patrząc po komentarzach to nie jestem pewien Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Green Napisano Luty 10, 2013 Share Napisano Luty 10, 2013 http://ideas.wikia.com/wiki/My_Little_Pony_(2013_Movie) ...? Jeśli to prawda, to znamy imiona dwóch pozostałych kucyków z CMC(tych, które poznała Babs). Ale jeśli to nie jest prawda, to trzeba czekać, kiedy się w szóstkę spotkają. A tak w ogóle, kto jeszcze zauważył, że CMC mają układ: jednorożec, pegaz, kucyk ziemny? Jeszcze Babs Seed jest ziemniakiem, więc można się domyślać, że pozostała dwójka(te dwa blank flanki, które poznała Babs) to pegaz i jednorożec. A tak w ogóle, to ciekawi mnie, czy zrobią Twi skrzydła takie jak u normalnego pegaza, bo takie w stylu Celestia/Luna/Kredens by jej nie pasowały. Już się doczekać nie mogę, choć nie jestem za Twi - alicorn. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ToffiLove Napisano Luty 10, 2013 Share Napisano Luty 10, 2013 Na film bym się zgodziła, gdyby obsada była ta sama, inaczej nawet nie mam zamiaru tego oglądać ;p. Ale fanom teraz różne pomysły wpadają do głowy (Czyżby grafiki Twi alicorna to ich sprawka? Się okaże ), możliwe że i to wymyślili . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAVV3 Napisano Luty 10, 2013 Share Napisano Luty 10, 2013 Film bez oryginalnej obsady? NIGDY!!!!!! Sprawa tego czy Twilight urosną skrzydła czy nie to nadal jest wielka niewiadoma. Możliwe, że Hasbro tylko nas trolluje. Nie wiem czy Twilight została by alicornem na zawsze. Wiązało by się to pewnie z tym, że musiała by zamieszkać poza Ponyvllle, a co za tym idzie oddzielić się od reszty przyjaciółek. Nie wiadomo jak by się wtedy sam serial potoczył. Możliwe że twórcy zrobili by coś, żeby serial nie stracił swojej epickości albo totalnie by go zepsuli (OBY NIE!!!!). Tak czy siak Twilight-alicorn to dalej są plotki, będą plotkami dopóki nie zostanie wyemitowany odcinek. Tylko wtedy się dowiemy czy to był fake czy to była prawda. Pozostały jeszcze nie całe 6 dni, więc to nie dużo czasu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sttark Napisano Luty 10, 2013 Share Napisano Luty 10, 2013 Ludzie...czy naprawdę niektórzy uwierzą w wszystko co się napiszę? To IDEA wiki,wiki poświęcona na pomysły i spekulacje to po prostu wymysł pewnego gościa.Po co rozważać coś co nigdy się nie zdarzy... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawii1 Napisano Luty 10, 2013 Share Napisano Luty 10, 2013 @UP 100 % się zgadzam, sama strona nazywa się IDEAS.wikia.com... aż trudno uwierzyć że wszyscy uwierzyli -.- Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dinokuba Napisano Luty 10, 2013 Share Napisano Luty 10, 2013 Zastanawiałem się kiedy ktoś jeszcze zwróci na to uwagę... Poza tym ten opis nie trzymał się kupy. Blue Belle- Please. Oni są trochę bardziej kreatywni. Derpy w obsadzie z głosem? Chciałbym, ale bardzo nieprawdopodobne. Katy Perry i inne takie- no comment. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nikern Napisano Luty 10, 2013 Share Napisano Luty 10, 2013 No właśnie, już sam rzut oka na obsadę budzi poważne wątpliwości co do wiarygodności tej tak zwanej zapowiedzi.... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Luty 11, 2013 Share Napisano Luty 11, 2013 Twilight Sparkle always rides in style Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fragin Napisano Luty 11, 2013 Share Napisano Luty 11, 2013 Kryształowe kuce? Ciekawe... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dinokuba Napisano Luty 11, 2013 Share Napisano Luty 11, 2013 Both Crystal and normal ponies in the background... Interesting. Proszę, nie zepsujcie tego odcinka, Hasbro... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eeyore Napisano Luty 11, 2013 Share Napisano Luty 11, 2013 witamy nowego papieża poniaka! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Luty 11, 2013 Share Napisano Luty 11, 2013 Aż mnie żołądek rozbolał To nie może się dobrze skończyć Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się