Hoxton Napisano Maj 29, 2014 Share Napisano Maj 29, 2014 Zgłaszam się na prereader'a i korektora. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacpi Napisano Maj 30, 2014 Share Napisano Maj 30, 2014 Witam. Poszukuję korektora. Tagi: [seria] [slice of Life] [sad] [Violence] Tematyka: Alternatywne zakończenie do odcinka Wonderbolts Academy i ciąg dalszy wydarzeń. Proszę o kontakt w dowolnej formie: GG, Skype lub pw. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Legion Napisano Czerwiec 12, 2014 Share Napisano Czerwiec 12, 2014 Poszukiwany korektor & prereader do fica, tagi to jak na razie fantasy, human, cross-over i seria.Propozycje na pw. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Crystalla Napisano Czerwiec 15, 2014 Share Napisano Czerwiec 15, 2014 Zglaszam sie na korektora. Tagi dowolne, opwiadania tylko po polsku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ver Napisano Czerwiec 16, 2014 Share Napisano Czerwiec 16, 2014 Szukam jeszcze jednego do pre readingu i korekty(najlepiej obu takowych) do Mrocznych Wieków, zamieszczonych tu na forum. Posiadam już jednego, dobrego korektora, choć znając życie: jeden wszystkiego nie wyłapie. Nie mam wymagań, a liczę na: -Dogłębny pre reading: Oznacza to, że chciałbym znać opinię kogoś doświadczonego w sprawach Grimdark etc. -Kogoś, kto miałby czas, by naprawić styl całości(Zrobić to tak, jak trzeba, bo zapominam i potem wychodzi mameja) -Dociekliwego i surowego(By mógł krzyknąć, gdybym zaczął pisać prawdziwe głupoty... zdarza się.) -Uwielbiającego klimaty jak Fallout: Equestria. To tyle, liczę na las rąk... tak? To może zagajniczek? Sadzik?... jedno drzewko? :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Generalek Napisano Czerwiec 29, 2014 Share Napisano Czerwiec 29, 2014 Dobra, jak zwykle nikt się nie zgłosi, ale co tam... Poszukuję pre-readera. Tagi: [science-Fiction], [Dark], [Mecha], [Violence], [Crossover]. Jednakże głównym zadaniem tego pre-readera nie miałoby być samo czytanie rozdziałów, lecz ocenianie pomysłów i wątków, jakie planuje wpleść w fika. I tak nikt się nie zgłosi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OneTwo Napisano Czerwiec 30, 2014 Share Napisano Czerwiec 30, 2014 Poszukuje korektora do swojego opowiadania slice of life, które doczekało się wydania czterech części. Mam zrobione w zapasie do sprawdzenia dwa nieskorektowane rozdziały. Chętnych proszę o PW. Mój poprzedni korektor ostatnio miał problemy i teraz od jakiegoś czasu nie daje znaku życia :(Opowiadanie jest tutaj: Schody do nieba i poradnik idioty Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ares Prime Napisano Lipiec 8, 2014 Share Napisano Lipiec 8, 2014 Poszukuję Pre-readera, do wiadomo jakiego fanfica. Mile widziana znajomość wszelakiej fantastyki. Oczekuję nie tylko czytanie rozdziałów, ale też doradzanie i rzucanie pomysłów. Korekta nie potrzebna, gdyż mam do tego ludzi. Nie jest wymagana znajomość całości opowiadania, chodzi mi głównie o stylistykę. Wszelaki kontakt proszę kierować na priva. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MewTwo Napisano Lipiec 9, 2014 Share Napisano Lipiec 9, 2014 (edytowany) Szukam pre-readera do fanfica, który aktualnie piszę. Oczekuję dokładnego przeczytania tekstu i wydania surowej oceny. Nie jestem pewien, czy korekta będzie potrzebna, jednak jeśli będą błędy, mile widziane uwagi. Kontakt przez wiadomość prywatną. Tymczasowe tagi: [slice of Life] [Alternate Universe] [Political] Edytowano Lipiec 9, 2014 przez MewTwo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hoffman Napisano Lipiec 11, 2014 Share Napisano Lipiec 11, 2014 Wszystko w porządku, można już wykreślić mnie z listy. Dziękuję! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Discordia Napisano Lipiec 13, 2014 Share Napisano Lipiec 13, 2014 (edytowany) Szukam ze dwóch Pre-readerów do opowiadania "Ostatnie Królestwo". Przy sprawdzaniu mogliby ustalić tagi? Zapewniam- w OK nie ma żadnych [Clop], [Gore] i [Gridmark]. Korektor także poszukiwany. Interpunkcja, stylistyka, ortografia oraz dobór słownictwa. Edytowano Lipiec 13, 2014 przez Discordia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zabójca Napisano Lipiec 14, 2014 Share Napisano Lipiec 14, 2014 Chciałbym się zgłosić jako Pre-reader Przetrawię wszystkie tagi od [shippingu] po [Gore] kończąc Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grento YTP Napisano Lipiec 14, 2014 Share Napisano Lipiec 14, 2014 (edytowany) Zgłaszam się jako Pre-reader, no i oczywiście korektor. (nie ten z piórnika) Nie pozwólcie mi czekać, Córki i Synowie Pisarstwa. Cierpliwie przeczytam, przeanalizuje wasz tekst, tak, abyście mogli pokazać go w jak najlepszej formie! Gatunek, jak i wszystko inne - dowolne. Edytowano Lipiec 14, 2014 przez Grentonumanuma Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Discordia Napisano Lipiec 15, 2014 Share Napisano Lipiec 15, 2014 Mam korektora! Teraz, poszukuję pre - readera, lub raczej dwóch. Ktoś chętny? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Discordia Napisano Lipiec 17, 2014 Share Napisano Lipiec 17, 2014 Pre - readerowie odnalezieni. Proszę o usunięcie z listy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Aspitia Napisano Lipiec 22, 2014 Share Napisano Lipiec 22, 2014 Proszę o usunięcie mnie z listy z racji nie znalezienia korektora. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foxjacz Napisano Sierpień 4, 2014 Share Napisano Sierpień 4, 2014 Zgłaszam się jako korektor. Nie poprawiam clopów. W zasadzie tyle. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamikun Napisano Sierpień 6, 2014 Share Napisano Sierpień 6, 2014 (edytowany) Witam. Poszukuję korektora, który wyłapie moje wszystkie niedociągnięcia przegapione wcześniej przez prereaderów. http://mlppolska.pl/watek/10852-fallout-equestria-geck-crossover-adventure-violence-offensive-language-drugs-nz/ Jest to fanfik pisany w klimatach Falloutowych. Clopów i Gore tam nie uświadczycie. Chętnych proszę o kontakt na PW. #EDIT: Dziękuję. Już nie trzeba. Korektor znaleziony. ^^ Proszę o skreślenie z listy poszukujących, albo nie zapisywanie mnie tam. Edytowano Sierpień 6, 2014 przez Kamikun Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ver Napisano Sierpień 30, 2014 Share Napisano Sierpień 30, 2014 (edytowany) Ponowne ogłoszenie: Poszukuję korektora do lekkiej komedii z człowiekiem w roli głównej. Tagi występujące: Human(of course!), komedia, romans, przygoda, alternative universe(dość nietrafny tag) Został odnaleziony. Edytowano Sierpień 30, 2014 przez Verard Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Wrzesień 1, 2014 Share Napisano Wrzesień 1, 2014 Poszukuje korektora do mojego nowego opowiadania, która krok po kroku, będzie wychodziło na światło dzienne. Fan Fiction, będzie wielorozdziałowe. Tagi fanfica to: [slice of Life]. Jest to też Sequel, mojego pierwszego fandomowego opowiadania "Kindness and Loyalty". O szczegóły i ewentualną współpracę proszę pisać na PW. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
UMBRA Napisano Wrzesień 11, 2014 Share Napisano Wrzesień 11, 2014 Poszukuję korektora oraz pre-readera. Do mojego pierwszego fanfika: tagi to adventure; random; violence. O szczegóły i współpracę proszę pisać PW. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Advilion Napisano Wrzesień 24, 2014 Share Napisano Wrzesień 24, 2014 Szukam korektora oraz jednego, może dwóch pre-readerów. Wielorozdziałowe opowiadanie będzie zawierać odrobinę wszystkiego (oprócz ludzi, NLR, SE, gore, clop), lecz przewodnim tematem będzie adventure i violence. Opowiadać będzie o piratach, ale niekoniecznie w znany z popularnych powieści sposób. Pierwszy rozdział jest już gotowy, chętni nie będą musieli długo czekać na czytanie. Czy muszę pisać, że kontakt na PW? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SoulsTornado Napisano Wrzesień 26, 2014 Share Napisano Wrzesień 26, 2014 Zgłaszam się na korektora. Preferowane one-shoty i język polski, najlepiej komedie i randomy (ale da radę sprawdzić cokolwiek, zniosę nawet nieprzesadzone clopy, byle krótkie - studia are coming). Mogę też być prereaderem [One-shot][Comedy] (ale tylko takich). PW Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Advilion Napisano Październik 10, 2014 Share Napisano Październik 10, 2014 Projekt zarzucony, proszę o wypisanie mnie z listy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.a.b Napisano Październik 12, 2014 Share Napisano Październik 12, 2014 Ponawiam swoje prośby co do prereaderów i korektorów. Potrzebuję dwóch jeszcze pre, konsultanta i porządnego korektora. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się