Arcybiskup z Canterbury Napisano Wrzesień 28, 2013 Share Napisano Wrzesień 28, 2013 Całe to spychanie działo się zbyt często. Nagrałam całą akcję na kamerę, zebrałam wszelkie dowody świadczące przeciwko Tobie i wezwałam brygadę antyterrorystyczną, która Cię aresztowała i oddała górę w moje posiadanie. Jak dobrze pójdzie, wyjdziesz za 25 lat za dobre sprawowanie. Moja góra, na której postawiłam zakaz spychania ludzi, wiedźm, potworów, roślin, zwierząt, rzeczy martwych. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Wrzesień 28, 2013 Share Napisano Wrzesień 28, 2013 Jakimś cudem udaje mi się uwolnić. Zrzucam na Ciebie 10 tonowy betonowy kloc. Moja góra! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Wrzesień 28, 2013 Share Napisano Wrzesień 28, 2013 Nie miałaś możliwości zrzucić na mnie betonowego kloca o takiej wadze, przykro mi. Wobec tego wygrzebuję się spod betonu, wysadzam go, i... Ciebie razem z nim. Moja góra. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Wrzesień 28, 2013 Share Napisano Wrzesień 28, 2013 Wykopuję wilczy dół. Wpadasz w niego, a ja Ciebie zakopuję. Moja góra! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Wrzesień 28, 2013 Share Napisano Wrzesień 28, 2013 (edytowany) Nie szkodzi. Betelgeuse też leżał w grobie, a żyje, o, widzisz. Wykopuję się, a następnie zamykam w klatce, klatkę w następnej klatce, tą pakuję w szary papier i wysyłam do Peru. Góra należy do mnie. Edytowano Wrzesień 28, 2013 przez Nocturnal Light Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zegarmistrz Napisano Wrzesień 28, 2013 Share Napisano Wrzesień 28, 2013 Wchodzę na górę z całym tłumem facetów w długich płaszczach. Jeden z nich wygląda nawet na księdza. Was się zapytuję Czymże jesteście?! Myśmy są Iscariote Judaszowi Fanatycy! Zapytuję Was więc, Iscariote Cóż w prawych swych dłoniach dzierżycie?! Sztylety oraz Truciznę! Zapytuję Was więc, Iscariote Cóż w lewych swych dłoniach dzierżycie?! Trzydzieści srebrników oraz sznur słomiany! Zapytuję Was więc, Iscariote Czymże jesteście!? Apostołami i nie apostołami zarazem Wiernymi i niewiernymi zarazem Wierzącymi i niewierzącymi zarazem Heretykami i nie heretykami zarazem Myśmy są misjonarze Misjonarze śmierci Którzy chyląc swe czoła nisko proszą Pana o przebaczenie Którzy chyląc swe czoła nisko powalają wrogów Jego na kolana Którzy w mroku nocy wymachują sztyletami, którzy zatruwają wieczerze Myśmy są zabójcy Myśmy są skrytobójczy Judasze! Gdy nadejdzie pora, wrzucimy trzydzieści srebrników do świątyni Weźmiemy sznur i wieszając się skończymy z własnym żywotem Żeby potem jak jeden mąż razem spaść w piekła otchłań Utworzymy w szyku kwadratu formację I ruszymy przed siebie chcąc do walki stanąć z piekła diabelstwem Aż Apokalipsy nastanie czas! Beetlejuice? To za mało. Moja góra. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Wrzesień 28, 2013 Share Napisano Wrzesień 28, 2013 Jak nie żukosokiem go, to Dwukwiatem! Jak powszechnie wiadomo, sama obecność Dwukwiata ściąga katastrofę na wszystko, co nie jest Dwukwiatem w promieniu kilku kilometrów od niego, wobec czego wysyłam Dwukwiata na górę. Za kilka minut będzie moja. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arameje Napisano Wrzesień 29, 2013 Share Napisano Wrzesień 29, 2013 (edytowany) Odpalam dubstep guna i z jego mocą i tą piosenką (koniecznie przesłuchaj całą WARTO) http://www.youtube.com/watch?v=SwqOQCKFNa0 zrzucam cię z góry w epickim stylu LIKE A BOSS Edytowano Wrzesień 29, 2013 przez arameje Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Wrzesień 29, 2013 Share Napisano Wrzesień 29, 2013 Oglądam, jak z pięknym stylem zrzucasz Noctrunal za pomocą Dubstep gun'a. Ale ja nie jestem gorszy! W chinach zamawiam głośnik 20 000 MW. W sąsiedztwie góry buduję elektrownię atomową do zasilania go i puszczam https://www.youtube.com/watch?v=tnssL9MrYdM. Już pierwsze kilka sekund sprawia że odlatujesz. Moja góra i mój głośnik który jest słyszany na całym świecie. POWER OF METAL! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Wrzesień 29, 2013 Share Napisano Wrzesień 29, 2013 Cichaczem przemykam się do głośnik, włączam bardzo pasujący do sytuacji utwór i przewracam głośnik na Ciebie. Niestety, z powodu wielkości stacza się on z góry, ale Ty również, więc zajmuję tę górę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arameje Napisano Wrzesień 29, 2013 Share Napisano Wrzesień 29, 2013 czas na szturm razem z piosenką: Age Of Rage http://www.youtube.com/watch?v=F0X3s9KZtSI Moja Góra ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Grudzień 14, 2013 Share Napisano Grudzień 14, 2013 Przebiega po Tobie tabun klonów Pinkie. Moja góra! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Khornel Napisano Grudzień 16, 2013 Share Napisano Grudzień 16, 2013 Obrywasz piorunem w głowę. Moja góra! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Grudzień 16, 2013 Share Napisano Grudzień 16, 2013 Zabawa wraca do życia! Wooo-hooo! Przyprowadzam moją klasę. Widząc poziom jej głupoty uciekasz. Moja góra! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Khornel Napisano Grudzień 16, 2013 Share Napisano Grudzień 16, 2013 Przyprowadzam warszawski fandom. Giniesz od jego potęgi Moja góra! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Grudzień 16, 2013 Share Napisano Grudzień 16, 2013 Zadajęci diabelsko trudne pytanie bez odpowiedzi. Myśląc nad nim i szukając odpowiedzi nie zauważasz jak spycham Ciebie z góry. Miłego spadania. Moja góra! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pisklakozaur Napisano Grudzień 17, 2013 Share Napisano Grudzień 17, 2013 Pisklak nie myśli logicznie. Kisiel. Spychacz leci. Moja góra! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Grudzień 17, 2013 Share Napisano Grudzień 17, 2013 Teleportuję górę pomijając Ciebie. Wchodzę na nią. Moja góra! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Khornel Napisano Grudzień 17, 2013 Share Napisano Grudzień 17, 2013 Buduję drugą górę Moja góra! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Churchille Napisano Grudzień 17, 2013 Share Napisano Grudzień 17, 2013 Robię łyżkowy deszcz i uciekasz. Moja góra! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Grudzień 17, 2013 Share Napisano Grudzień 17, 2013 Szczuję Ciebie "puszkiem" (czyt. Sylwestrem). Uciekasz. Moja góra! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Parabellum Edge Napisano Grudzień 17, 2013 Share Napisano Grudzień 17, 2013 Wzywam nalot ładunkami wolframowymi z B-52. (Właściwie to nie powienno być już góry po tym ale co z tego xD) Uciekasz w podskokach! Moja góra! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Grudzień 17, 2013 Share Napisano Grudzień 17, 2013 Goni ciebie stado [tutaj wpisz nazwę/imię tego czego się najbardziej boisz]. Uciekasz. Moja góra! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Khornel Napisano Grudzień 17, 2013 Share Napisano Grudzień 17, 2013 Dopada cię Pinkie z Cupcakes Moja góra Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Grudzień 17, 2013 Share Napisano Grudzień 17, 2013 Razem z pomocą Tsuny zrzucam cie z góry. Moja góra! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się