Linds Napisano Styczeń 30, 2013 Share Napisano Styczeń 30, 2013 Moim cutie markiem najprawdopodobniej byłaby róża kierunków geograficznych. Raz, że uwielbiam podróżować i odkrywać przed swoimi oczyma nowe obszary. Dwa, że moje OC ma taki CM i trzy, że nie mam pomysłu na lepszy CM dla mnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trouble is Friend Napisano Luty 1, 2013 Share Napisano Luty 1, 2013 ja mam talent w byciu Cyganem' date=' jaki CM byłby odzwierciedleniem bycia największym Cyganem[/quote'] Umm.. Gruz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezik Napisano Luty 2, 2013 Share Napisano Luty 2, 2013 Wyczesana w kosmos czarodziejska różdżka, fajnie by było być czarusiem jak gandalf Tylko trzeba by do tego mieć kij na czole A z moim obecnym życiem i talentami, cóż, bądźmy realistami, pewnie klawiatura, ew książka, czyli znaczki tru nolifa ;( Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 2, 2013 Share Napisano Luty 2, 2013 Mój to laptop Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dżuma Napisano Luty 2, 2013 Share Napisano Luty 2, 2013 Mój sama nie wiem. Kocham dawać wolność i sprawiedliwość. Więc może piórko lub sama nie wiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Śniący Napisano Luty 16, 2013 Share Napisano Luty 16, 2013 Moim znaczkiem zapewne było by Śmierć i Zniszczenie ( np : Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Luty 16, 2013 Share Napisano Luty 16, 2013 Trudno ocenić samego siebie. Uważam, że byłaby to otwarta książka(lubię czytać i zdobywać wiedzę) z której unosiłaby się chmura czarnego dymu o kształcie wzniesionej pięści(jestem raczej ponurym człowiekiem i mam dość radykalny światopogląd). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flu Napisano Luty 24, 2013 Share Napisano Luty 24, 2013 Chciałabym książkę która się pisze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forest Napisano Luty 24, 2013 Share Napisano Luty 24, 2013 mój to pewnie byłby letni dąb bo kocham las i naturę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Violet Star Napisano Luty 25, 2013 Share Napisano Luty 25, 2013 Możliwe, że byłaby to książka lub notes Choć także mógłby być to pędzel umoczony w farbie Albo ŻELKI Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spectra Napisano Luty 25, 2013 Share Napisano Luty 25, 2013 Moim by był mikrofon lub nuta, uwielbiam śpiewać (i nawet ładnie śpiewam) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Derpy Napisano Marzec 6, 2013 Share Napisano Marzec 6, 2013 Głowa użytkownika Musolini56 nabita na pal. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaoma Napisano Marzec 6, 2013 Share Napisano Marzec 6, 2013 Mój CM? Jakieś nuty w kolorze różowym na pięciolinii o kolorze fioletowym. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Marzec 6, 2013 Share Napisano Marzec 6, 2013 Mój CM by był nieco... artystyczny. Tęczowa kartka z namalowanymi wąsami i tęczowy długopis w pioruny. Wiecie jak uwielbiam kolorki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Marzec 6, 2013 Share Napisano Marzec 6, 2013 Mój CM to zapewne by była albo stalówka z tuszem, dzwon kościelny, albo Krzyż św Benedykta Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kikuo Napisano Marzec 23, 2013 Share Napisano Marzec 23, 2013 Moim znaczkiem był by https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSEOg5q68jPpD19MGRwEgj4Q1WO0qtF06jk0XOIKkWzNnhCjwZ6Jw Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martini963 Napisano Marzec 24, 2013 Share Napisano Marzec 24, 2013 Cóż. Od tego, że piszę byłby tam kałamarz albo gęsie pióro z kartką. Do tego kilka naboi od wojska, którym się zajmuję (strzelnica, broń takie i sprawy). Znalazło by się coś jeszcze z teatru i mojego zamiłowania sztuką. Ogółem trochę by tego było. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adm1RED Napisano Marzec 24, 2013 Share Napisano Marzec 24, 2013 Mój CM by wyglądał tak: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jake Napisano Marzec 25, 2013 Share Napisano Marzec 25, 2013 A mój z pewnością byłby, albo Microsoft World lub kosa... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiftone Napisano Marzec 25, 2013 Share Napisano Marzec 25, 2013 Trollface xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterBezi Napisano Marzec 25, 2013 Share Napisano Marzec 25, 2013 Mój z pewnością to byłby pistolet G18 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 25, 2013 Share Napisano Marzec 25, 2013 Sierp i młot! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Marzec 25, 2013 Share Napisano Marzec 25, 2013 Dopiero widzę, że jest drugi temat o cutie markach O_o Jako, że już pisałam w innym w offtopie to i tu napiszę, a co tam. Zacznę, że ja w ogóle pewnie nie miałabym znaczka xD Chociaż jeśli już miałabym go mieć, to ukesiowy znaczek zapewne przedstawiałby się w sposób mniej więcej taki: Dlaczego? Z racji, że jestem specjalistą do spraw ukesiów z manią na pukncie miłości męsko-męskiej :9QuUw: Nic chyba bardziej by mi nie pasowało, bo to praktycznie moje życie i zainteresowania Ewentualnie jakaś nitka i igła, czy pluszowy kucyk, jako że zajmuję się szyciem, ale nie wiem, tamto chyba jednak bardziej pasuje xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Marzec 25, 2013 Share Napisano Marzec 25, 2013 Sierp i młot! Mały offtopik. Czyli mogę spokojnie uznać was za towarzysza? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evelinna Eve Pie Napisano Marzec 25, 2013 Share Napisano Marzec 25, 2013 kredki, bądź farbki, ewentualnie chmurka z księżycem, bądź poduszka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts