Phinbella Flynn Napisano Grudzień 30, 2012 Share Napisano Grudzień 30, 2012 Hmm.. uwielbiam rysować, i latać na świeżym powietrzu, ale nie mam pomysłu na swój znaczek.-.- Może ołówek z chmurką. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ulquiorraschiffer0420 Napisano Grudzień 30, 2012 Share Napisano Grudzień 30, 2012 Mysz i Klawiatura krzyżujące się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flash_Storm Napisano Grudzień 30, 2012 Share Napisano Grudzień 30, 2012 Hhymn.... Pewnie coś tego stylu: Z góry przepraszam za brak przeźroczystego tła, ale zapisałam w .jpeg i nie chciało mi się zmieniać xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luna-Willow Napisano Grudzień 30, 2012 Share Napisano Grudzień 30, 2012 Książka bądź myszka od komputera, bom ja Gromaniak. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
achu Napisano Grudzień 30, 2012 Share Napisano Grudzień 30, 2012 Pewnie jakaś muszla amonita albo trylobit. Paleontologia to mój konik Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jag_a Napisano Grudzień 30, 2012 Share Napisano Grudzień 30, 2012 ja to mam talent do utrudniania sobie roboty... serio, jak coś można zrobić łatwo to i tak zrobię po swojemu... Pewnie była by to jakaś minka pół uśmiech pół smutak, otoczona jakąś mgiełką, bo wyobraźnię mam naprawdę... *ocenzurowano* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skutalu Napisano Grudzień 30, 2012 Share Napisano Grudzień 30, 2012 Ja mam talent do wyczuwania stanu emocjonalnego innych osób. Stawiam na trzy buźki: smutna, radosna i zła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vienes Napisano Grudzień 30, 2012 Share Napisano Grudzień 30, 2012 Klawiatura i Myszka albo ikonka ze Skyrima Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dark Rose Napisano Styczeń 4, 2013 Share Napisano Styczeń 4, 2013 Podejrzewam, że marka anquisette, czyli coś w stylu "mojego" kucyka. Ewentualnie przedmiot związany ze sztuką, pisarstwem, ornitologią, teatrem bądź botaniką. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mylittleword Napisano Styczeń 5, 2013 Share Napisano Styczeń 5, 2013 Nuta/mikrofon/ pięciolinia Nie wyobrażam sobie innego Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Styczeń 5, 2013 Share Napisano Styczeń 5, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Log Napisano Styczeń 5, 2013 Share Napisano Styczeń 5, 2013 Ak-47 lub francuski kluczyk . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ayaki Napisano Styczeń 5, 2013 Share Napisano Styczeń 5, 2013 Nie wyobrażam sobie nic innego niż ołówek czy inną rzecz związaną z rysowaniem. Od dziecka rysuję, mam do tego talent (chyba xD) i jest to moją pasją, śmiem twierdzić, że nie mogłabym bez rysowania żyć (to zabrzmiało kiczowato ). Jestem szczęśliwa - rysuję, jestem smutna - rysuję, jestem zła - rysuję jakąś krwawą rzeź... Mam absolutną pewność, że to byłby mój CM, a jeśli jednak nie... to zwątpiłabym w to, że mam jakikolwiek specjalny talent Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
L'estaca Napisano Styczeń 5, 2013 Share Napisano Styczeń 5, 2013 Nie wiem, bo się chwalić nie chcę. Ale powiem jaki bym chciała: ołówek, albo kopytko, albo nutka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamulec123 Napisano Styczeń 5, 2013 Share Napisano Styczeń 5, 2013 Z racji nicku, tak: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Terra Sparkle Napisano Styczeń 5, 2013 Share Napisano Styczeń 5, 2013 Mój wyglądałby jak gęsie pióro. Uwielbiam pisać opowiadania. Moje koleżanki mówią, że mam "ciekawe" pomysły. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilcza Napisano Styczeń 8, 2013 Share Napisano Styczeń 8, 2013 (edytowany) Mój by wyglądał tak : Edytowano Lipiec 3, 2013 przez WilczaNati Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterOFPonies Napisano Styczeń 18, 2013 Share Napisano Styczeń 18, 2013 Ja mam dośc ... dziwne zainteresowania a znaczek zapewne taki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BLaCKTiGER Napisano Styczeń 29, 2013 Share Napisano Styczeń 29, 2013 zapewne kredki flamastry czy coś w tym stylu albo logo cs'a:yay: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jake Napisano Styczeń 29, 2013 Share Napisano Styczeń 29, 2013 Oto jak wyglądały 1 moje wymarzone CM... 1 Znaczek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scalefrom_pl Napisano Styczeń 29, 2013 Share Napisano Styczeń 29, 2013 Ja bym miał ( tzn. chciał mieć ) taki znaczek : Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Losse Napisano Styczeń 29, 2013 Share Napisano Styczeń 29, 2013 Byłabym kucykiem bez znaczka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niemampojęcia Napisano Styczeń 29, 2013 Share Napisano Styczeń 29, 2013 Moim CM prawdopodobnie byłby mikrofon, albo głośniki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nessie Napisano Styczeń 30, 2013 Share Napisano Styczeń 30, 2013 A ja miała bym coś takiego drugie w paincie więc słabo ale... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chay Napisano Styczeń 30, 2013 Share Napisano Styczeń 30, 2013 Najpewniej byłby to odcisk lwiej łapy. Czemu? Moją fursoną jest właśnie lew. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts