izy97 Napisano Listopad 24, 2013 Autor Share Napisano Listopad 24, 2013 jednak można dodać że ci z którymi przegraliście doszli do finału. na 33 klany co brały udział. to nie ta sama liga. To na razie zostawmy wojny klanów, bo najwyraźniej za mało nas jest. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Listopad 24, 2013 Share Napisano Listopad 24, 2013 Jeśli mogę coś doradzić... Nawet jak się nie wygra, to trochę doświadczenia na klanówkach można zdobyć. I nie mam na myśli expa w grze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Listopad 24, 2013 Autor Share Napisano Listopad 24, 2013 Czyli w turnieju super 6 nie bierzemy udziału, skoro zgłosiło się 9 osób, a drużyna powinna się składać z 14. To za tydzień w sobotę o 18 wracamy do kompanii. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ad0n Napisano Listopad 25, 2013 Share Napisano Listopad 25, 2013 ja moglbym jeszcze pare znajomych zaprosic jakby zalezalo komus na grze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panda Hippis Napisano Listopad 25, 2013 Share Napisano Listopad 25, 2013 Ja bym się spytał znajomych, ale dwóch ma swój klan, a kolejnych dwóch nie wie o broniaczach... I wolę, żeby tak zostało. Już chcę to liceum spokojnie przeżyć... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zappter Napisano Listopad 25, 2013 Share Napisano Listopad 25, 2013 Opuściłem klan. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flippyn Napisano Listopad 25, 2013 Share Napisano Listopad 25, 2013 Why? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ad0n Napisano Listopad 25, 2013 Share Napisano Listopad 25, 2013 dlaczemu?? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zappter Napisano Listopad 25, 2013 Share Napisano Listopad 25, 2013 Bo mało ludzi. Mogę nadal z wami grać drużynówki, lecz już pod inną banderą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Litwinek Napisano Listopad 25, 2013 Share Napisano Listopad 25, 2013 Trzeba jednak zmobilizować ten klan. Nie wystarczą treningi i inne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panda Hippis Napisano Listopad 26, 2013 Share Napisano Listopad 26, 2013 Plutony... Najlepiej grać plutony jak się ma podobne tiery, Bo jak ja grałem plutony to wywalało mnie również na VI tiery, moim III tierem, co raczej nie było zbyt przyjemne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ad0n Napisano Listopad 26, 2013 Share Napisano Listopad 26, 2013 hipis uwierz mi ze to jeszcze nic... grajac na pz38nA (4 tier) rzucalo mbie na 8 tiery... tak samo covenanterem. A jbc to ja moge z tb pograc bo expie teraz mardera do tej nowej linii orac ue 57 do focha 155 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panda Hippis Napisano Listopad 26, 2013 Share Napisano Listopad 26, 2013 Nie fochaj się ^ ^ Ja muszę wreszcie uzbierać expa na tą 38(nA)... Zobaczymy czy jest taka do dupy W każdym razie dzięki. Zobaczę po szkole jak będzie czas. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Listopad 26, 2013 Share Napisano Listopad 26, 2013 hipis uwierz mi ze to jeszcze nic... grajac na pz38nA (4 tier) rzucalo mbie na 8 tiery... tak samo covenanterem. A jbc to ja moge z tb pograc bo expie teraz mardera do tej nowej linii orac ue 57 do focha 155 Każdy czołg, altyterię i niszczarkę wrzuci do walk o poziomie +0/2 (Najsilniejszy czołg będzie tego samego tieru co ty, tier wyżej, lub dwa.) Wyjątkami od tej reguły są pojazdy tierów 1 i 2 mające +0/1, niektóre czołgi premium, które też mają +0/1, oraz czołgi lekkie mające aż +1/4. WIęc jak bierzesz zwiadowcę 4 tieru to normalne, że może cię rzucać na 8 tiery. Tak samo np. VK 28.01 (lekki 6 tieru) wchodzi często do tierów 10. Plutony... Najlepiej grać plutony jak się ma podobne tiery, Bo jak ja grałem plutony to wywalało mnie również na VI tiery, moim III tierem, co raczej nie było zbyt przyjemne. Masz rację. Losowania w plutonie są względem najsilniejszego gracza w tym plutonie. Ale cóż, niektóre niszczarki 3 tieru (np Marder2 albo Valentine AT) radzą sobie nienajgorzej nawet na 6 tierach. PS. Do klanu nie dołączę, przynajmniej na razie, bo mam swój. Ale jakby ktoś chciał pograć ze mną pluton albo bitwę drużynową, to zapraszam. Nick w grze taki sam jak na forum. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ad0n Napisano Listopad 26, 2013 Share Napisano Listopad 26, 2013 na poczatku jak nie masz jeszcze nA wymaksowanego to normalnie na 4 tiery wrzuca ale jak zrobisz z niego juz pizdzika to jest lipa -.- posealor ja to wszystko wiem a Pz1c i tak na 5 tiery rzuca a mnie na ue 57 i na 3 rzuca czesto Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Listopad 26, 2013 Share Napisano Listopad 26, 2013 posealor ja to wszystko wiem Ty może tak. Ale są tacy, co nie wiedzą. Chciałem pomóc. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Litwinek Napisano Listopad 26, 2013 Share Napisano Listopad 26, 2013 Nie fochaj się ^ ^ Ja muszę wreszcie uzbierać expa na tą 38(nA)... Zobaczymy czy jest taka do dupy W każdym razie dzięki. Zobaczę po szkole jak będzie czas. Uwierz mi Hippis to jest czołg któremu nikogo nie polecam jeden z gorszych, już A-20 od ZSRR jest o wiele szybsza i może więcej szkód wyrządzić swoim działem więc mówię ci jak się zniechęcisz to nie przejmuj się tym, i powtarzaj - Aby do Pz. IV. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flippyn Napisano Listopad 26, 2013 Share Napisano Listopad 26, 2013 Uwierz mi Hippis to jest czołg któremu nikogo nie polecam jeden z gorszych, już A-20 od ZSRR jest o wiele szybsza i może więcej szkód wyrządzić swoim działem więc mówię ci jak się zniechęcisz to nie przejmuj się tym, i powtarzaj - Aby do Pz. IV. Zgadzam się, będziesz musiał powtarzać , ten czołg to katorga, ale następca wynagradza Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Avro Napisano Listopad 26, 2013 Share Napisano Listopad 26, 2013 Jak ktoś gra na tier'ach 4-6 to jestem chętny do gry w plutonie czy innych formach. Nick w grze - Avroshiro. Gram aktualnie więc jak ktoś chce to zapraszać mnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Listopad 26, 2013 Share Napisano Listopad 26, 2013 ten czołg to katorga, ale następca wynagradza Jakby się tak zastanowić... To większość tak ma. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ad0n Napisano Listopad 26, 2013 Share Napisano Listopad 26, 2013 Siemano!!! Jest opcja zeby wygrac 8k golda... i nie chodzi mi teraz o super6 WG organizuje kolejne zawody. Tym razem 3vs3 Zasady są proste... 3 osoby w pierwszym składzie i max 1 rezerwowy. Gramy na 5 tierach All info i zapisy tutaj: http://worldoftanks.eu/pl/news/esport/fun-cup-free-for-all/ /ad0n Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panda Hippis Napisano Listopad 26, 2013 Share Napisano Listopad 26, 2013 Kuźwa... A ja się męczę na III tierze ;_; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zappter Napisano Listopad 26, 2013 Share Napisano Listopad 26, 2013 Tylko teraz jaki najlepszy czołg do tego? Ja mam T49 - szybki i fajne działo, ale tutaj chyba będzie potrzeba trollgun'a od KV-1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ad0n Napisano Listopad 27, 2013 Share Napisano Listopad 27, 2013 no nie wiem. Ja to bym pewnie bral T-34 ale czy ktos chcialby zagrac ze mna?? Potrzebuje 1 osoby z ciezkim czolgiem do squadu Bo mam blacktiera na StuGu a ja na T-34 bd gral Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zappter Napisano Listopad 27, 2013 Share Napisano Listopad 27, 2013 Ja mam tylko Pz. III/IV i T49. Nic po za tym. Oba czołgi są mobilnet, ale niemiec ma lepszy pancerz, za to gorsze działo. Trzeba wybrać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts