delet this Napisano Kwiecień 24, 2014 Share Napisano Kwiecień 24, 2014 Pandora Hearts tak bardzo :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Kwiecień 24, 2014 Share Napisano Kwiecień 24, 2014 Ehh..przytyłem i nie mogę latać.. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fikus Napisano Kwiecień 24, 2014 Share Napisano Kwiecień 24, 2014 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Kwiecień 24, 2014 Share Napisano Kwiecień 24, 2014 Yuki-chan... dajsuki :_; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Feather Napisano Kwiecień 24, 2014 Share Napisano Kwiecień 24, 2014 Coś mi tu pachnie pingwinem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fikus Napisano Kwiecień 24, 2014 Share Napisano Kwiecień 24, 2014 Hi there~! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Kwiecień 24, 2014 Share Napisano Kwiecień 24, 2014 "Zagrasz w "tysiąca" przez telefon?" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrozny Napisano Kwiecień 24, 2014 Share Napisano Kwiecień 24, 2014 *Ignoring the sh*t outta' you* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Kwiecień 24, 2014 Share Napisano Kwiecień 24, 2014 Y...czym jestem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alekseł Napisano Kwiecień 24, 2014 Share Napisano Kwiecień 24, 2014 Dlaczego nie napisał?! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Berette Napisano Kwiecień 25, 2014 Share Napisano Kwiecień 25, 2014 "Ale ładne kolorki są za mną..." Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fikus Napisano Kwiecień 25, 2014 Share Napisano Kwiecień 25, 2014 No i znowu gdzieś po pijaku polazłem... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Kwiecień 25, 2014 Share Napisano Kwiecień 25, 2014 "Patrz jakiego fajnego SMS'a dostałem." ... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrozny Napisano Kwiecień 25, 2014 Share Napisano Kwiecień 25, 2014 "I'm gonna beat the crap outta' youm maggot!" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Feather Napisano Kwiecień 25, 2014 Share Napisano Kwiecień 25, 2014 T͓̳̝̻ͮ͑͑ͯ͜w̮̞̩̹̤̞̍́̉͟o̺̳̳͊̂j͍̘̀ͫͤ̄a̱͓̭̖̮̓̒ͯ̏̂̽͆͝ ̮̝̎̾̇̿͝d̮̗͉̏͂̂̃u͌͂͛ͥ͏̰̹̗͔̳s̩̝̼̖̉́̍̆͑͗͐z̴̃̔̎̾ͧ̈́̚a̶͓̪̭̫͈͇ͦ̆͋ͤ̊ͨ ̷̱͇̣͔͊͂̀j̣̭̟͎̬͛̈́̋͒ͣ͌e͔͟s̗̪̐͂̄t̟ ͬ͆͊̈́̂j͒̅̉̉̋҉̟̞̩̪͇̤u͎̙̬̮̩̭͕ͪ̃ͣż̠̹̼ͯ͛͗̎͋ ̗̦͔͔́̃̓͂́̎́d̯̞̱̣̤ͤ̍̉͂͑ͣͬͅa͖̘̍̏͐̉̑̇ͣw̴̎̅ͪ̂̍n̳͍͈͖̮̎ͤ̂̏ͅo͔̯̣͖͈͙ͨ̂̇̚ ͎̌͒̅ͪ̈̄̀ṅ̫̭̮͒͋ͩ͗̋á̯͕͊̈́̓ͧ̚š̝̘͖ͅz̝̿̋̈́̂ͮạ͕̲͙̻͇̪͆̊͐ͮͨ͐̂̃͢͡B́ͪ͌̿̀ę͙̦̻̫̇̽̔̍̃̓ͪͅd̵́ͣ̈ͫͫ̅̚ź̊ͤ̽i̝̰͉ͦ͢e͔̪̞̪̼̒ş͇͕̼̥̉͑̒ͅz̖͙̬̖͉̋ͅ ̰̙̖̔͑c͉ͪ̍ẓ̱̗̬̝ͣ͌̔̄o̤͝ł̙͗͆̈̽ͪ́g̪̰̝̟̤̰͓͑̓̒ȃ̡̜̤̱͓̩̮̹̉ͬ̓͆͛ł̵̮̯̹̟͇ͪͯ ̼̩̮͚̫͖̉ͫsͬͨͨͭ͂̚i̫̬ͥ̋͋ͮę͈͖̜ͯ̑͐̽́̀̚ ͓̠̤̤̾̀̇̄ͫň̖̜̝̻̘̜ͪ͆͘i̼̬͚͇̥̅̏ͅc̃ͩz̡y̗̳̦̠̥̓̑͘m͚̤͖̙̟̭͊͋̓ͨ̈́͂̆ ͓̪̙̠̥r̼̭͚̍͋́o̢̳̺͋̄̇̚ḅ͎̼̳̠͇͆̃̃a̰͔̙̮͉̦̥ͪ̍͆̊̐͡k̴͈̯̯͕͍̿ͨͦ̆̏ͧͪ̒̍̒̚̚B͈̺̘ͩͨͨͫͨ̓̎e̙͕̰̱̘̼ͫ̇ͩz̢̺̥̜͙͓ ̧̖͈̤̯̹͎͔̇̃r̵͈͔̪̻ͩͮͫ̉̌ą̫͜k͗̂͋̀̊ ̡̜̫͇͂̾ͬͮͦb̫̩͔̞̥͖̎e̝͔̮͓̖̾͆͌̎ͭ̚͞ż ͕͚̠͍͎͎͈͊̀̿̀n̵̤̼̖ͮ̅̍ͯ͗̓̔ó̸ͮ͐g̲̹͓̅ ҉̗k̄͂ͯ̚o̧̭͇r̮̩͕̽̓̃ͫ͗ͥͦ͘p̱͈̲̲̮̖̭͒̏͒̊́u̖̅̃͑̚s̶̬̼͎ͦ̃̓ ̜̼̪̈̆z͛͑҉͓̰͖̗̦̤̮ ̭̑g̼̗͇̼ͯ͑́̂̑ͥͣ͝ł̱̜͓͑̾ͫ̾́oͦ͂ͧw͂͡ą̧̠̙̲̹͎̦͎̜ͭ̈́͒ͮͥ̑C̠̯̓ͪ̓ͬͭ͒͑i͎͙͕̫͛̔ȩ̲͉͎ͧr͎͆͑͜p̼̬̟i̜̼̼̦͎̥ͥ̅e̞̭͖̞̬ͬ͋̽̔͌́n̸̘̤̦ͣ̇̀̄͋i̱͡ê̖̳̞̌̈̄ͅ ̬̤͚̫̪̻ͩ͂ͤ̆n̵̗̦͍͑̐͆̀͋i̛̮̥̠͔̒̊̋ͪ̀gͯͥ͛d̤̺̜̯̯͛ͥ̂ͨ̂ͨy͕̺̞̹̭͙͕͛͛͐̚ ̮̹͇̓̆́͐̌͋s̓i͖̼̒̎̃͛ę̡̜͌̒ͮ̈́̂̚ ̗͓̙͉̑̓ͪͪn̼̲̪͎̑ͩͬͧ̚įe̔ ̲̳̖̲̳͑s̻̟͍̜͍͕͛̿k͈̝̕o͚͗ͪ̋̓ͬ̚ń̶̗͚̪̹͋͒ͣ̄c͈̘̔͞z͎ͦ͛y̞͈̥͍͍̣͋ͮͨ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaenr Linnre Napisano Kwiecień 25, 2014 Share Napisano Kwiecień 25, 2014 I'm so creepy... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magus Napisano Kwiecień 25, 2014 Share Napisano Kwiecień 25, 2014 śmierć to ja Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Kwiecień 25, 2014 Share Napisano Kwiecień 25, 2014 Tak wyglądam od przodu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Kwiecień 25, 2014 Share Napisano Kwiecień 25, 2014 Chodź, a przedstawię ci moje królestwo... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fikus Napisano Kwiecień 25, 2014 Share Napisano Kwiecień 25, 2014 Wat. ( °□° ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Kwiecień 25, 2014 Share Napisano Kwiecień 25, 2014 Nǐ shì duì de Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Kwiecień 25, 2014 Share Napisano Kwiecień 25, 2014 "Fajny mam ogon?" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Kwiecień 26, 2014 Share Napisano Kwiecień 26, 2014 Pandora Hearts Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fikus Napisano Kwiecień 26, 2014 Share Napisano Kwiecień 26, 2014 Poniedziałek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Kwiecień 26, 2014 Share Napisano Kwiecień 26, 2014 Biorąc poprawkę na twój stan, na to co własnie robisz, twoje zainteresowania i spojrzeć tak na to o 20% bardziej w prawo - jesteś porąbany Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się