Raoul Duke Napisano Grudzień 7, 2014 Share Napisano Grudzień 7, 2014 PanDa! Pisiont groszy na chleb. Pliiiis.... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucy Napisano Grudzień 7, 2014 Share Napisano Grudzień 7, 2014 "A Ty coś za jeden?" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sFAF Napisano Grudzień 7, 2014 Share Napisano Grudzień 7, 2014 "Witaj, jestem Lucy i zabiję cie nożem" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gray Picture Napisano Grudzień 7, 2014 Share Napisano Grudzień 7, 2014 "Słyszałam, że ci smutno. Przyszłam cię pocieszyć." Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klawden Napisano Grudzień 7, 2014 Share Napisano Grudzień 7, 2014 (edytowany) ''Cześć przyszłam cię zabić'' Edit:Wyprzedzona :( No nic ''Miał ;3'' Edytowano Grudzień 7, 2014 przez SpeedMist Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Grudzień 7, 2014 Share Napisano Grudzień 7, 2014 - Witajjj przyjaciółko dawno cię już nie widziałam - Fakt , nie mam teraz zbytnio czasu. Dlaczego masz takie zółte oczy? -Eeee... , to nowe szkła kontaktowe , zastępują gogle do latania. -Aha. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gray Picture Napisano Grudzień 7, 2014 Share Napisano Grudzień 7, 2014 "To mówisz, że dają cuksy za darmo!" 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnuJ Napisano Grudzień 8, 2014 Share Napisano Grudzień 8, 2014 Koteł pod wodeł Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sFAF Napisano Grudzień 8, 2014 Share Napisano Grudzień 8, 2014 "UWAGA!!! Przegrzanie reaktora!" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Princess Caela Napisano Grudzień 8, 2014 Share Napisano Grudzień 8, 2014 "Dzień dobly, cy chcielibyscie polozmawiać o pani naszej, zbawcyni, Celestii?" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnuJ Napisano Grudzień 8, 2014 Share Napisano Grudzień 8, 2014 Złote oczeły są zawsze pro. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Grudzień 9, 2014 Share Napisano Grudzień 9, 2014 Mroczny epizod. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Grudzień 9, 2014 Share Napisano Grudzień 9, 2014 "Patrzcie jaki przystojniag ze mnie." Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Grudzień 9, 2014 Share Napisano Grudzień 9, 2014 SHINJI GET IN THE FUCKIN ROBOT NO! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anrizo Napisano Grudzień 9, 2014 Share Napisano Grudzień 9, 2014 "Fajne mam uszy?” Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Grudzień 9, 2014 Share Napisano Grudzień 9, 2014 Patataj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sFAF Napisano Grudzień 9, 2014 Share Napisano Grudzień 9, 2014 "A potrafisz, tak?" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Grudzień 9, 2014 Share Napisano Grudzień 9, 2014 Nie potrzebujecie czasami w domu kucyka? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Princess Caela Napisano Grudzień 9, 2014 Share Napisano Grudzień 9, 2014 Zgadza się, mogę tak caaały dzień ruszać tymi kocimi uszami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Grudzień 9, 2014 Share Napisano Grudzień 9, 2014 Lubie żółty D: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Grudzień 10, 2014 Share Napisano Grudzień 10, 2014 Jestę kotołakiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Grudzień 12, 2014 Share Napisano Grudzień 12, 2014 "Jestem skotłowana..." Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Grudzień 12, 2014 Share Napisano Grudzień 12, 2014 "W pełni mocy tyłek nocy." 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Grudzień 12, 2014 Share Napisano Grudzień 12, 2014 Jej. Ciastko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Grudzień 12, 2014 Share Napisano Grudzień 12, 2014 Anime, ani be, ani kukuryku Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się