Lemuur Napisano Styczeń 17, 2013 Share Napisano Styczeń 17, 2013 Chrysalis... Raczej przejdzie. Dziwie się, że nie ma jeszcze działu. Kwestia namówienia Tarra, który jej nie cierpi . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sliver Napisano Styczeń 17, 2013 Share Napisano Styczeń 17, 2013 Wydaje mi się, że było to wiele razy powtarzane. Nie powstanie dział na "ładne oczy", ja takich rzeczy nie śledzę, ale jeśli miałby być to musisz naprawdę się wykazać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Styczeń 17, 2013 Share Napisano Styczeń 17, 2013 Wydaje mi się, że było to wiele razy powtarzane. Nie powstanie dział na "ładne oczy", ja takich rzeczy nie śledzę, ale jeśli miałby być to musisz naprawdę się wykazać. Fakt, na coś takiego trzeba zasłużyć Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Styczeń 17, 2013 Share Napisano Styczeń 17, 2013 Wybaczcie, będzie krótko i chaotycznie, ale nie czuję się najlepiej i muszę odejść od komputera. Ostatnio na naszym forum rozgorzała dyskusja - wszyscy wiedzą jaka. Moja propozycja jest taka. Przydał by się dział, otwarty tylko i wyłącznie dla moderatorów oraz administracji z listą użytkowników nagrodzonych ostrzeżeniami: słownymi lub procentowymi. A także banami: tymczasowymi oraz permanentnymi. Oczywiście każdy wpis wiązał by się w odpowiednią argumentacją ze strony admina/modka (idelne rozwiązanie - odwołanie się do regulaminu, lub wytłumaczenie sytuacji). Nie chcę "matki uczyć dzieci rodzić", ale praktyki w szkole nauczyły mnie jednego: nie ma sensu dochodzić kto jest bardziej winny. Kłóciło się dwóch userów? Nie ważne kto zaczął. Każdy dostaje taką samą karę. To działa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 17, 2013 Share Napisano Styczeń 17, 2013 U Chrys prowadzę zapytajkę, mam pomysł na kilka zabaw. Chcę też zostać avatarem Jeden z pomysłów na zabawę to "Dopasuj Podmieńca do użytkownika". Opisywałabym tam charakter Podmieńca i... nazwa mówi sama za siebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Styczeń 17, 2013 Share Napisano Styczeń 17, 2013 U Chrys prowadzę zapytajkę' date=' mam pomysł na kilka zabaw. [s']Chcę też zostać avatarem Jeden z pomysłów na zabawę to "Dopasuj Podmieńca do użytkownika". Opisywałabym tam charakter Podmieńca i... nazwa mówi sama za siebie. No jak dla mnie ok Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lurasidone Napisano Styczeń 17, 2013 Share Napisano Styczeń 17, 2013 Widzisz Nightmare...nie tylko zabawi dział żyje. A funkcja Avatara wymaga dużej odpowiedzialności, dużo czasu i dużo pomysłów. A ty masz jeszcze dużo sesji RPG na głowie. Jeśli bardzo chcesz, musisz jakoś namówić Tarretha, używając bardzo, bardzo silnych argumentów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 17, 2013 Share Napisano Styczeń 17, 2013 Mam czas. Dużo mi nie zadają w szkole (). Obrazków też mam sporo, pamiętnik biografię zaczęłam. Codziennie lookam na inne działy, więc wiem jak to wygląda. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Styczeń 17, 2013 Share Napisano Styczeń 17, 2013 Czy ktoś mi mógłby powiedzieć jakie to są te bardzo bardzo, ale to bardzo silne argumenty? Moje za każdym razem są za słabe Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemuur Napisano Styczeń 18, 2013 Share Napisano Styczeń 18, 2013 Czy ktoś mi mógłby powiedzieć jakie to są te bardzo bardzo, ale to bardzo silne argumenty? Moje za każdym razem są za słabe Umm... To są takie, że łapiesz Tarra na gg, witasz się z nim grzecznie, wysyłasz mu saucy z Celestią, później przedstawiasz swój pomysł i mówisz, że jak go zaakceptuje wyślesz jeszcze jednego arta . Co do działu, Nightmare - Zabawy, dyskusje, arty, pamiętnik, spoko, ale potrzebna jest także oryginalność. Na "dopasuj" fajnej zabawy nie zbudujesz, bo to już jest wszędzie... Takie rzeczy są fajne za pierwszym razem. Lista ukaranych... Jestem za i to bardzo. Po pierwsze nie będzie warnów bez powodu, bo komu chciałoby się wpisywać? Po drugie będą brutalniejsze, bo to trochę wstyd zawitać na takiej liście... No i przede wszystkim będą tam podawane powody. To bardzo cenna rzecz! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lurasidone Napisano Styczeń 18, 2013 Share Napisano Styczeń 18, 2013 W takiej sytuacji wzrasta też procent szans, że sytuacja się nie powtórzy wzrasta. Nightmare, nie wiem, ile by ten dział pociągnął. Wzorujesz się na innych działach, co nie jest dobre, bo działasz schematycznie. A każdy dział powinien mieć coś specjalnego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Styczeń 18, 2013 Share Napisano Styczeń 18, 2013 Umm... To są takie, że łapiesz Tarra na gg, witasz się z nim grzecznie, wysyłasz mu saucy z Celestią, później przedstawiasz swój pomysł i mówisz, że jak go zaakceptuje wyślesz jeszcze jednego arta . A dzięki, ale dzięki. Jak nie to nie... Lista ukaranych... Jestem za i to bardzo. Mam na myśli coś takiego (screen z innego forum, zamazałem co trzeba): Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemuur Napisano Styczeń 18, 2013 Share Napisano Styczeń 18, 2013 Trochę syf... Proponowałbym raczej prostą rozpiskę: * USER 1 60% - 20% za coś tam - 40 za coś tam * USER 2 - 50% - 50 za coś tam Itd... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 18, 2013 Share Napisano Styczeń 18, 2013 Mam górę pomysłów, nie tylko ten "dopasuj". Ciągle kombinuję. Myślałam nawet na muzyką dla Chrys... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lurasidone Napisano Styczeń 18, 2013 Share Napisano Styczeń 18, 2013 Złap Tarra na GG i zacznij odprawiać litanię. Może się zgodzi. djsound - trochę chaosu w tym jest. Pomysł Lemuura z jasną i klarowną rozpiską jest ok. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 18, 2013 Share Napisano Styczeń 18, 2013 Tak... Tarreth... :cadence5: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Styczeń 18, 2013 Share Napisano Styczeń 18, 2013 Trochę syf... Proponowałbym raczej prostą rozpiskę: * USER 1 60% - 20% za coś tam - 40 za coś tam * USER 2 - 50% - 50 za coś tam Itd... Ale to zwykły temat w którym byli by wpisywani użytkownicy na zasadzie "kto dostał, ile i za co" Wersja poprawiona (bardziej sensowna) Może wydawać się chaotyczne, ale ma sens. No, ale to tylko sugestia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tarreth Napisano Styczeń 18, 2013 Share Napisano Styczeń 18, 2013 Czego mnie obgadujecie? Jaka sprawa, propozycja? I czekam na litanie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lurasidone Napisano Styczeń 18, 2013 Share Napisano Styczeń 18, 2013 Nie każdemu chce się zataczać kilometry myszką, żeby znaleźć ukaranego użytkownika, którego się szuka. Ja to widzę tak: - jest jeden temat, w którym procenty są aktualizowane - jest też temat na dyskusję na ten temat (oby się syf nie zrobił) I oby to karanie nie zeszło do podziemia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Styczeń 18, 2013 Share Napisano Styczeń 18, 2013 Nie każdemu chce się zataczać kilometry myszką, żeby znaleźć ukaranego użytkownika, którego się szuka. Ja to widzę tak: - jest jeden temat, w którym procenty są aktualizowane - jest też temat na dyskusję na ten temat (oby się syf nie zrobił) I oby to karanie nie zeszło do podziemia. Jeden temat na warny taki jak ten z innego forum, przykleić żeby każdy widział że na forum panują jakieś zasady. Uaktualnianie, niekoniecznie. Można pisać nowy post na nowy warn. Tak jak z forum z którego przykład przydałem. Serio, tam to się sprawdza. A jeśli ktoś uważa, że dostał warna bezpodstawnie - post w odpowiednim temacie. Jak już pisałem jeśli ktoś złamie punkt regulaminu nie ma co nawet dyskutować. No ale jestem zwykłym szaraczkiem, który dzisiaj czuje się wyjątkowo fatalnie i ma IQ zombie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 18, 2013 Share Napisano Styczeń 18, 2013 Wysłałam litanię. Tarreth, awatarze Celestii, proszę, przyjmij mą prośbę i uczyń me marzenie prawdziwym! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siper Napisano Styczeń 18, 2013 Share Napisano Styczeń 18, 2013 Jaki jest sens takiego tematu skoro użytkownik i ekipa ma wgląd do logów ostrzeżeń (user tylko do swoich) gdzie mają wszystko podane? Reszta użytkowników nie musi patrzeć na grzechy innych... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemuur Napisano Styczeń 18, 2013 Share Napisano Styczeń 18, 2013 djsound, ilu userów ma forum, o którym mówisz? Czego mnie obgadujecie? Bo luubię! ^^ Sip, ale właśnie o to chodzi by patrzyli, czyż to nie pewna zachęta do nie łamania zasad? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Styczeń 18, 2013 Share Napisano Styczeń 18, 2013 Czyli taka publiczna tablica piętnująca? xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemuur Napisano Styczeń 18, 2013 Share Napisano Styczeń 18, 2013 Czyli taka publiczna tablica piętnująca? xd Yup! :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts