Plothorse Napisano Listopad 12, 2012 Share Napisano Listopad 12, 2012 Problem z wyświetlaniem. My Little Pony Polska - Forum / Kucyki / Twilight Sparkle / Spike / Spike na przestrzeni sezonów - Dyskusja Ogólna W dziale Spike' a dostrzegam, że został napisany nowy post przez Pookhi o 20:18. Jakkolwiek, po wejściu w temat, odświeżeniu itd. nadal jako ostatni post dostrzegam mój, wysłany tego samego dnia o 19:17. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spoiler Cat Napisano Listopad 12, 2012 Share Napisano Listopad 12, 2012 Czasami się posty nie wyświetlają... Zmień ilość wyświetlanych postów na stronę i nie będziesz mieć takiego problemu (nie tak często). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Listopad 15, 2012 Share Napisano Listopad 15, 2012 Nie, zrobiłeś temat w dziale OCków, tematy tam są automatycznie ukrywane i czekają na zaakceptowanie przez moderację. Sam wczoraj zatwierdzałem twój temat. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michael89pl Napisano Listopad 16, 2012 Share Napisano Listopad 16, 2012 Czy forum korzysta z oryginalnego, starego Couriera pozbawionego pl znaków, czy Courier New? Zestawy C.N. mam zainstalowane, starego Couriera mam jedynie pod postacią Selectric (przekonwertowany do .ttf oryginalny Courier) Opera 12.02, Linux Mint Screen === Oryginalna wiadomość: Pchnąć w tę łódź jeża lub ośm skrzyń fig. Courier Pchnąć w tę łódź jeża lub ośm skrzyń fig. Tahoma Pchnąć w tę łódź jeża lub ośm skrzyń fig. Verdana Pchnąć w tę łódź jeża lub ośm skrzyń fig. Arial Pchnąć w tę łódź jeża lub ośm skrzyń fig. Impact Pchnąć w tę łódź jeża lub ośm skrzyń fig. Times New Roman Pchnąć w tę łódź jeża lub ośm skrzyń fig. Trebuchet MS === [font=Courier]Pchnąć w tę łódź jeża lub ośm skrzyń fig.[/font] Courier [font=Tahoma]Pchnąć w tę łódź jeża lub ośm skrzyń fig.[/font] Tahoma [font=Verdana]Pchnąć w tę łódź jeża lub ośm skrzyń fig.[/font] Verdana [font=Arial]Pchnąć w tę łódź jeża lub ośm skrzyń fig.[/font] Arial [font=Impact]Pchnąć w tę łódź jeża lub ośm skrzyń fig.[/font] Impact [font=Times New Roman]Pchnąć w tę łódź jeża lub ośm skrzyń fig.[/font] Times New Roman [font=Trebuchet MS]Pchnąć w tę łódź jeża lub ośm skrzyń fig.[/font] Trebuchet MS Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skysplit Napisano Listopad 16, 2012 Share Napisano Listopad 16, 2012 Chrome i Firefox obsługują. Czyżby wybryk Opery? Nie jestem w stanie odpowiedzieć, dlaczego na niej jest inaczej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michael89pl Napisano Listopad 16, 2012 Share Napisano Listopad 16, 2012 Czyli to jednak jest Courier New? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skysplit Napisano Listopad 16, 2012 Share Napisano Listopad 16, 2012 Jak tak teraz patrzę to nie, nie jest Courier New. W style figuruje samo Courier, jednak mimo wszystko działa, jak powinno. Postaram się jednak zmienić na Courier New. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Listopad 18, 2012 Share Napisano Listopad 18, 2012 http://puu.sh/1rzOV Jak na mój gust, najnowsze wpisy na sb są jakby... zbyt blisko jego krańca, zwłaszcza kiedy nie jest używana żadna emotka we wpisie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radek223 Napisano Listopad 18, 2012 Share Napisano Listopad 18, 2012 Otóż mam pewien problem z forumowym SB.Kiedy chce na niego wejść pojawia się oto taki komunikat: Dodam że jak jestem na innym komputerze to taka sytuacja nie ma miejsca. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skysplit Napisano Listopad 18, 2012 Share Napisano Listopad 18, 2012 Błąd naprawiony. Dzięki Ci oraz dzięki Hedziowi za zgłoszenie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radek223 Napisano Listopad 18, 2012 Share Napisano Listopad 18, 2012 Dziwne,ale w dalej mam tak samo EDIT:Okej już mi wszystko działa! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Listopad 18, 2012 Share Napisano Listopad 18, 2012 Ja mam fajniej, nowy sb działał, dopóki nie przestał, pewnie znów Skyplot coś popsuł Do rzeczy. Wszystko fajnie, łączę się na shitboxy, po czym mam pole tekstowe, ale nie widzę okienka z shoutboxowymi postami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michael89pl Napisano Listopad 18, 2012 Share Napisano Listopad 18, 2012 U mnie tak samo jak u Warmena. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skysplit Napisano Listopad 19, 2012 Share Napisano Listopad 19, 2012 Wyczyście cache w przeglądarkach. Musi zadziałać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psoteł Napisano Listopad 19, 2012 Share Napisano Listopad 19, 2012 Ja mam tak samo jak Warmen i Michael89pl, a ciasteczka czyściłam trzy razy. A najlepsze jest to, że jeszcze wczoraj nowy, odjechany SB działał mi. Wyczyść Cache (Pamięć Podręczną), nie ciasteczka. ~ Arjen Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Listopad 19, 2012 Share Napisano Listopad 19, 2012 Skyplot, oddawaj mi polskie znaki forum! Bo nie dzialaja mi i Pawleksowi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skysplit Napisano Listopad 19, 2012 Share Napisano Listopad 19, 2012 Zażółć gęślą jaźń @Lol, dunno. Język na w windowsie się Wam nie zmienił? :F Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Listopad 19, 2012 Share Napisano Listopad 19, 2012 Zaæóø© géslá jañ Ja to mam tak zostawić? ~ Arjen Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawlex Napisano Listopad 19, 2012 Share Napisano Listopad 19, 2012 Już nieaktualne z tymi literami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Listopad 19, 2012 Share Napisano Listopad 19, 2012 Sky, Pawlex pisal, ze mu sie zmienil, ale u mnie jest jezyk ten co byl (czyli polski programisty), a na forum i tak nie ma pl znakow, poza "ó" :c Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawlex Napisano Listopad 19, 2012 Share Napisano Listopad 19, 2012 Niklas, nie polski programisty....tylko ten 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Listopad 19, 2012 Share Napisano Listopad 19, 2012 Huh, ok, pomogło, ale dopiero jak wyłączyłem przeglądarkę i włączyłem ją jeszcze raz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eva Napisano Listopad 19, 2012 Share Napisano Listopad 19, 2012 Jeśli wam się język przestawi - ctrl + shift. (Lub z poziomu paska języka) Jest to skrót do przechodzenia między klawiaturami w obrębie jednego języka. nn (I have no idea why Microsoft ustawia tak, żeby z polskim dawało wciąż klawiaturę 'Polski (214)', bo jest to układ maszyny do pisania i niby ma parę lepszych rzeczy, ale nikt go obecnie nie używa... Ogólnie można sobie to wywalić w ustawieniach.) (Zamknięcie przeglądarki zadziałało, ponieważ domyślny język i klawiatura to wciąż był Polski i klawiatura Polski (programisty), więc przy włączaniu nowego okna się ustawiło to po prostu. nn) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amani Napisano Listopad 21, 2012 Share Napisano Listopad 21, 2012 Ja mam błąd z Shoutboxem na Chrome. Jak chcę się zalogować, to niby jestem zalogowany, ale nie widać żadnych wiadomości i gdy ja piszę, to też nie widać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucpon Napisano Listopad 21, 2012 Share Napisano Listopad 21, 2012 Była już o tym mowa. Usuń pamięć podręczną. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts