Airlick Napisano Wrzesień 29, 2012 Share Napisano Wrzesień 29, 2012 Już możesz pisać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plothorse Napisano Wrzesień 29, 2012 Share Napisano Wrzesień 29, 2012 Problem z emotikoną. jest na pełnej liście ukazana jako zszokowana twarz ksieżniczki, a nie duplikat Jej chodzącej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siper Napisano Wrzesień 30, 2012 Autor Share Napisano Wrzesień 30, 2012 @up Poprawiono Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Październik 2, 2012 Share Napisano Październik 2, 2012 Nie mogę otwierać spoilerów na PW. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nikern Napisano Październik 3, 2012 Share Napisano Październik 3, 2012 A ja mam pytanie czemu mi w miarę jak coś pisze postów nie nalicza. Nie by to jakaś tragedia była, ale ciekawi mnie to. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spoiler Cat Napisano Październik 3, 2012 Share Napisano Październik 3, 2012 Posty w wymiarze Discorda nie są naliczane Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MLO_pl Napisano Październik 3, 2012 Share Napisano Październik 3, 2012 Nie mogę otwierać spoilerów na PW. Po prosty się nie da, też próbowałem(tak z ciekawości). Ale spoilery raczej nie są potrzebne w PW, przynajmniej tak mi się zdaję. A ja mam pytanie czemu mi w miarę jak coś pisze postów nie nalicza. Nie by to jakaś tragedia była, ale ciekawi mnie to. Pewnie dlatego, że niektóre tematy mają wyłączone liczniki postów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nikern Napisano Październik 3, 2012 Share Napisano Październik 3, 2012 Ahaa. Dzięki za odpowiedź. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Październik 9, 2012 Share Napisano Październik 9, 2012 http://puu.sh/1d067 Po załadowaniu shoutboxa, ucina połowę ostatniego wczytanego wpisu. I nie da się przesunąć tego bardziej w dół. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siper Napisano Październik 9, 2012 Autor Share Napisano Październik 9, 2012 Naprawiono. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ganz Napisano Październik 12, 2012 Share Napisano Październik 12, 2012 Częściowo związane z forum: Brak konfiguracji dla domeny www.ponland.pl Przy okazji źle wygląda przy "reklamach" FGE i Konwentu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siper Napisano Październik 12, 2012 Autor Share Napisano Październik 12, 2012 Ten serwis nie należy do nas, pisz do otleta. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JimJoy Napisano Październik 12, 2012 Share Napisano Październik 12, 2012 Nie wiem czy tylko u mnie, ale od jakiegoś czasu nie działa panel z tagami (Nie wiem jak to nazwać, chodzi mi o to) Nie ma możliwości wyboru czcionki, rozmiaru ani koloru, a przy wybraniu którejkolwiek z innych opcji wstawia tag [undefined=undefined] (tylko raz, potem się zawiesza całkiem) Na zamknięcie tagu też nie reaguje Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Październik 12, 2012 Share Napisano Październik 12, 2012 Prawdziwe hardkory wpisują tagi ręcznie i nie potrzebują takich mainstreamowych opcji. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xyz Napisano Październik 12, 2012 Share Napisano Październik 12, 2012 Nie wiem czy tylko u mnie, ale od jakiegoś czasu nie działa panel z tagami (Nie wiem jak to nazwać, chodzi mi o to) Nie ma możliwości wyboru czcionki, rozmiaru ani koloru, a przy wybraniu którejkolwiek z innych opcji wstawia tag [undefined=undefined] (tylko raz, potem się zawiesza całkiem) Na zamknięcie tagu też nie reaguje Wyczyść pamięć podręczną przeglądarki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JimJoy Napisano Październik 12, 2012 Share Napisano Październik 12, 2012 @Air Wybacz, ale jakoś nie miałem okazji spamiętać jakie czcionki są na forum, dlatego chciałem skorzystać z magicznego menu @Xyz Nic to nie dało, ale faktycznie to jest wina przeglądarki nie forum. Na Chrome działa a na FF nie, nieważne co zrobię efekt jest ten sam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
solaris Napisano Październik 19, 2012 Share Napisano Październik 19, 2012 Nie wiem czy to jest problem z forum, ale po zainstalowaniu Dolphin Jetpacka do Dolphina HD ładowanie stron jest rzeczywiście szybsze, ale za to strasznie muli przypisaniu czy przeglądaniu strony głównej forum. Na innych forach nie zauważyłem takiego problemu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spoiler Cat Napisano Październik 20, 2012 Share Napisano Październik 20, 2012 Opera mobile dalej ucina nick dającego ogłoszenie... Samsung Galaxy Pro Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Październik 20, 2012 Share Napisano Październik 20, 2012 Może to tylko u mnie, ale zakomunikuję. Gdy chce do posta wrzucić video klikam na ta miniaturę TV w prawym górnym rogu narzędzi formatowania tekstu i pojawia się duży biały prostokąt - kiedyś tam była lista serwisów do wyboru, np. Youtube czy Yahoo. Dobrze, że wiem, iż YT jest na samym dole, bo tak nie wiedziałbym co zrobić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michael89pl Napisano Październik 21, 2012 Share Napisano Październik 21, 2012 Może to tylko u mnie, ale zakomunikuję. Gdy chce do posta wrzucić video klikam na ta miniaturę TV w prawym górnym rogu narzędzi formatowania tekstu i pojawia się duży biały prostokąt - kiedyś tam była lista serwisów do wyboru, np. Youtube czy Yahoo. Dobrze, że wiem, iż YT jest na samym dole, bo tak nie wiedziałbym co zrobić. Mam tak samo. Mint 12, Opera 12.02 (edit: a miałem nadzieję że mój setny post będzie o czymś bardziej pozytywnym ;p ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skysplit Napisano Październik 21, 2012 Share Napisano Październik 21, 2012 Wygląd edytora postów poprawiony. Spoiler w prywatnych wiadomościach i podglądach postów/wiadomości również poprawiony. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Październik 23, 2012 Share Napisano Październik 23, 2012 Ale weźcie naprawcie tego shouta :c Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Październik 23, 2012 Share Napisano Październik 23, 2012 Nie działa mi praktycznie nic, jeśli chodzi o pełną edycję posta, prócz kolorów. Gdy np. klikam pogrubienie, wpisuje mi kod [undefined]. Spoko, jeśli chodzi tylko o pogrubienie czy skreślenie, bo pamiętam kod, ale nie wiem jaki jest kod na np. większy rozmiar liter. Jeśli jest to tylko mój problem, lub trudny do rozwiązania - mógłbym prosić o "ręczną" tabelkę z kodami? Na google wyskakują mi różne style, począwszy od niepasujących w stylu "". Piszę to tutaj, a nie w sugestiach, bo jest to ewentualność. Pozdrawiam - Arjen. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JimJoy Napisano Październik 23, 2012 Share Napisano Październik 23, 2012 Hmmm... firefox? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skysplit Napisano Październik 23, 2012 Share Napisano Październik 23, 2012 Proponuję, żeby spróbować zaktualizować firefoxa i wyczyścić cache/cookie na stronie(wyczyszczenie cookies dodatkowo spowoduje wylogowanie). Jeżeli to nie pomoże, to nadal możemy coś pogrzebać w kodzie skryptu, ale obawiam się, że niewiele to pomoże. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts