Paladyn Sonaty Dusk Napisano Listopad 27, 2015 Share Napisano Listopad 27, 2015 8 godzin temu Silma napisał: @Paladyn Sonaty Dusk ja gram na Androidzie. Wersja Amazon czy Google Play? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Listopad 27, 2015 Share Napisano Listopad 27, 2015 godzinę temu Paladyn Sonaty Dusk napisał: Wersja Amazon czy Google Play? O ile mi wiadomo na Androidzie jest tylko i wyłącznie Google Play. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Littlepip Napisano Listopad 27, 2015 Share Napisano Listopad 27, 2015 37 minuty temu Uszatka napisał: O ile mi wiadomo na Androidzie jest tylko i wyłącznie Google Play. Jest też na IOS i Windows Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silma Napisano Listopad 28, 2015 Share Napisano Listopad 28, 2015 Ja mam wersję z Google play, pisałam to wcześniej. Poziom "trudności " dla mnie w sam raz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Sonaty Dusk Napisano Listopad 28, 2015 Share Napisano Listopad 28, 2015 4 godziny temu Silma napisał: Ja mam wersję z Google play, pisałam to wcześniej. Poziom "trudności " dla mnie w sam raz. No to nie wiem, co robię źle, że mam takie problemy z kryształami i monetami Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Sonaty Dusk Napisano Listopad 30, 2015 Share Napisano Listopad 30, 2015 Jakby ktoś miał wersję Amazon niech mnie doda 3954 xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silma Napisano Grudzień 3, 2015 Share Napisano Grudzień 3, 2015 No i jedna zagadka rozwiązana. Za 60. dzień logowania dostałam tego pechowego konia, Trouble Shoes mu było? I niestety koniec nagród, potem nic się nie dostaje za codzienne zalogowanie. Szkoda. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Grudzień 3, 2015 Share Napisano Grudzień 3, 2015 4 godziny temu Silma napisał: No i jedna zagadka rozwiązana. Za 60. dzień logowania dostałam tego pechowego konia, Trouble Shoes mu było? I niestety koniec nagród, potem nic się nie dostaje za codzienne zalogowanie. Szkoda. Poważnie? Nawet golda i doświadczenia? ;__; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silma Napisano Grudzień 3, 2015 Share Napisano Grudzień 3, 2015 Ani monet, ani nic... Mogli dać cokolwiek, zawsze to jakaś nagroda i forma docenienia, "dzięki, że z nami jesteś". A tak to d.... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Grudzień 3, 2015 Share Napisano Grudzień 3, 2015 Ano dokładnie. Meh. Zawiodłam się prawdę mówiąc. Liczyłam na to, że chociaż będą monety :/ W każdym razie zawiodłam się też na misji z uruchamianiem tych znaków przyjaźni czy co to jest. Uruchomiłam wszystkie, Nightmare Moon mi pogroziła i koniec. Żadnej walki, nic. No wtf ;___; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Grudzień 3, 2015 Share Napisano Grudzień 3, 2015 30.11.2015, 20:42:42 Paladyn Sonaty Dusk napisał: Jakby ktoś miał wersję Amazon niech mnie doda 3954 xD Nie wiem jak w wersji Google, ale na Amazonowej można wpisywać kody przyjaciół "na pałę". Byle cztery cyfry (1234 - "wysłano zaproszenie". Wysłałem już kilkanaście) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silma Napisano Grudzień 3, 2015 Share Napisano Grudzień 3, 2015 W googlowej kod tworzą cyfry i litery, nie sprawdzałam czy wpisywanie byle jakiej kombinacji działa. Aż tak na dużej liczbie znajomych mi nie zależy;) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Sonaty Dusk Napisano Grudzień 3, 2015 Share Napisano Grudzień 3, 2015 3 godziny temu Triste Cordis napisał: Nie wiem jak w wersji Google, ale na Amazonowej można wpisywać kody przyjaciół "na pałę". Byle cztery cyfry (1234 - "wysłano zaproszenie". Wysłałem już kilkanaście) Ja tam na internecie znalazłem, do tego dzisiaj(albo wczoraj)jeszcze ktoś mnie dodał xD Aktualnie mam chyba coś koło 8-9 znajomych na Amazonie(aczkolwiek połączenie przez facebooka daje jakieś dodatkowe profity? Bo jak tak, to mógłbym podesłać dane do fakekonta, żeby ktoś zaprosił xD). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silma Napisano Grudzień 19, 2015 Share Napisano Grudzień 19, 2015 Na Androida weszła aktualizacja. Sporo nowych kucyków w przyszłości (oczywiście za grube gemy), nowa minigierka i Junior Deputy za zalogowanie dnia 75. Minigierka w ubieranie strasznie słaba, dziennie dostaje się jeden losowy item. Zanim nazbiera się odpowiednich itemów do zrobienia wybranej fryzury czy ubrania minie naprawdę sporo czasu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ATIMKOS Napisano Grudzień 19, 2015 Share Napisano Grudzień 19, 2015 (edytowany) Czy tylko mi, od paru dni, gra się zawiesza na ładowaniu albo wyłącza podczas niego? EDIT: Tera zauważyłem że dzieje się to tylko gdy na telefonie jestem połączony z internetem. Edytowano Grudzień 19, 2015 przez ATIMKOS 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fallout152 Napisano Grudzień 20, 2015 Share Napisano Grudzień 20, 2015 Przy kostiumach jest ikonka chorągiewek, co by sugerowało bonus do czyszczenia nieba. O jakie czyszczenie chodzi, to zwykłe czy to w eventach? Czy jak mam kucyka w stroju, to wszystkie dostają premię, czy tylko ten jeden? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zdzichów Dwóch Napisano Grudzień 21, 2015 Share Napisano Grudzień 21, 2015 19.12.2015 at 22:37 ATIMKOS napisał: Czy tylko mi, od paru dni, gra się zawiesza na ładowaniu albo wyłącza podczas niego? EDIT: Tera zauważyłem że dzieje się to tylko gdy na telefonie jestem połączony z internetem. Dzięki Miałem ten sam problem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ATIMKOS Napisano Grudzień 21, 2015 Share Napisano Grudzień 21, 2015 godzinę temu Zdzichów Dwóch napisał: Dzięki Miałem ten sam problem Ta, tylko jak mam np. zaktualizować grę skoro się wyłącza przy włączonym internecie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zdzichów Dwóch Napisano Grudzień 21, 2015 Share Napisano Grudzień 21, 2015 3 godziny temu ATIMKOS napisał: Ta, tylko jak mam np. zaktualizować grę skoro się wyłącza przy włączonym internecie. No właśnie ciężko mi cokolwiek zrobić w tej grze podczas gdy próbuję niepostrzeżenie włączyć neta Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kuba Marcinkowski Napisano Styczeń 19, 2016 Share Napisano Styczeń 19, 2016 A jak zrobić gwiazdy twilight bo mam wszystkie tylko nie mam gwiazdy twilight. Wysłane z mojego GT-S7560 przy użyciu Tapatalka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silma Napisano Styczeń 19, 2016 Share Napisano Styczeń 19, 2016 Teraz u mnie pojawiła się problem z zalogowaniem. Od trzech dni w ogóle nie mogę dostać się do gry. Nieważne, czy net jest włączony, czy nie, i tak mnie wywala zanim zdążę ruszyć palcem. Gram na tablecie, na Androidzie. Problem pojawił się z niczego, nie było ostatnio nowej aktualizacji. Macie jakiś pomysł? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kuba Marcinkowski Napisano Styczeń 19, 2016 Share Napisano Styczeń 19, 2016 Ja mam problem że jak kończę grać w equestria girls i jak pojawia mi się książeczka to nie ma tego przycisku co dostaje się serduszka. Wysłane z mojego GT-S7560 przy użyciu Tapatalka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kuba Marcinkowski Napisano Styczeń 19, 2016 Share Napisano Styczeń 19, 2016 Jak robi się gwiazdę twilight??? Bo mam wszystkie tylko nie wiem jak zrobić gwiazdę twilight proszę o pomoc. Wysłane z mojego GT-S7560 przy użyciu Tapatalka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Styczeń 20, 2016 Share Napisano Styczeń 20, 2016 Dotarłem do punktu, w którym ta gra przestała mieć jakikolwiek sens. Dodam tylko, że mam wersję z Amazona, w której o wiele łatwiej zdobywa się klejnoty. Ceny są kosmiczne, a zadania porąbane: - kup X za 50 klejnotów - kup Y za 60 klejnotów - kup Z za 170 000 - kup kucyka za 80 000 i przydziel go do sklepu Z Gameloft WTF? Jedna z najgorzej zrobionych gier F2P Jakaś paranoja. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał Mac Napisano Styczeń 20, 2016 Share Napisano Styczeń 20, 2016 godzinę temu Triste Cordis napisał: Dotarłem do punktu, w którym ta gra przestała mieć jakikolwiek sens. Dodam tylko, że mam wersję z Amazona, w której o wiele łatwiej zdobywa się klejnoty. Ceny są kosmiczne, a zadania porąbane: - kup X za 50 klejnotów - kup Y za 60 klejnotów - kup Z za 170 000 - kup kucyka za 80 000 i przydziel go do sklepu Z Gameloft WTF? Jedna z najgorzej zrobionych gier F2P Jakaś paranoja. Gdzie to? W którym momencie? Bo ja mam kupić ratusz za 360 klejnotów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się