KalamanPL Napisano Grudzień 13, 2012 Share Napisano Grudzień 13, 2012 O co chodzi z tym licznikiem- Do następnego odcinka pozostało: Jestem nowy na forum Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cuddly Doggy Napisano Grudzień 13, 2012 Share Napisano Grudzień 13, 2012 Do następnego odcinka pozostało: Pokazuje, za ile czasu będzie premiera nowego odcinka mlp. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luna-Willow Napisano Grudzień 14, 2012 Share Napisano Grudzień 14, 2012 Dzięki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Julia Napisano Grudzień 15, 2012 Share Napisano Grudzień 15, 2012 A skąd macie awatary z kucykami w świątecznych czapkach? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 15, 2012 Share Napisano Grudzień 15, 2012 Cóż, większość sami zrobiliśmy (ja zrobiłem logo 7 days'a w czapce mikołaja). Polecam do tego program GIMP. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Grudzień 16, 2012 Share Napisano Grudzień 16, 2012 A skąd macie awatary z kucykami w świątecznych czapkach? 1. Google, grafika i fraza "nazwa_kucyka christmas" (Rarity, Applejack czy Lyrę znalazło bez problemów) 2. Strony deviantart: -bronies - MLP FIM - MLP FIM 2 Trzeba trochę poszukać, ale można znaleźć naprawdę fajne. Poza tym większość autorów nie ma nic przeciwko używaniu ich prac jako avatarów czy sygnatur EDIT - swoją sygnaturę i avatar znalazłem właśnie na deviantart. Do sygnatury dodałem jedynie dymek z tekstem. W razie pytań - pisz śmiało na PW. Pomogę jak mogę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Grudzień 24, 2012 Share Napisano Grudzień 24, 2012 Mam takie pytanie. Chciałbym zrobić małe czyszczenie w swoim temacie "zapytaj". A dokładnie to wywalić wszystko od strony 6. Jeśli wyrzucę swój post ze strony 6 to czy cała reszta w dół zostanie usunięta? Wiem, że kasując pierwszy post pozbędę się całego wątku, ale nie o to mi chodzi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 24, 2012 Share Napisano Grudzień 24, 2012 Djsound, poproś o pomoc moderatora Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niepowtarzalnarainbowdash Napisano Luty 22, 2013 Share Napisano Luty 22, 2013 Gdzie jest miejsce, w którym można zadać pytania na temat najnowszych odcinków i ciekawostek serialowych? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spoiler Cat Napisano Luty 22, 2013 Share Napisano Luty 22, 2013 Gdzie jest miejsce, w którym można zadać pytania na temat najnowszych odcinków i ciekawostek serialowych? W dziale z interesującym Cię sezonem... i think it's even to obvoius. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nessie Napisano Luty 22, 2013 Share Napisano Luty 22, 2013 a jest temat o tym jak robić spoilery i inne takie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fragin Napisano Luty 22, 2013 Share Napisano Luty 22, 2013 [ spoiler ] [ /spoiler ] Bez spacji, chyba o to chodziło? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dragyen Napisano Marzec 4, 2013 Share Napisano Marzec 4, 2013 jest jakiś specjalny dział na clopy i gore? i przy okazji zmienić tytuł na Dragyen ,jestem zbyt leniwy żeby napisać PW Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Marzec 11, 2013 Share Napisano Marzec 11, 2013 Jestem chyba raczej pewna że nie było takiego pytania, więc : Czemu gdy po lewej stronie są te emotki z kucami i niżej jest więcej. Kilkam na to 'więcej' i jest napisane że nie mam uprawnień źeby oglądać tę stronę. No ale dlaczego? No hm.. nie wiem. Uaktywnione konto mam, zawieszonego/zablokowanego konta też raczej nie mam, a dostałam się na tamtą stronę nie wpisując w przeglądarkę tylko (jak ja to nazywam xd) odsyłaczem No oe, nie mam uprawnień .. ale jak je dostać? Coś związane z reputacją, postami, PW czy może też z uzupełnieniem profilu? Tak czy siak, raczej sama tego nie rozwiążę. I sygnatury też wstawić nie mogę, bo bym już ją miała bo sobie już przygotowałam ;3 PS. Jestem dziewczyną. xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Marzec 12, 2013 Share Napisano Marzec 12, 2013 no właśnie od nie dawna mam ten sam problem i jeszcze jak naciskam "zaznacz posty jako przeczytane" informacja że nie mam uprawnień. a przecież z moim kątem wszystko w porządku (no z wyjątkiem tego) nie tak dawno działało aż miło. czy i jak można dodać do posta fragment filmu? jak dodać odsyłacz typu "tutaj"? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Marzec 19, 2013 Share Napisano Marzec 19, 2013 no właśnie od nie dawna mam ten sam problem i jeszcze jak naciskam "zaznacz posty jako przeczytane" informacja że nie mam uprawnień. a przecież z moim kątem wszystko w porządku (no z wyjątkiem tego) nie tak dawno działało aż miło. czy i jak można dodać do posta fragment filmu? jak dodać odsyłacz typu "tutaj"? Jeżeli pytanie nadal aktualne, to tak: Odsyłacz : Klikasz na 'Wprowadź link'. Taki globus z łańcuchem(?) Oczywiście link strony musi być skopiowany. Wklejasz go, i potem kilkasz ok. Później najważniejsze! Jest informacja 'Możesz wprowadzić opis do tego linku'. Wprowadzasz np. KLICK HERE (to jest prawdziwy link ^^) No. A co tego drugiego, to : Znajdź ten fragment filmu. Kliknij na ten telewizorek, wybierz yt'a albo z czego tam jeszcze chcesz i na jakiej stronie to wyświetliłeś. Wklejasz linka, zatwierdzasz i ok. Przykład : Ale jeżeli chodziło ci o gifa, to raczej kliknij w 'Wprowadź obrazek'. ;3 Przykład : Mam nadzieję że pomogłam ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Marzec 22, 2013 Share Napisano Marzec 22, 2013 Mam takie małe pytanie. Mam w tej chwili: Laptopa - swojego Laptopa - matuli Tablet O ile na pierwszych dwóch wylogowanie się nie sprawia problemów to tablet czasami pozostawia mnie zalogowanym. Czy jeśli będę zalogowany na tablecie (mimo naciśnięcia "wyloguj") i po kilku godzinach wejdę na forum z mojego laptopa (czyli będę zalogowany dwukrotnie) to czy grożą mi jakieś niezbyt miłe konsekwencje? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emili878 Napisano Marzec 22, 2013 Share Napisano Marzec 22, 2013 Jak zakładać temat? :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piter2224 Napisano Marzec 26, 2013 Share Napisano Marzec 26, 2013 Jak wysyłać pliki z komputera (obrazy) Prywatną Wiadomością??? Proszę o szybką odpowiedź Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iron_Ilyushin Napisano Marzec 27, 2013 Share Napisano Marzec 27, 2013 Mam pytanie, a mianowicie chciałbym nawiązac do "TARYFIKATORA". "Treści rasistowskie, nawołujące do nienawiści, promujące totalitaryzm i inne zakazane przez Prawo Polskie". Czy socjalizmu to dotyczy bo nie słyszałem żeby był zakazany w RP, a tym bardziej żeby nawiązywał do nienawiści, promował totalitaryzm itp. Pytam bo niechce miec póżniej nie przyjemności. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siper Napisano Marzec 27, 2013 Share Napisano Marzec 27, 2013 Nie jest zakazany dopóki nie dochodzi do obrażania innych osób i rozmowa jest na odpowiednim poziomie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iron_Ilyushin Napisano Marzec 27, 2013 Share Napisano Marzec 27, 2013 Nie jest zakazany dopóki nie dochodzi do obrażania innych osób i rozmowa jest na odpowiednim poziomie. Yay!!! O to prosze się nie martwic. Obrażac innych nie mam najmniejszego zamiaru.I dziękuje za szybką odp. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPIDIvonMARDER Napisano Marzec 27, 2013 Share Napisano Marzec 27, 2013 Socjalizm nie jest komunizmem, więc byłbym dziko zdumiony, gdyby go zakazano na jakimkolwiek forum A Socrealizm jest wręcz interesującym nurtem w sztuce. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
applestruder Napisano Marzec 28, 2013 Share Napisano Marzec 28, 2013 jak ustawić avatara???? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Marzec 28, 2013 Share Napisano Marzec 28, 2013 jak ustawić avatara???? Wchodzisz w Panel Sterowania , obok Wyloguj. Szukasz 'Zmień Awatar'. Klikasz, wybierasz zdjęcie i proszz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się