Enimean Posted January 22, 2015 Share Posted January 22, 2015 zgłaszam się Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrinceKeith Posted January 28, 2015 Share Posted January 28, 2015 (edited) Zgłaszam się jako Vinyl! Siostro! Edited January 29, 2015 by Tric Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy Night Posted January 28, 2015 Share Posted January 28, 2015 (edited) Ach pora zacząć żyć na tym forum... :party:A nie ma nic lepszego, żeby to zacząć niż turniej. Mały skok na głęboką wodę powinien pomóc. Nie ma to jak małe ożenienie . No cóż... Zapisuje się, a raczej zapisuje mojego Przedstawiciela. Dragon Claw a jego opis podam później jeśli można. Ech... Czas zacząć zabawę. It's SHOW TIME Edited January 28, 2015 by Crazy Night Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exemundis Posted January 29, 2015 Share Posted January 29, 2015 Witam. Zapisuję się jako Vincent Loke Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szydło Posted January 29, 2015 Share Posted January 29, 2015 Yay mamy komplet ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
BrokenRC Posted January 29, 2015 Share Posted January 29, 2015 (edited) Kiedy zaczynamy Magiczne Pojedynki? Edited January 29, 2015 by Rex *Monster* Crusader Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zegarmistrz Posted January 29, 2015 Share Posted January 29, 2015 Najpewniej jak tylko Hoffman przygotuje wszystko. Trzeba podsumować cała listę, poukładać kto z kim w jakiś bardziej przejrzysty sposób, ustalić datę i przygotować areny. A że Hoff to raczej zajęty człowiek jest, to troszkę to zajmie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paladyn Zanderson Posted January 29, 2015 Share Posted January 29, 2015 Do budynku skierowała się postać, ubrana była w szare szaty, kaptur zakrywał jej twarz, ale wprawne oko mogło dostrzec brązowe włosy oraz blask szarozielonych oczu. Na jej twarzy malowała się niepewność i podniecenie zarazem, gdy w końcu weszła odrzuciła kaptur i powiedziała: Podobno organizujecie Turniej Magów i brakuje wam 3 zawodników . Człowiek nad ladą pokręcił twierdząco głową, wtedy przybysz zbliżył się i rzekł: Chcę się zatem zgłosić . Me imię Sardo Limbion, Mistrz Akchemii, Nekromancji i Magii Valarów. Stoczylłem juz kilka pojedynków na arench, ale nigdy w turnieju. Kończąc przemowę Sardo usiadł w oczekiwaniu na decyzję zapisującego (Wiem krótkie, ale w sumie małe doświadczenie w pojedynkach, wiec moja postać tak samo) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hoffner Posted January 29, 2015 Share Posted January 29, 2015 (edited) Lista zapisów: 1. Sajback Gray 2. Seluna 3. Zegarmistrz 4. Rex *Monster* Crusader 5. Advilion 6. Alberich 7. Avaleme (ryma2001) 8. Alder 9. Bosman 10. Camed 11. Komputer 12. Magnus (Razorhead) 13. Poranny Kapitan Scyfer 14. Zmara 15. Serox Vonxatian 16. FanCiastek 17. KubaGR8 18. Monti 19. Dayan 20. Szydło 21. Gray Picture 22. Spacetime Dancer (Cień) 23. Harkon (Rexumbra) 24. Snuja 25. WinterPonyLiker 26. Hoffner 27. Magus 28. lyra57n 29. NimfadoraEnigma 30. Vinylplaygames 31. Crazy Night 32. Vincent Loke (Shirogetsu Vermilion) Jak wiadomo, nie ma magicznego pojedynku bez dzielnych i potężnych śmiałków, a w turnieju będziemy ich potrzebować aż trzydziestu dwóch! Chyba jednak nie ma miejsca. Edited January 29, 2015 by Hoffner Link to comment Share on other sites More sharing options...
BrokenRC Posted January 30, 2015 Share Posted January 30, 2015 Pojawi się jakieś ogłoszenie? Uzbrój się w cierpliwość. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razorhead Posted January 31, 2015 Share Posted January 31, 2015 Lista zapisów: 1. Sajback Gray 2. Seluna 3. Zegarmistrz 4. Rex *Monster* Crusader 5. Advilion 6. Alberich 7. Avaleme (ryma2001) 8. Alder 9. Bosman 10. Camed 11. Komputer 12. Magnus (Razorhead) 13. Poranny Kapitan Scyfer 14. Zmara 15. Serox Vonxatian 16. FanCiastek 17. KubaGR8 18. Monti 19. Dayan 20. Szydło 21. Gray Picture 22. Spacetime Dancer (Cień) 23. Harkon (Rexumbra) 24. Snuja 25. WinterPonyLiker 26. Hoffner 27. Magus 28. lyra57n 29. NimfadoraEnigma 30. Vinylplaygames 31. Crazy Night 32. Vincent Loke (Shirogetsu Vermilion) Chyba jednak nie ma miejsca. Właściwie, z tego com zrozumiał z regulaminu wynikałoby, iż udział osób spoza zapisów jest możliwy w sytuacji, gdy któraś z tych trzydziestu dwóch person, które zostały oficjalnie wpisane na oryginalną listę, w ciągu tygodnia od rozpoczęcia się pierwszej rundy Turnieju nie wystuka żadnego komunikatu w temacie poświęconym jej starciu. W takim wypadku użytkownik nie figurujący na pierwotnym spisie uczestników może bodajże zająć jej miejsce w zawodach. Wydaje mi się, że natomiast w przypadku braku chętnych do zastępstw, oraz po pierwszej rundzie (kiedy wymiana zawodników jest już niemożliwa), osoba nieaktywna po prostu przegrywa walkowerem. Innemi słowy, Zandi Ibn Aslan (miedzy innymi) ma nadal teoretyczną szansę na uczestnictwo w Turneju Magicznych Pojedynków. PS: Może to i lekkie lanie wody, tudzież pisanie informacji, o których zapewne "wszyscy wiedzą", ale uznałem jednak, że napisanie tego komunikatu "tak na wszelki wypadek" raczej nie zaszkodzi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hoffman Posted February 1, 2015 Author Share Posted February 1, 2015 Oczywiście, na początku będzie istnieć możliwość dołączenia do turnieju, w razie gdy któryś z uczestników nie wykaże się aktywnością. Zostanie to zaznaczone przy okazji opublikowania harmonogramu kolejnych rund A na razie, zapraszam wojowników mocy i magii do tawerny Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hoffman Posted February 18, 2015 Author Share Posted February 18, 2015 Tydzień temu Snuja zgłosił, iż jednak nie będzie mógł wystartować w Turnieju. Tym samym, na jego miejsce wskakuje Zandi Ibn Aslan. Jakoś na dniach postaram się ogłosić wreszcie kiedy wystartuje pierwsza runda. No i drzewko też zamierzam zaprezentować Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hoffman Posted February 21, 2015 Author Share Posted February 21, 2015 Panowie i Panie, mamy mały problem. Podczas tworzenia drzewka zdałem sobie sprawę, że brakuje posta lyry57n, co oznacza, że musiała zrezygnować i usunąć wiadomość, lecz z listy zapisów w pierwszym poście nie zniknęła. Mój błąd, nie zauważyłem. Oznacza to, że potrzebujemy jeszcze jednego śmiałka! Kto zajmie miejsce lyry57n? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BrokenRC Posted February 21, 2015 Share Posted February 21, 2015 A czy nie moglibyśby rozpocząć bez niego? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Serox Vonxatian Posted February 21, 2015 Share Posted February 21, 2015 Nie bardzo. Choć to tylko jedna osoba i jeden walkower, to należy dać choćby kilka dni dla potencjalnych walczących. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hoffman Posted February 25, 2015 Author Share Posted February 25, 2015 Przypominam, że w dalszym ciągu poszukujemy jednego zawodnika! Na zachętę, zaprezentuję drzewko, w którym to jak widać, wciąż jest jedno wolne miejsce. Poza tym, gdyby znalazł się brakujący śmiałek, moglibyśmy zacząć 2 marca... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sosna Posted February 25, 2015 Share Posted February 25, 2015 W sumie co mi zależy, zgłaszam się (pewnie odpadnę po pierwszym pojedynku ale w końcu to tylko zabawa). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zegarmistrz Posted February 25, 2015 Share Posted February 25, 2015 Sosen, jak ty mi odpadniesz, to ja cię znajdę xD Hoffmanie, chyba mamy komplet Link to comment Share on other sites More sharing options...
Serox Vonxatian Posted February 25, 2015 Share Posted February 25, 2015 (edited) No to możemy zaczynać tego 2 marca. A Sosna dostaje zaproszenie do karczmy . Może odżyje. Edited February 25, 2015 by Serox Vonxatian Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bosman Posted February 25, 2015 Share Posted February 25, 2015 Cóż mam nadzieję, że uda się szybko wystartować turniej. Życzę wszystkim szczęścia. ( Oprócz Seroxowi. Nie chcę by wygrał. Nie jest mu potrzebne ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zegarmistrz Posted February 25, 2015 Share Posted February 25, 2015 (edited) Znaczy się, dla jasności, karczma jest na użytek wszystkich chętnych, nie tylko turniejowiczów xD Ah, Sosen, popracuj trochę nad stylem, poczytaj innych, bo twój obecny wpis w karczmie do czytliwych nie należy xD A co w nim złego?~Sosen Edited February 25, 2015 by Sosna Link to comment Share on other sites More sharing options...
Serox Vonxatian Posted February 25, 2015 Share Posted February 25, 2015 To co Zegar, gramy w kamień, papier, nożyce kto go obsłuży Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zegarmistrz Posted February 25, 2015 Share Posted February 25, 2015 (edited) Serox - ja bawię się karczmarzem, ty możesz wysyłać tego swojego Cienia Sosen - problem jest taki, że piszesz dużo akcji w jednym poście, co by nie było takie złe gdybyś nie pisał zaraz po akcji że nikt na nią nie zareagował i pisał kolejną akcję xD Jak ktoś ma zareagować - wciąć ci się w posta czy jak? xD Chodziło mi o to, że moja postać nie spostrzegła żadnej reakcji na swoje działania ale dobra ~Sosen Edited February 25, 2015 by Sosna Link to comment Share on other sites More sharing options...
Serox Vonxatian Posted February 25, 2015 Share Posted February 25, 2015 W sumie racja. Ty masz tylko dwa kucyki, które chodzą razem. Wybacz zapomniałem, że nie wszyscy potrafią się klonować ale odpiszę jutro, dziś mam zbyt dużo na głowie, by pisać długie wypowiedzi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts