Niklas Napisano Kwiecień 20, 2014 Share Napisano Kwiecień 20, 2014 Fejk. Zgłaszam to do prokuratury! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imeshovy Napisano Kwiecień 20, 2014 Share Napisano Kwiecień 20, 2014 Świąteczne selfi zawsze na propsie Tak, nudziło mi się. 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Kwiecień 20, 2014 Share Napisano Kwiecień 20, 2014 Spoko wygląd Im, zasadniczo znamy się dość długo, a swoich twarzy jeszcze nie widzieliśmy xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Littlebart Napisano Kwiecień 21, 2014 Share Napisano Kwiecień 21, 2014 Cóż, już mnie wszyscy chyba praktycznie widzieli, ale Bartki znowu się pokazujo publicznie tu :3 Lubię sobie robić takie selfie... xD ... Wtedy tak groźnie wyglądam. Chyba xD 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Kwiecień 21, 2014 Share Napisano Kwiecień 21, 2014 Littlebart- wyglądasz trochę jak mój kuzyn Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flippyn Napisano Kwiecień 23, 2014 Share Napisano Kwiecień 23, 2014 (edytowany) Ukeziowe dziwne zdjęcie jest... dziwne XD Na 100% nikt nie wie czyj to instant, ale w sumie chyba to i dobrze świadczy o ludziach jak tak XD Ukeś czemu ja cię zawsze kojarzę z Lightning z FF XIII, a tak wgl. kawai ^w^ Applejuce nie wiem jak wyglądałaś wcześniej ale jest pięknie Edytowano Kwiecień 23, 2014 przez Flippyn Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahir Napisano Kwiecień 23, 2014 Share Napisano Kwiecień 23, 2014 Miej 18 lat, wyglądaj na 15, zachowuj się jakbyś miał 12 Enjoy my raep face. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Kwiecień 23, 2014 Share Napisano Kwiecień 23, 2014 @Soku ŁO SYNU, LONK TIM NO SI :O I to faktycznie dawno, bo nie tak cię zapamiętałem xD @cah Myślałem że ty gimbuś jesteś, Kachir. Też się zmieniłeś jak-jasna-cholewa. Ale i tak wyglądasz jak gimbuś. Tylko że mniej. Teraz bardziej jak chłopczyca xD Ten... Also, "miej 18 lat, wyglądaj na 97658896940, zachowuj się jakbyś miał 9" No i narzekaliście, że brody niy ma. Zdjęcie jakoś z 2012, ale jest broda, spuszczajcie się ile chcecie TYM RAZEM ZGARNIAM CAŁO ATENCJE! 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hedzio Napisano Kwiecień 23, 2014 Share Napisano Kwiecień 23, 2014 O, Warmen wyglada jak Warmen. Tak trzymać Warmenie z przeszłości! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burning Question Napisano Kwiecień 23, 2014 Share Napisano Kwiecień 23, 2014 Warmen, masz dziki fryz. XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
delet this Napisano Kwiecień 24, 2014 Share Napisano Kwiecień 24, 2014 To coś brzydkie z dłuższymi włosami to ja ;u; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Applejuice Napisano Kwiecień 24, 2014 Share Napisano Kwiecień 24, 2014 Warmene, chyba jakies dwa lata juz minely od mojego ostatniego zdjecia tutaj ^^^ Z broda wygladasz bardziej moe. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Kwiecień 24, 2014 Share Napisano Kwiecień 24, 2014 Cahir to taka krewetka koktajlowa 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guardian Napisano Kwiecień 28, 2014 Share Napisano Kwiecień 28, 2014 (edytowany) Czołgista Grzegorz MY REAP POWER IS OVERLOADED! Edytowano Kwiecień 28, 2014 przez Guardian 4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Kwiecień 28, 2014 Share Napisano Kwiecień 28, 2014 Na tym drugim zdjęciu myślałem że on topór trzyma 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Linds Napisano Kwiecień 28, 2014 Share Napisano Kwiecień 28, 2014 Life is beautiful. Sometimes Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Kwiecień 29, 2014 Share Napisano Kwiecień 29, 2014 Taka sobie ja, na tle mapy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raddeo Napisano Kwiecień 29, 2014 Share Napisano Kwiecień 29, 2014 Dobrze widzę, to mapa Śródziemia? Skąd taką ładną wytrzasnęłaś? U mnie też wisi podobna, ale Twoja jest wykonana w ciekawszym stylu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Kwiecień 29, 2014 Share Napisano Kwiecień 29, 2014 (edytowany) Dziękuję. Na Allegro kupiłam. Link: http://www.galeriaplakatu.com/plakaty/the-hobbit-mapa-srodziemia-plakat Edytowano Kwiecień 29, 2014 przez Frodo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Littlebart Napisano Kwiecień 29, 2014 Share Napisano Kwiecień 29, 2014 Twilight użyczyła swojemu księciu Bartkowi korony na chwilę. Nie wypadało by z tej okazji nie zrobić zdjęcia xD Na chwilę chociaż mogłem poczuć się powiernikiem klejnotu magii Jestem chory. 6 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Kwiecień 29, 2014 Share Napisano Kwiecień 29, 2014 Twilight użyczyła swojemu księciu Bartkowi korony na chwilę. Nie wypadało by z tej okazji nie zrobić zdjęcia xDNa chwilę chociaż mogłem poczuć się powiernikiem klejnotu magii Jestem chory.Kemotx, is that you? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Kwiecień 29, 2014 Share Napisano Kwiecień 29, 2014 Littlebart, zazdro. Też bym chciała, aby Emiś robił ze mną takie fotki :c Moja ciocia jest psychologiem, przepisać Ci jakieś tabletki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Littlebart Napisano Kwiecień 29, 2014 Share Napisano Kwiecień 29, 2014 Kemotx, is that you? Niee, ja jestem tylko jego bratem ;_; Littlebart, zazdro. Też bym chciała, aby Emiś robił ze mną takie fotki :c Moja ciocia jest psychologiem, przepisać Ci jakieś tabletki? Pewnie, bo czuje że już długo nie pociągnę bez nich xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Kwiecień 29, 2014 Share Napisano Kwiecień 29, 2014 Psycholog + tabletki? To się łączy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Kwiecień 29, 2014 Share Napisano Kwiecień 29, 2014 Psycholog + tabletki? To się łączy? Bo ja wiem. Rozmawia z jakimiś pijakami i ćpunami, ma jakieś tabletki w domu, ja się nie znam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się