MLO_pl Napisano Kwiecień 29, 2014 Share Napisano Kwiecień 29, 2014 Twilight użyczyła swojemu księciu Bartkowi korony na chwilę. Nie wypadało by z tej okazji nie zrobić zdjęcia xD Na chwilę chociaż mogłem poczuć się powiernikiem klejnotu magii Witaj. Wielki Król z rodu Rastafari'ów: Bartis( http://mlppolska.pl/rastafari-bartis-m284/ ), aktualnie znajdujący się(prawdopodobnie już nie długo) banicji, z mocy złego prawa, bedącego tu defektem... Pozdrawia Cię, a zarazem poucza(no na pouczenie to raczej nie wyglądało). Poucza Cię i nakazuje Ci się zachowywać przy Jego Wysokiej Mości oraz nie bezcześcić jego jakże zacnego imienia, iż Pan twój nie jest zadowolony z plugawienia swym imieniem w te i we te... Także JA, MLO, mocą nadaną przez twego Króla, grzecznie Cię proszę o poprawienie swego posta i dalej byciem posłusznym i oddanym... Pozdrawiam: Premier MLO. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Everlong Napisano Kwiecień 29, 2014 Share Napisano Kwiecień 29, 2014 (edytowany) Że niby se grumpy księżniczka. Wynieście mnie na tron! >:C Edytowano Kwiecień 29, 2014 przez Everlong 5 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Littlepip Napisano Kwiecień 29, 2014 Share Napisano Kwiecień 29, 2014 Life is beautiful. Sometimes Ładny kangur Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guardian Napisano Maj 1, 2014 Share Napisano Maj 1, 2014 Słyszałem ze na Ukrainie coś się zaczyna dziać wiec sie przygotowałem 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eter Napisano Maj 1, 2014 Share Napisano Maj 1, 2014 Słyszałem ze na Ukrainie coś się zaczyna dziać wiec sie przygotowałem Ja tyż, ale stoję po "Moskiewskiej" stronie barykady http://puu.sh/8mWNg 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Maj 1, 2014 Share Napisano Maj 1, 2014 Ok macie foty z mini meeta z Lunania 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burning Question Napisano Maj 1, 2014 Share Napisano Maj 1, 2014 Jezusmaria dlaczego nigdy nie spojrzałam na twoją płeć na forum i przez cały ten czas myślałam, że jesteś dziewczyną? 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Maj 1, 2014 Share Napisano Maj 1, 2014 Jezusmaria dlaczego nigdy nie spojrzałam na twoją płeć na forum i przez cały ten czas myślałam, że jesteś dziewczyną? Nie Ty pierwsza zapewniam Ps ja jestem tylko na 2 zdjęciach Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eter Napisano Maj 1, 2014 Share Napisano Maj 1, 2014 (edytowany) Jezusmaria dlaczego nigdy nie spojrzałam na twoją płeć na forum i przez cały ten czas myślałam, że jesteś dziewczyną? Ja się też na to naciąłem myśląc że to pegasis z mojego miasta... a tu lipa Ale to dobrze bo trafiłem w lepsze ręce Edytowano Maj 1, 2014 przez Eternal 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hedzio Napisano Maj 1, 2014 Share Napisano Maj 1, 2014 (edytowany) Hedzieł rozkminia nad sensem czegoś Edytowano Maj 1, 2014 przez Hedzieł 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burning Question Napisano Maj 2, 2014 Share Napisano Maj 2, 2014 Ja się też na to naciąłem myśląc że to pegasis z mojego miasta... a tu lipa Ale to dobrze bo trafiłem w lepsze ręce <ekhem> W kontekście pierwszego zdania, drugie brzmi źle. XD Czy tylko ja to widzę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lordek Napisano Maj 2, 2014 Share Napisano Maj 2, 2014 Lordkełe ma poszetkę i muchę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imeshovy Napisano Maj 2, 2014 Share Napisano Maj 2, 2014 Wreszcie wiem, jak wygląda BiP (chociaż zastanawia mnie ta osoba w kamizelce, strasznie mi przypomina mojego nauczyciela od historii z gimnazjum ). Żeby nie było offtopu - również zdjęcie. Również z ponymeeta. Dla mnie dość wyjątkowa fotka, bo spełniłem moje najskrytsze marzenie: WRESZCIE CYKNĄŁEM SOBIE FOCIĘ W FEDORZE 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eter Napisano Maj 2, 2014 Share Napisano Maj 2, 2014 (edytowany) (chociaż zastanawia mnie ta osoba w kamizelce, strasznie mi przypomina mojego nauczyciela od historii z gimnazjum ). Powiadasz że wyglądam na człowieka który potrafi przekazywać wiedzę? ( oraz że ją mam ) Edytowano Maj 2, 2014 przez Eternal Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imeshovy Napisano Maj 2, 2014 Share Napisano Maj 2, 2014 Powiadasz że wyglądam na człowieka który potrafi przekazywać wiedzę? ( oraz że ją mam ) To jak najbardziej komplement. Mój ulubiony nauczyciel, dzięki któremu polubiłem historię . A jeśli z wyglądu dostrzegam podobieństwo, to zdolności też mogą być obecne Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość ChrisEggII Napisano Maj 2, 2014 Share Napisano Maj 2, 2014 (edytowany) A co mi tam... Edytowano Sierpień 21, 2014 przez ChrisEggII Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Maj 2, 2014 Share Napisano Maj 2, 2014 Tak mrocznie~ Bo dawno nie dawałam. Wybaczcie jakość. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eter Napisano Maj 2, 2014 Share Napisano Maj 2, 2014 To jak najbardziej komplement. Mój ulubiony nauczyciel, dzięki któremu polubiłem historię . A jeśli z wyglądu dostrzegam podobieństwo, to zdolności też mogą być obecne Prawdą jest że historię lubię Aby nie było offtopu, fedora super Ja chcę sobie sprawić Kaszkiet Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Maj 2, 2014 Share Napisano Maj 2, 2014 A tak sobie sprawdziłem jakość selfie-camera w telefonie http://i.imgur.com/IaeDVSS.jpg 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Maj 2, 2014 Share Napisano Maj 2, 2014 Prosto z profilowego : 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Maj 2, 2014 Share Napisano Maj 2, 2014 wyglądasz trochę jak zjarany Zdzisiek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Maj 2, 2014 Share Napisano Maj 2, 2014 (edytowany) Ta trochę. Bluza z ''JP'' serio? Edytowano Maj 2, 2014 przez WilkU Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hedzio Napisano Maj 2, 2014 Share Napisano Maj 2, 2014 (edytowany) oczywiście nie mogło zabraknąć bluzy ze znanym skrótem. Edit: O, widzę, że nie tylko ja to zauważyłem Edytowano Maj 2, 2014 przez Hedzieł Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Maj 3, 2014 Share Napisano Maj 3, 2014 Po długim procesie zbierania się na odwagę oraz rozkminiania, jak do cholery wrzuca się zdjęcia na komputer, a potem do Internetu [zawsze miałem aparat z kliszą], a także po zrezygnowaniu z tego drugiego i zdaniu się na jakże pomocnych kolegów [oh, sweet irony], zdecydowałem się dać tutaj swoją fotografię, by wypalić wasze oczy i odebrać wam mizerne resztki nadziei na spokojne życia. Po tym absurdalnie rozbudowanym zdaniu przechodzę do rzeczy. Prosz... [wygląd gimbo intensifies] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Littlebart Napisano Maj 3, 2014 Share Napisano Maj 3, 2014 Tomku, też kochasz kasztelana niepasteryzowanego, świeżego z natury :3? Spoko fota Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się