delet this Napisano Kwiecień 24, 2014 Share Napisano Kwiecień 24, 2014 To coś brzydkie z dłuższymi włosami to ja ;u; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Applejuice Napisano Kwiecień 24, 2014 Share Napisano Kwiecień 24, 2014 Warmene, chyba jakies dwa lata juz minely od mojego ostatniego zdjecia tutaj ^^^ Z broda wygladasz bardziej moe. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Kwiecień 24, 2014 Share Napisano Kwiecień 24, 2014 Cahir to taka krewetka koktajlowa 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guardian Napisano Kwiecień 28, 2014 Share Napisano Kwiecień 28, 2014 (edytowany) Czołgista Grzegorz MY REAP POWER IS OVERLOADED! Edytowano Kwiecień 28, 2014 przez Guardian 4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Kwiecień 28, 2014 Share Napisano Kwiecień 28, 2014 Na tym drugim zdjęciu myślałem że on topór trzyma 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Linds Napisano Kwiecień 28, 2014 Share Napisano Kwiecień 28, 2014 Life is beautiful. Sometimes Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Kwiecień 29, 2014 Share Napisano Kwiecień 29, 2014 Taka sobie ja, na tle mapy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raddeo Napisano Kwiecień 29, 2014 Share Napisano Kwiecień 29, 2014 Dobrze widzę, to mapa Śródziemia? Skąd taką ładną wytrzasnęłaś? U mnie też wisi podobna, ale Twoja jest wykonana w ciekawszym stylu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Kwiecień 29, 2014 Share Napisano Kwiecień 29, 2014 (edytowany) Dziękuję. Na Allegro kupiłam. Link: http://www.galeriaplakatu.com/plakaty/the-hobbit-mapa-srodziemia-plakat Edytowano Kwiecień 29, 2014 przez Frodo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Littlebart Napisano Kwiecień 29, 2014 Share Napisano Kwiecień 29, 2014 Twilight użyczyła swojemu księciu Bartkowi korony na chwilę. Nie wypadało by z tej okazji nie zrobić zdjęcia xD Na chwilę chociaż mogłem poczuć się powiernikiem klejnotu magii Jestem chory. 6 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Kwiecień 29, 2014 Share Napisano Kwiecień 29, 2014 Twilight użyczyła swojemu księciu Bartkowi korony na chwilę. Nie wypadało by z tej okazji nie zrobić zdjęcia xDNa chwilę chociaż mogłem poczuć się powiernikiem klejnotu magii Jestem chory.Kemotx, is that you? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Kwiecień 29, 2014 Share Napisano Kwiecień 29, 2014 Littlebart, zazdro. Też bym chciała, aby Emiś robił ze mną takie fotki :c Moja ciocia jest psychologiem, przepisać Ci jakieś tabletki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Littlebart Napisano Kwiecień 29, 2014 Share Napisano Kwiecień 29, 2014 Kemotx, is that you? Niee, ja jestem tylko jego bratem ;_; Littlebart, zazdro. Też bym chciała, aby Emiś robił ze mną takie fotki :c Moja ciocia jest psychologiem, przepisać Ci jakieś tabletki? Pewnie, bo czuje że już długo nie pociągnę bez nich xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Kwiecień 29, 2014 Share Napisano Kwiecień 29, 2014 Psycholog + tabletki? To się łączy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Kwiecień 29, 2014 Share Napisano Kwiecień 29, 2014 Psycholog + tabletki? To się łączy? Bo ja wiem. Rozmawia z jakimiś pijakami i ćpunami, ma jakieś tabletki w domu, ja się nie znam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MLO_pl Napisano Kwiecień 29, 2014 Share Napisano Kwiecień 29, 2014 Twilight użyczyła swojemu księciu Bartkowi korony na chwilę. Nie wypadało by z tej okazji nie zrobić zdjęcia xD Na chwilę chociaż mogłem poczuć się powiernikiem klejnotu magii Witaj. Wielki Król z rodu Rastafari'ów: Bartis( http://mlppolska.pl/rastafari-bartis-m284/ ), aktualnie znajdujący się(prawdopodobnie już nie długo) banicji, z mocy złego prawa, bedącego tu defektem... Pozdrawia Cię, a zarazem poucza(no na pouczenie to raczej nie wyglądało). Poucza Cię i nakazuje Ci się zachowywać przy Jego Wysokiej Mości oraz nie bezcześcić jego jakże zacnego imienia, iż Pan twój nie jest zadowolony z plugawienia swym imieniem w te i we te... Także JA, MLO, mocą nadaną przez twego Króla, grzecznie Cię proszę o poprawienie swego posta i dalej byciem posłusznym i oddanym... Pozdrawiam: Premier MLO. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Everlong Napisano Kwiecień 29, 2014 Share Napisano Kwiecień 29, 2014 (edytowany) Że niby se grumpy księżniczka. Wynieście mnie na tron! >:C Edytowano Kwiecień 29, 2014 przez Everlong 5 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Littlepip Napisano Kwiecień 29, 2014 Share Napisano Kwiecień 29, 2014 Life is beautiful. Sometimes Ładny kangur Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guardian Napisano Maj 1, 2014 Share Napisano Maj 1, 2014 Słyszałem ze na Ukrainie coś się zaczyna dziać wiec sie przygotowałem 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eter Napisano Maj 1, 2014 Share Napisano Maj 1, 2014 Słyszałem ze na Ukrainie coś się zaczyna dziać wiec sie przygotowałem Ja tyż, ale stoję po "Moskiewskiej" stronie barykady http://puu.sh/8mWNg 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Maj 1, 2014 Share Napisano Maj 1, 2014 Ok macie foty z mini meeta z Lunania 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burning Question Napisano Maj 1, 2014 Share Napisano Maj 1, 2014 Jezusmaria dlaczego nigdy nie spojrzałam na twoją płeć na forum i przez cały ten czas myślałam, że jesteś dziewczyną? 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Maj 1, 2014 Share Napisano Maj 1, 2014 Jezusmaria dlaczego nigdy nie spojrzałam na twoją płeć na forum i przez cały ten czas myślałam, że jesteś dziewczyną? Nie Ty pierwsza zapewniam Ps ja jestem tylko na 2 zdjęciach Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eter Napisano Maj 1, 2014 Share Napisano Maj 1, 2014 (edytowany) Jezusmaria dlaczego nigdy nie spojrzałam na twoją płeć na forum i przez cały ten czas myślałam, że jesteś dziewczyną? Ja się też na to naciąłem myśląc że to pegasis z mojego miasta... a tu lipa Ale to dobrze bo trafiłem w lepsze ręce Edytowano Maj 1, 2014 przez Eternal 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hedzio Napisano Maj 1, 2014 Share Napisano Maj 1, 2014 (edytowany) Hedzieł rozkminia nad sensem czegoś Edytowano Maj 1, 2014 przez Hedzieł 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się