Burning Question Napisano Maj 2, 2014 Share Napisano Maj 2, 2014 Ja się też na to naciąłem myśląc że to pegasis z mojego miasta... a tu lipa Ale to dobrze bo trafiłem w lepsze ręce <ekhem> W kontekście pierwszego zdania, drugie brzmi źle. XD Czy tylko ja to widzę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lordek Napisano Maj 2, 2014 Share Napisano Maj 2, 2014 Lordkełe ma poszetkę i muchę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imeshovy Napisano Maj 2, 2014 Share Napisano Maj 2, 2014 Wreszcie wiem, jak wygląda BiP (chociaż zastanawia mnie ta osoba w kamizelce, strasznie mi przypomina mojego nauczyciela od historii z gimnazjum ). Żeby nie było offtopu - również zdjęcie. Również z ponymeeta. Dla mnie dość wyjątkowa fotka, bo spełniłem moje najskrytsze marzenie: WRESZCIE CYKNĄŁEM SOBIE FOCIĘ W FEDORZE 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eter Napisano Maj 2, 2014 Share Napisano Maj 2, 2014 (edytowany) (chociaż zastanawia mnie ta osoba w kamizelce, strasznie mi przypomina mojego nauczyciela od historii z gimnazjum ). Powiadasz że wyglądam na człowieka który potrafi przekazywać wiedzę? ( oraz że ją mam ) Edytowano Maj 2, 2014 przez Eternal Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imeshovy Napisano Maj 2, 2014 Share Napisano Maj 2, 2014 Powiadasz że wyglądam na człowieka który potrafi przekazywać wiedzę? ( oraz że ją mam ) To jak najbardziej komplement. Mój ulubiony nauczyciel, dzięki któremu polubiłem historię . A jeśli z wyglądu dostrzegam podobieństwo, to zdolności też mogą być obecne Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość ChrisEggII Napisano Maj 2, 2014 Share Napisano Maj 2, 2014 (edytowany) A co mi tam... Edytowano Sierpień 21, 2014 przez ChrisEggII Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Maj 2, 2014 Share Napisano Maj 2, 2014 Tak mrocznie~ Bo dawno nie dawałam. Wybaczcie jakość. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eter Napisano Maj 2, 2014 Share Napisano Maj 2, 2014 To jak najbardziej komplement. Mój ulubiony nauczyciel, dzięki któremu polubiłem historię . A jeśli z wyglądu dostrzegam podobieństwo, to zdolności też mogą być obecne Prawdą jest że historię lubię Aby nie było offtopu, fedora super Ja chcę sobie sprawić Kaszkiet Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Maj 2, 2014 Share Napisano Maj 2, 2014 A tak sobie sprawdziłem jakość selfie-camera w telefonie http://i.imgur.com/IaeDVSS.jpg 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Maj 2, 2014 Share Napisano Maj 2, 2014 Prosto z profilowego : 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Maj 2, 2014 Share Napisano Maj 2, 2014 wyglądasz trochę jak zjarany Zdzisiek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Maj 2, 2014 Share Napisano Maj 2, 2014 (edytowany) Ta trochę. Bluza z ''JP'' serio? Edytowano Maj 2, 2014 przez WilkU Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hedzio Napisano Maj 2, 2014 Share Napisano Maj 2, 2014 (edytowany) oczywiście nie mogło zabraknąć bluzy ze znanym skrótem. Edit: O, widzę, że nie tylko ja to zauważyłem Edytowano Maj 2, 2014 przez Hedzieł Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Maj 3, 2014 Share Napisano Maj 3, 2014 Po długim procesie zbierania się na odwagę oraz rozkminiania, jak do cholery wrzuca się zdjęcia na komputer, a potem do Internetu [zawsze miałem aparat z kliszą], a także po zrezygnowaniu z tego drugiego i zdaniu się na jakże pomocnych kolegów [oh, sweet irony], zdecydowałem się dać tutaj swoją fotografię, by wypalić wasze oczy i odebrać wam mizerne resztki nadziei na spokojne życia. Po tym absurdalnie rozbudowanym zdaniu przechodzę do rzeczy. Prosz... [wygląd gimbo intensifies] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Littlebart Napisano Maj 3, 2014 Share Napisano Maj 3, 2014 Tomku, też kochasz kasztelana niepasteryzowanego, świeżego z natury :3? Spoko fota Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servant Saber Napisano Maj 3, 2014 Share Napisano Maj 3, 2014 Z Imesiem I nasz Zmara the background w tle Agleć the pasztet 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Maj 3, 2014 Share Napisano Maj 3, 2014 Malwino, od teraz jesteś na propsie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hedzio Napisano Maj 3, 2014 Share Napisano Maj 3, 2014 Imeś taki fotogeniczny Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neonowaty Napisano Maj 3, 2014 Share Napisano Maj 3, 2014 Neon cannot into zmniejszanie zdjęcia, więc ciepnę imgurem http://i.imgur.com/lWwqNPm.jpg 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Littlebart Napisano Maj 3, 2014 Share Napisano Maj 3, 2014 A co to Neonie masz w kieszeni xD? Fota zacna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neonowaty Napisano Maj 3, 2014 Share Napisano Maj 3, 2014 Energetyka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Maj 6, 2014 Share Napisano Maj 6, 2014 Bardziej cywilizowany wygląd, czyli Tomek udaje ważnego. Przy okazji niespodzianka, część pokoju. Kamerka w laptopie to jedyne urządzenie do robienia zdjęć cyfrowych, jakie mam. Nie odpowiadam za koszmary i wypalone gały :/ http://imgur.com/Q5z3Bxj I wyzwolone włosy. http://imgur.com/z6RrmYe 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrozny Napisano Maj 6, 2014 Share Napisano Maj 6, 2014 Wyglądam jak shiet w/ słabe zdjęcie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neonowaty Napisano Maj 7, 2014 Share Napisano Maj 7, 2014 Jak Tomek jest takim bogolem by ciepnąc 2 zdjęcia to ja tyż mogę Wet mane Neon Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Maj 7, 2014 Share Napisano Maj 7, 2014 Czemu nie? Nowe zdjęcie. :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się