Syrth Napisano Wrzesień 18, 2018 Share Napisano Wrzesień 18, 2018 >temat "dodaj swoje foto" >cenzura na twarz 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Papeć Napisano Wrzesień 18, 2018 Share Napisano Wrzesień 18, 2018 (edytowany) 10 minut temu, PervKapitan napisał: >temat "dodaj swoje foto" >cenzura na twarz Rzadko kiedy ktoś wrzuca swoją twarz. Natomiast większość nie zawsze ma racje i nie należy się kierować silniejszym nurtem Edytowano Wrzesień 18, 2018 przez Papeć 3 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Wrzesień 18, 2018 Share Napisano Wrzesień 18, 2018 4 minuty temu, Papeć napisał: Rzadko kiedy ktoś wrzuca swoją twarz Bo w taki sposób robią zdjęcie, ale cenzurowanie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Wrzesień 21, 2018 Share Napisano Wrzesień 21, 2018 Spoiler A to ja z tym koniem, co go ostatnio fotografowałem, na Podhalu 6 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D.E.F.S Napisano Wrzesień 21, 2018 Share Napisano Wrzesień 21, 2018 16 minut temu, Grzegorz_Nikodem napisał: Ukryj treść A to ja z tym koniem, co go ostatnio fotografowałem, na Podhalu Albo masz 3 metry, albo kuń mały.. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Wrzesień 21, 2018 Share Napisano Wrzesień 21, 2018 1 godzinę temu, D.E.F.S napisał: Albo masz 3 metry, albo kuń mały.. Już była rozkmina na tym forum w innym temacie Nie jestem pewien, ale to jest młodziutki konik, chyba źrebak jeszcze... Ja mam 182 cm xD 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Wrzesień 21, 2018 Share Napisano Wrzesień 21, 2018 Ładna okolica Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Talar Napisano Wrzesień 21, 2018 Share Napisano Wrzesień 21, 2018 Kumpel testował nowy telefon. Chciałem zrobić dziwną pozę, ale nie wiem, czy mi to wyszło :I Spoiler 5 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gray Picture Napisano Wrzesień 23, 2018 Share Napisano Wrzesień 23, 2018 (edytowany) @Talar masz takie wielkie łapy czy taki mały kufel? Edytowano Wrzesień 23, 2018 przez Gray Picture Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Talar Napisano Wrzesień 24, 2018 Share Napisano Wrzesień 24, 2018 nie wiem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Wrzesień 24, 2018 Share Napisano Wrzesień 24, 2018 Kufel półlitrowy wąski, czyli ten z wyższych a nie szerszych. Porównując do swoich jakbym ja taki kufel złapała to Talar ma po prostu zwyczajne, męskie łapcie. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Talar Napisano Wrzesień 24, 2018 Share Napisano Wrzesień 24, 2018 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ByczekPazerny Napisano Wrzesień 30, 2018 Share Napisano Wrzesień 30, 2018 (edytowany) Spoiler Takie sobie zdjęcie wczoraj własnoręcznie zrobiłem, chcąc dodatkowo uchwycić piękną łunę zachodzącego słońca. Oczywiście się nie udało. Spoiler A przy okazji kumpel zrobił mi fotę bez zapowiedzi... Edytowano Lipiec 15, 2021 przez ByczekPazerny nieaktualne 2 1 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
twister Napisano Październik 1, 2018 Share Napisano Październik 1, 2018 Gdzieś rok nie wstawiałem tutaj zdjęcia Więc łapcie twarz ledwo upieczonego pierwszaka z licbazy :3 Spoiler 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Październik 14, 2018 Share Napisano Październik 14, 2018 Macie bootleg Dante z DMC5 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Listopad 10, 2018 Share Napisano Listopad 10, 2018 No i znowu ja (ciekawe czy macie już dość mojego ryjka ) 4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paplok Napisano Listopad 10, 2018 Share Napisano Listopad 10, 2018 (edytowany) 24 minuty temu, PervKapitan napisał: No i znowu ja (ciekawe czy macie już dość mojego ryjka ) Kawałek jest zasłonięty przez daszek i włosy, da się przeżyć Edytowano Listopad 10, 2018 przez Paplok 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MagiMemNon Napisano Listopad 10, 2018 Share Napisano Listopad 10, 2018 (edytowany) Postanowiłem, że wstawię tutaj zdjęcie mojej paskudnej nieogolonej gęby. (Rozumiem, że możecie być teraz w szoku, ale niestety nie wiem jak wstawiać zdjęcia do spoilerów na telefonie.) Edytowano Listopad 10, 2018 przez PervKapitan [spoiler] ZDJĘCIE [/spoiler] - nic trudnego :P 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Listopad 23, 2018 Share Napisano Listopad 23, 2018 no przyszłam zaktualizować swój pysk bo dawno nie wstawiałam a brakuje mi tego [ /spoiler] 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Listopad 23, 2018 Share Napisano Listopad 23, 2018 @Hidoi Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Grudzień 6, 2018 Share Napisano Grudzień 6, 2018 (edytowany) Bartis mordo nabierasz klasy z czasem, a może to ten czarno biały filter xd Eeeelo, z pozdrowieniami. Edytowano Grudzień 6, 2018 przez Arjen 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pshemo Napisano Grudzień 7, 2018 Share Napisano Grudzień 7, 2018 Spoiler Nudzi mi się w nocy, to dam zdjęcie (tak, sierp i młot są doklejone xD) 2 1 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Styczeń 10, 2019 Share Napisano Styczeń 10, 2019 Po kolędzie. Jakość jest jaka jest, bo mama nie potrafi z telefonu korzystać xD 4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Styczeń 10, 2019 Share Napisano Styczeń 10, 2019 @PervKapitan Gdzie kupiłaś taką koszulkę? Chętnie poszedłbym w niej do pracy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Styczeń 10, 2019 Share Napisano Styczeń 10, 2019 Przed chwilą, Triste Cordis napisał: @PervKapitan Gdzie kupiłaś taką koszulkę? Chętnie poszedłbym w niej do pracy https://www.othertees.com/ Nie zawsze są te same wzory, co jakiś czas się zmieniają i wracają. Ale z Ricka i Morty'ego często coś jest. Mam też stamtąd super koszulkę z Billem ^^ Zamierzam też sobie z nią zrobić zdjęcie, ale to kiedy indziej. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się