Yargolek Napisano Maj 19, 2013 Share Napisano Maj 19, 2013 Fajne lalki w tle, mam podobne Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tisosek Napisano Maj 19, 2013 Share Napisano Maj 19, 2013 Dwa pierwsze nieostre, słabe nasycenie kolorów, za dużo góry w kadrze, ogólnie to nie daję plusa. Chociaż nad trzecią klatką bym się zastanowił, gdyby nieco ogarnąć balans bieli i saturację. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Maj 19, 2013 Share Napisano Maj 19, 2013 Sami eksperci od fotografii 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cloudchaser Napisano Maj 19, 2013 Share Napisano Maj 19, 2013 Wololol, mam dobry humor, więc dodam cosik od siebie. Niektórzy już widzieli, ale teraz tak ogólniej.. Czyli Cloud jako PSY na szkolnej akademii Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
El Martinez Napisano Maj 20, 2013 Share Napisano Maj 20, 2013 W sumie dawno nic tu nie wrzucałem (:O), więc takie tam z koncertu: Marti smutny, bo akurat graliśmy Party Oddziału Zamkniętego :< I takie tam densy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Maj 20, 2013 Share Napisano Maj 20, 2013 (edytowany) Thor i gościnnie Młot Thora (aka Neon) http://i.imgur.com/EvIcEig.jpgI ta mina Neona Edytowano Maj 23, 2013 przez Domine Nie cytujemy z IMG Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Maj 23, 2013 Share Napisano Maj 23, 2013 W końcu przyszła ta koszulka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Maj 23, 2013 Share Napisano Maj 23, 2013 Też taką chcę. Gdzie mogę dostać taką koszulkę? Proszę powiedz ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Maj 23, 2013 Share Napisano Maj 23, 2013 http://www.redbubble.com/people/dreamchan/works/10189529-dark-magic-twilight Tutaj. Koszt całkowity (z wysyłką do Polski) zamyka się w kwocie około 35$ xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dark Rose Napisano Maj 24, 2013 Share Napisano Maj 24, 2013 (edytowany) dark Dark Edytowano Maj 24, 2013 przez Dark Rose Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zucharski Napisano Maj 24, 2013 Share Napisano Maj 24, 2013 Dark Rose, pierwsza myśl - Agnieszka Chylińska Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Maj 24, 2013 Share Napisano Maj 24, 2013 twój avatar bardzo do ciebie pasuje Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Maj 24, 2013 Share Napisano Maj 24, 2013 (edytowany) I zielona szkoła minęła bardzo szybko jednakże nie zapomniałam dodać swoich kilka zdjęć. A oto moja przeklęta twarz. -- Dark Rose- Ładne masz rysy twarzy. Widać że zdjęcia są wykonane profesjonalnie a nie jakimś kalkulatorem do dzwonienia. Edytowano Maj 24, 2013 przez Phinbella Flynn Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Maj 24, 2013 Share Napisano Maj 24, 2013 Przedostatnie takie straszne, boję się ;_; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kotekipiesek Napisano Maj 24, 2013 Share Napisano Maj 24, 2013 (edytowany) moje zdjęcie z 5 września 2012 (wyglądam jak "forever alone" ) Edytowano Maj 25, 2013 przez kotekipiesek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nyaa Napisano Maj 24, 2013 Share Napisano Maj 24, 2013 Żebyś ty moje oczy i zęby zobaczył/-a xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bluedraft Napisano Maj 24, 2013 Share Napisano Maj 24, 2013 Takie tam z ostatniego meeta w Szczecinie xD Ja to ten w czerwonej koszulce Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kotekipiesek Napisano Maj 24, 2013 Share Napisano Maj 24, 2013 Takie tam z ostatniego meeta w Szczecinie xD Ja to ten w czerwonej koszulce który? ten po prawej? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bluedraft Napisano Maj 24, 2013 Share Napisano Maj 24, 2013 który? ten po prawej? Nie, ten na środku przytulany z browcem w ręku xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Maj 24, 2013 Share Napisano Maj 24, 2013 Browc musi być, jak widzę. Stały element. "Ku pokrzepieniu serc dorosłości" i te inne. Nie, nie. Nie jestem wcale złośliwa. Wcale. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kotekipiesek Napisano Maj 24, 2013 Share Napisano Maj 24, 2013 a ja to jak?? niczym mem "forever alone"? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matyas Corra Napisano Maj 24, 2013 Share Napisano Maj 24, 2013 czy ja w tle widzę sowę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bluedraft Napisano Maj 24, 2013 Share Napisano Maj 24, 2013 Tak, bo tam z tyłu jest Sowa, nawet mam z nim sweetfocię gdzieś walniętą xD Co do browca jako cześć rozluźniająco relaksacyjna musi być, ale oczywiście umiar musi być zachowany bowiem byliśmy wtedy w miejscu publicznym Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Maj 25, 2013 Share Napisano Maj 25, 2013 Dobra, ale po co tak zwracasz na to uwagę? Nie rozumiem czegoś takiego, wytłumacz mi. Wątpliwe że przyjmę wytłumaczenie... Trudno. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Maj 25, 2013 Share Napisano Maj 25, 2013 Ok teraz ja dodam kilka świeżych z tego tygodnia Na Religi Ostatnie taki Na przyrodzie Jestę Ninię .... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się