Cygnus Napisano Sierpień 21, 2012 Share Napisano Sierpień 21, 2012 Fail! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bonifacus Napisano Sierpień 21, 2012 Share Napisano Sierpień 21, 2012 Niezłą gimnastykę mojego karku sobie zrobiłem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aaaa Napisano Sierpień 21, 2012 Share Napisano Sierpień 21, 2012 Tak... oto niefotogeniczny Ja wiecznie się uśmiechający xD http://desmond.imageshack.us/Himg684/scaled.php?server=684&filename=lolfaced.jpg&res=landing (Wiem... jestem piękny ^^) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wujek Tadek Napisano Sierpień 22, 2012 Share Napisano Sierpień 22, 2012 Fajne masz wąsy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JaZwiezda Napisano Sierpień 22, 2012 Share Napisano Sierpień 22, 2012 @up^ Potwierdzam fajne wąsy xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Hayate Napisano Sierpień 22, 2012 Share Napisano Sierpień 22, 2012 Hayate pokazuję twarz... omfg sweetaśność... i żeby było zabawniej if you know what i mean Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pesgenu Napisano Sierpień 22, 2012 Share Napisano Sierpień 22, 2012 @up^ Potwierdzam fajne wąsy xD Jestem Pesgenu i zatwierdzam te wąsy. Fajne są. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skysplit Napisano Sierpień 22, 2012 Share Napisano Sierpień 22, 2012 A oto ja na meecie. Chyba jedyne tak normalne zdjęcie mnie 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aaaa Napisano Sierpień 22, 2012 Share Napisano Sierpień 22, 2012 Jestem Pesgenu i zatwierdzam te wąsy. Fajne są. Jestem Stachul i dziękuję za zatwierdzenie wąsów Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trebuhpl Napisano Sierpień 22, 2012 Share Napisano Sierpień 22, 2012 Macie tutaj zdjęcie sprzed ok. pół roku - teraz troszeczke inaczej wyglądam. Jak zgram zdjęcia to może wrzuce jakieś warte uwagi ^^ Możecie czuć się zaszczyceni, bo jeszcze (chyba) na żadnej innej stronie nie wrzucałem swojego zdjęcia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michael89pl Napisano Sierpień 22, 2012 Autor Share Napisano Sierpień 22, 2012 Jestem Stachul i dziękuję za zatwierdzenie wąsów A moich nikt nie zatwierdził ;_; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Major Kusanagi Napisano Sierpień 22, 2012 Share Napisano Sierpień 22, 2012 Mojej brody też nie.... :( Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pesgenu Napisano Sierpień 22, 2012 Share Napisano Sierpień 22, 2012 @trebuH Dlaczego wyglądasz tak... Nie Hubertowato? xD Przez cały czas myślałem ze jesteś grubszy @Michał i Major Przepraszam, to moje niedopatrzenie :( Możecie złożyć skargę do Biura Ochrony Owłosienia, oraz złożyć podanie o Powtórne Rozpatrzenie Zatwierdzenia Zarostu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GumPony Napisano Sierpień 22, 2012 Share Napisano Sierpień 22, 2012 Ja nie mam brody ani wąsów Buck The System Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowa Napisano Sierpień 22, 2012 Share Napisano Sierpień 22, 2012 Mężczyzna bez zarostu to jak kobieta bez piersi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Avro Napisano Sierpień 22, 2012 Share Napisano Sierpień 22, 2012 I haz...SWAG. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trebuhpl Napisano Sierpień 23, 2012 Share Napisano Sierpień 23, 2012 Fajna koszulka i widzę że masz taki sam zarost co ja Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pesgenu Napisano Sierpień 23, 2012 Share Napisano Sierpień 23, 2012 Już raz wstawiałem, ale muszę się pochwalic nowymi koszulkami Przepraszam za kijową jakośc, ale co poradzic że Nikona siostra zarąbała aktualnie Przeparszam też za to że są bokiem, były robione normalnie - i just dont know what went wrong 1. 2. Wbrew pozorom to nie jest napisane cyrylicą, to jest moja masterska kucykowa koszulka bez kucyków, którą zakładam, żeby dac się odróżnic, ale nie budzic kontrowersji Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowa Napisano Sierpień 23, 2012 Share Napisano Sierpień 23, 2012 LINDS! <3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fillerr Napisano Sierpień 23, 2012 Share Napisano Sierpień 23, 2012 Linds, czemu tutaj straszysz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cygnus Napisano Sierpień 23, 2012 Share Napisano Sierpień 23, 2012 Tak, tak, i tu go przywiało. Bez offtopu pls. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Sierpień 23, 2012 Share Napisano Sierpień 23, 2012 I haz...SWAG. Przypominasz mi mojego kumpla ze szkoły Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Linds Napisano Sierpień 23, 2012 Share Napisano Sierpień 23, 2012 LINDS! <3 SOWA! <3 Linds, czemu tutaj straszysz? Gratuluję, zdobywasz nagrodę Slowpoke Roku! Tak, tak, i tu go przywiało. Bez offtopu pls. Hey, I've met you! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cygnus Napisano Sierpień 25, 2012 Share Napisano Sierpień 25, 2012 Hey, I've met you! And this is crazy But you forgot about me So hush now maybe. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahir Napisano Sierpień 25, 2012 Share Napisano Sierpień 25, 2012 Hmm... Sky chciał, żebym pokazał swojego dziewiczego wąsa. A ja nie posiadam T_T Dlatego w ramach rekompensaty walnąłem sobie słit focię na balkonie z dedykacją dla Skaja ^o^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się