Black Hayate Napisano Wrzesień 19, 2013 Share Napisano Wrzesień 19, 2013 Jestem chora, czuję się okropnie, więc wrzucę jakieś fajne zdjęcie aby podbudować sobie ego 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Wrzesień 19, 2013 Share Napisano Wrzesień 19, 2013 Bójcie się Banhammera xd 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Wrzesień 19, 2013 Share Napisano Wrzesień 19, 2013 Jedni miotają piorunami z młota a inni banami Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siper Napisano Wrzesień 19, 2013 Share Napisano Wrzesień 19, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michael89pl Napisano Wrzesień 19, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 19, 2013 @Siper: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amolek Napisano Wrzesień 19, 2013 Share Napisano Wrzesień 19, 2013 Stadion Legii Warszawy!!! Mi pasuje! Może w końcu się uspokoi moje miasto. Żeby nie było offtopu, fota: http://puu.sh/42iaA Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Tamara~ Napisano Wrzesień 21, 2013 Share Napisano Wrzesień 21, 2013 @Siper: Q!!! On jest przeładny ;-; Ale tylko w tym filmie, ogólnie w innych, aktor wygląda...dziwnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Wrzesień 21, 2013 Share Napisano Wrzesień 21, 2013 Mi pasuje! Może w końcu się uspokoi moje miasto. Żeby nie było offtopu, fota: http://puu.sh/42iaA Słyszałam, że na obozach wojskowych wywalają (z obozu) za włożenie glanów do munduru... Prawda to? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Wrzesień 21, 2013 Share Napisano Wrzesień 21, 2013 Słyszałam, że na obozach wojskowych wywalają (z obozu) za włożenie glanów do munduru... Prawda to? Być może. Ale, prawdopodobnie to jest ekwipunek do ASG Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Wrzesień 21, 2013 Share Napisano Wrzesień 21, 2013 Być może. Ale, prawdopodobnie to jest ekwipunek do ASG Żeby nikt źle nie odebrał pytania... Z czystej ciekawości pytałam. Żeby się dowiedzieć, nie cokolwiek sugerować. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amolek Napisano Wrzesień 21, 2013 Share Napisano Wrzesień 21, 2013 Słyszałam, że na obozach wojskowych wywalają (z obozu) za włożenie glanów do munduru... Prawda to? Szczerze nie wiem. Na razie to najlepsze buty jakie mam do ASG (Protektor Grom czekają ). A do wojska i tak nie mogę iść. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matyas Corra Napisano Wrzesień 22, 2013 Share Napisano Wrzesień 22, 2013 Do munduru, przynajmniej u nas na poligonie, jest jasno podane, że trzeba nosić desanty. Pewnie za założenie glanów dymalibyśmy całym pluton coś koło 200, ale nie sądzę by ktoś nas wywalił Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sabina Napisano Wrzesień 22, 2013 Share Napisano Wrzesień 22, 2013 Moja fotka sprzed miesiąca. Wstawiam ją dlatego, że coś dziwnego mi się zrobiło z oczami 4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Tamara~ Napisano Wrzesień 22, 2013 Share Napisano Wrzesień 22, 2013 Jzu jak ja lubię taką urodę Skojarzyłaś mi się z Seleną Gomez, tak na pierwszy rzut oka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sabina Napisano Wrzesień 22, 2013 Share Napisano Wrzesień 22, 2013 Tym razem Selena A co dziwnego... Wg mnie jedna tęczówka poszła mi w górę, a druga w dół :c Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Wrzesień 22, 2013 Share Napisano Wrzesień 22, 2013 Te oczy ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Wrzesień 22, 2013 Share Napisano Wrzesień 22, 2013 Madzia jak zawsze przecudna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nikern Napisano Wrzesień 22, 2013 Share Napisano Wrzesień 22, 2013 Wow, Zdjęcie Sabiny Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matyas Corra Napisano Wrzesień 22, 2013 Share Napisano Wrzesień 22, 2013 dla nikerna Nwûl tash. Dzwol shâsotkun.Shâsotjontû châtsatul nu tyûk.Tyûkjontû châtsatul nu midwan.Midwanjontû châtsatul nu asha.Ashajontû kotswinot itsu nuyak.Wonoksh Qyâsik nun. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Wrzesień 22, 2013 Share Napisano Wrzesień 22, 2013 dla nikerna Nwûl tash. Dzwol shâsotkun.Shâsotjontû châtsatul nu tyûk.Tyûkjontû châtsatul nu midwan.Midwanjontû châtsatul nu asha.Ashajontû kotswinot itsu nuyak.Wonoksh Qyâsik nun. mógłbym to włożyć do translatora ale : 1. Nie jest to do mnie 2. Z jakiegoś powodu boje się co zobaczę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Wrzesień 22, 2013 Share Napisano Wrzesień 22, 2013 mógłbym to włożyć do translatora Translator Ci nie pomoże Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
black_scroll Napisano Wrzesień 22, 2013 Share Napisano Wrzesień 22, 2013 dla nikerna Nwûl tash. Dzwol shâsotkun. Shâsotjontû châtsatul nu tyûk. Tyûkjontû châtsatul nu midwan. Midwanjontû châtsatul nu asha. Ashajontû kotswinot itsu nuyak. Wonoksh Qyâsik nun. Nie dla mnie niby, ale powiem tyle - kroczysz złą ścieżką. Zawróć, póki nie jest za późno, albowiem nie ma śmierci, jest Moc. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Wrzesień 22, 2013 Share Napisano Wrzesień 22, 2013 (edytowany) Translator Ci nie pomoże Za dużo myślenia po prostu wklejasz cały tekst w google i wierz wszystko http://www.jediorder.pl/tekst.php?nr=1517 Edytowano Wrzesień 22, 2013 przez WilkU Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Wrzesień 22, 2013 Share Napisano Wrzesień 22, 2013 Sabina, przypominasz swoim spojrzeniem swój awatar Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matyas Corra Napisano Wrzesień 22, 2013 Share Napisano Wrzesień 22, 2013 Ciemna strona jest jedyną słuszną ścieżką, nie jest tak zniewolona jak jasna strona. Tylko ona jest jedyną ścieżką do prawdziwej potęgi i odkrycia pełnego potencjału mocy. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się