Feather Napisano Październik 9, 2013 Share Napisano Październik 9, 2013 Nie, Jack Black jest fajny. Fak ju. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Październik 10, 2013 Share Napisano Październik 10, 2013 Yarvin taki przystojny. Hugałabym. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Październik 10, 2013 Share Napisano Październik 10, 2013 To zdjęcie aż się prosi o dopisanie jakiejś światłej myśli a la Coelho Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cygnus Napisano Październik 11, 2013 Share Napisano Październik 11, 2013 Zgól koper, synu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Październik 11, 2013 Share Napisano Październik 11, 2013 Odważnyś. Pojawić się na publicznie wiszącej liście... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Camed Napisano Październik 11, 2013 Share Napisano Październik 11, 2013 I to ja tą listę wydrukowałem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Październik 11, 2013 Share Napisano Październik 11, 2013 Dziwne że nikt nie wpisał Lorda Vadera. Obiego van kenobi-ego, Yody, Chucka Norrisa, Gandalfa itp itd... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alcyone Napisano Październik 12, 2013 Share Napisano Październik 12, 2013 Dawno zdjęć nie pokazywałam. Pora to zmienić ;P Coś z kolonijną "siostrą" oraz "żoną" Ja to ta w niebieskim. I jeszcze z wesela wujka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Październik 12, 2013 Share Napisano Październik 12, 2013 Ja to ta w niebieskim. Wszystkie są niebieskie. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alcyone Napisano Październik 12, 2013 Share Napisano Październik 12, 2013 Wszystkie są niebieskie. Ale jedna jest niebieska najbardziej ;p Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yargolek Napisano Październik 12, 2013 Share Napisano Październik 12, 2013 Tą po lewo i prawo nazwałbym turkusową. Ta po środku jest ciemnobłękitna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Październik 12, 2013 Share Napisano Październik 12, 2013 Tą po lewo i prawo nazwałbym turkusową. Ta po środku jest ciemnobłękitna. Nie wasz się Waść burzyć stereotypu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KreeoLe Napisano Październik 12, 2013 Share Napisano Październik 12, 2013 (edytowany) Jak ja wyglądałam, o Celestio... Moja klasa dwa lata temu... Wzięłam zdjęcie z Facebooka koleżanki, która się smasaya. Zgadniecie, która to ja? Od wszystkich uczniów klasy IVa na tym zdjęciu mam pisemną zgodę na udostępnianie ich wizerunku na forum MLPPolska. Amen.Nie. Gofery. Sprzed iluśtam lat. "Tyskie. Z Polski". Edytowano Październik 12, 2013 przez KreeoLe Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Październik 12, 2013 Share Napisano Październik 12, 2013 ^ Wyglądasz uroczo, stwierdzam. W każdym razie bardziej niż koleżanki po bokach, chociaż i one są w pewien sposób urocze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KreeoLe Napisano Październik 12, 2013 Share Napisano Październik 12, 2013 "Największe", że się tak wyrażę, z klasy. Za mną, na baczność stoi brony, przede mną Minecrafter. : P Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Camed Napisano Październik 12, 2013 Share Napisano Październik 12, 2013 Jak ładnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KreeoLe Napisano Październik 13, 2013 Share Napisano Październik 13, 2013 Wahaa! "Zeznania Niekrytego Krytyka" z autografem na pierwszej stronie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Październik 13, 2013 Share Napisano Październik 13, 2013 Soooooooooo sweet =3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Październik 13, 2013 Share Napisano Październik 13, 2013 Niekryta KreeoLe? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Październik 13, 2013 Share Napisano Październik 13, 2013 Niekryty już nie jest fajny, ale KreeoLe tak. 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cygnus Napisano Październik 13, 2013 Share Napisano Październik 13, 2013 Urząd ds. Akredytacji w Bytomiu Glory to Arstotzka. 5 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matyas Corra Napisano Październik 13, 2013 Share Napisano Październik 13, 2013 Glory to Arstotzka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MLO_pl Napisano Październik 13, 2013 Share Napisano Październik 13, 2013 Zdjęcie z cyklu, "zostań bobule'em, i dowiedz się jak to jest..." Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Październik 13, 2013 Share Napisano Październik 13, 2013 Zdjęcie z kamerki internetowej. ;v Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yargolek Napisano Październik 13, 2013 Share Napisano Październik 13, 2013 Phin coraz lepsze zdjęcia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się