WilczeK Napisano Grudzień 14, 2013 Share Napisano Grudzień 14, 2013 (edytowany) N: Ach te Skody . Ale to nieważne, fajny nick z dystansem do siebie. + A: Postać z anime w jak najbardziej świątecznej edycji. + napis ,,iceland'' + S: Jeszcze bardziej świąteczna, [Jeszcze tylko tydzień ] Oczywiście + U: Jak najbardziej pozytywna i świąteczna. Potwierdzam pełne przygotowanie do świąt. Edytowano Grudzień 14, 2013 przez WilkU Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Insomnia Napisano Grudzień 14, 2013 Share Napisano Grudzień 14, 2013 (edytowany) N: Bardzo mi się podoba, wilki są super A: Jego śliczniutki OC w świątecznej wersji, to jest takie słodkie! S: Jabłkowe Samoloty! Cudowne połączenie U: Lubię jego teksty które znajdują się we wszystkich statusach tego forum, zawsze są trafne i zabawne jednocześnie co świadczy o jego poczuciu humoru. Edytowano Grudzień 14, 2013 przez Insomnia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burning Question Napisano Grudzień 14, 2013 Share Napisano Grudzień 14, 2013 (edytowany) N: ...jesteś moim problemem! D: A: najpierw myślałam, że to Luna ^^" Uroczy! S: Jeszcze bardziej urocze, chociaż Luna ma dziwnie krzywą mordkę, ale Tia wygląda piknie. U: widziałam same neutralne posty jak na razie, więc jest gut. Zazdroszczę znaczka "Przyjaciel Cadance" ;D Edytowano Grudzień 14, 2013 przez Burning Question Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Grudzień 15, 2013 Share Napisano Grudzień 15, 2013 N: W tej wersji jakoś bardziej mi się podoba, lepiej brzmi. I pasuje na nick, na kucykowym forum. A: Prześliczna Luna S: Burning Question, rysowana jak rozumiem własnoręcznie. Gratuluję wykonania. U: Inteligentna, gada z sensem i nie spami. Duży plus. Dojrzała emocjonalnie i intelektualnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Grudzień 15, 2013 Share Napisano Grudzień 15, 2013 Nick: Przez moje rozkojarzenie i nick nie wskazujący na płeć żeńską, przez większość czasu nie wiedziałem że właścicielka nicku jest płci pięknej. Avatar: Niezmienny, dobrze mi się kojarzy, albowiem userka ma głowę do pisania postów. Sygnatura: Reklamy fanfików, które być może przeczytam plus żart gospodarczy, proste i bogate w przekaz. User: Ogarnięta, dobrze pisze, miło się patrzy na jej oblicze. Nie mam zarzutów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Grudzień 16, 2013 Share Napisano Grudzień 16, 2013 N: Jakie zwierze taki nick, czyli jest dobrze. Kruki są super itp itd. Van Dort z tego co wiem to jest postać z pewnej ciekawej bajki. A: Pozwólcie że znowu się powtórzę, jaki człowiek taki avek. czyli wielki fan House'a S: I tu to samo, Ale ten cytat jak najbardziej trafny. U: Zna go chyba każdy, na forum poważana postać, Cenie go sobie głównie za to ze często wnosi światło rozsądku. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Parabellum Edge Napisano Grudzień 17, 2013 Share Napisano Grudzień 17, 2013 N: Czy to ptak? Czy to samolot? Nie, to Uber-Wilk! A: Świątecznie... S: Poprzednia bardziej mi sie podobała :( U: Spoko człek. Brat broni w asg. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Grudzień 17, 2013 Share Napisano Grudzień 17, 2013 N: niet kojarzę z czym mogłoby mi się kojarzyć takowe ułożenie liter. Może jakiś mieczyk. A: Świątecznie. S: OC, zapytajka i komendant dancujący na rainbow. U: Znam! Lubi Raziela, za co darzę go wielkim szacunkiem, ponadto zdobył nagrodę w quizie, więc lubi music. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Grudzień 17, 2013 Share Napisano Grudzień 17, 2013 N: "Szajs" A: Kolejny, świąteczny kucyk. S: OC, kolejny pony test, + mądrowate słowa. U: Jak każdy inny, czuje święta i ma mądrowate słowa w sygnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Grudzień 17, 2013 Share Napisano Grudzień 17, 2013 N:Ałoba A:Kałaj, przypomina mi trochę "Panda Hero", tylko co on ma na głowie? S:Sygnatura w spoilerku, jak uroczo U:Wróciła z bana i miała niedawno 15 pkt. ostrzeżeń, najs. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Grudzień 17, 2013 Share Napisano Grudzień 17, 2013 N: Zmieniła, spk, nie ma to jak najdłuższy nick na forum. A: Hetalia + święta...To będzie creepy. S: Nadal nie moge wstać po kliknięciu w "psychodeliczny link"... U: Na szczęście nie dorobiła sie nie nagród. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Grudzień 17, 2013 Share Napisano Grudzień 17, 2013 N: jakaś postać z czegoś czego nie oglądałem. A: Nie widzę... jakaś... jakiś gość w... czymś... . S: jakaś przeróbka Discorda... nie kliknąłem, bo nie chcę. U: powróciła... , a ponadto ostatnio mi się śniła. (to był koszmar) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Grudzień 17, 2013 Share Napisano Grudzień 17, 2013 N: Kojarzy mi sie muzyką. A: Słodki i świąteczny.... a u mnie jeszcze nie ma śniegu ;_; S: Kucyk ninja XD U: Mam więcej postów, yay.........ŚNIŁAM MU SIE ?!?! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Grudzień 17, 2013 Share Napisano Grudzień 17, 2013 N:Ostatnio często tą postać na FB widzę A:Kawaii S:Nie chce mi się słuchać, nawet Gakupo mnie nie przekona U:Dziś wróciła, ciekawe na ile zostanie jeszcze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Grudzień 17, 2013 Share Napisano Grudzień 17, 2013 N: Przypomniała mi sie pewna dziwna piosenka... ;-; A: Świąteczna hetalia. S: To samo, chociaż nie ogarniam spoilera... U: Skoro jest fujoshi, mam pare rzeczy do powiedzenia 1. Zlicencjonowali mange Seven Days http://centrum-mangi.pl/Seven-Days/ (jeśli nie przeczytałaś, przeczytaj, jest 2 w top 40, a wcześniej 1 ) 2. Z mangi Love Stage!! http://centrum-mangi.pl/Love-Stage/ Będzie ANIME (a to yaoi) :OOO Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Grudzień 17, 2013 Share Napisano Grudzień 17, 2013 (edytowany) N: No spoko, trzyma normę A: Anime dobre na każdą pogodę S: Moja pierwsza fandomowa piosenka w nowym wydaniu, podoba mi się U: W sumie nie znam jej, ale czy ktoś kto ma 10 ostrzeżeń może być zły? Otóż tak, ale rzadko jest nudny, a to mnie bardziej interesuje Edytowano Grudzień 17, 2013 przez BlackHawk Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burning Question Napisano Grudzień 17, 2013 Share Napisano Grudzień 17, 2013 N: podoba mi się. Taki drapieżny choć aktualnie już mało oryginalny. A: TAK. Uwielbiam tego gościa :3 Masz propsy. S: shipping all the way, nie jestem za, ale praca ładnie wykonana szczególnie te "skrzydła" z wody. U: Prorok Pinkie nie może być zły... Tak w ogóle, to nie znam, ale widzę że napisał dziką ilość postów jak do tej pory. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Grudzień 17, 2013 Share Napisano Grudzień 17, 2013 N: Oryginalne, trzeba więcej takich ludzi! chyba pierwszy nick który całkowicie kumam, duży plus. A: Fajniutka Luna! No i się rusza. plus. S: bardzo fajny OC! Plus:) U: Nie znam, ale widziałem jej powitanie, a ponadto wydaje się bardzo ogarnięta.... plus Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Grudzień 17, 2013 Share Napisano Grudzień 17, 2013 N: ...Czemu przypomniał mi sie metin? ;_; A: Luna chociaż bardziej podoba mi sie tytuł >.<. S: Widać ogarnia programy graficzne :O U: Ma więcej reputacji, why? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Insomnia Napisano Grudzień 18, 2013 Share Napisano Grudzień 18, 2013 N: Taki drzewny! A: Te miętowe włoski, kocham. S: Miętus i ta jego... CZAPKA U: Wróciła co mnie bardzo cieszy, było bez ciebie bardzo smutno! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Grudzień 18, 2013 Share Napisano Grudzień 18, 2013 N: Lekko zmodyfikowany, lecz wciąż jest niezwykły. A: Celestia w czapce mikołaja S: Prześliczne księżniczki w szacie świątecznej, prawdopodobnie własnej pracy co jeszcze bardziej dodaje jej uroku U: Miła i sympatyczna avatarka Celestii:) Nie mogę powiedzieć nic złego na jej temat. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Grudzień 18, 2013 Share Napisano Grudzień 18, 2013 N: Drzeffko. A: Świąteczny. Kawaii, chociaż zbyt często takie widze... S: Mądrowata. 3 grafiki.... Nieźle xd. U: 1 mod którego lubie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Grudzień 18, 2013 Share Napisano Grudzień 18, 2013 N: Kojarzy mi się z jojobą i miłorzębem. Nie wiem, dlaczego. Ale krótkie, nadające się na nick. A: Kolejne "chińskie bajki", jakoś nie jestem fanką anime S: Nie wiem co to, ale przypomina mi Pokemony. U: Nie znam, nie widziałam jej postów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Grudzień 18, 2013 Share Napisano Grudzień 18, 2013 N:Ciekawy, słyszałam, że francuski A:Zapewne jej OC, design i kolory ciekawe, może trochę za bardzo "drastyczne" jak na kuca z idealnej Equestrii ale jako, że to jednorożec to może być. S:Autoreklama U:Nie znam za bardzo, widuje czasem w dyskusjach i właśnie w off-topie.Jak widzę, piszę z sensem, więc jak na razie jest na plus Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Grudzień 18, 2013 Share Napisano Grudzień 18, 2013 N: Ca-chan x3 A: Sam zrobiony? Troche dziwny... S: Oh, pisze fanfiki. U: Nie znam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się