Future Pony Napisano Sierpień 30, 2012 Share Napisano Sierpień 30, 2012 Nick: Jackpoint Avek: Ten sam od jakiegoś czasu, dalej fajny Sygna: Nowa, bardzo fajna User: Bardzo fajny prorok i user w jednym ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silver Shield Napisano Sierpień 30, 2012 Share Napisano Sierpień 30, 2012 Nick: Kucyk Przyszłości Av: Flutterka na tronie Sygna: Flutterka słuchająca czegoś szybkiego User: Nie zdążyłem poznać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ares Prime Napisano Sierpień 30, 2012 Share Napisano Sierpień 30, 2012 Nick : Srebrna Tarcza Avek : By Sprom, ale całkiem ładny. Sygna : Też niezła, ale lepiej wystrzegaj się ostatnio nad aktywnych moderatorów... User : Można pogadać z nim o wszytskim, a i zapowiada się na niezłego pisarza. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Sierpień 30, 2012 Share Napisano Sierpień 30, 2012 Nick: Ot, typowy. xX. Av: Prosty, całkiem może być. Sygna: Hehe. Pasuje do avka, c'nie? User: Samo zUo i szatany, metalu słuchajo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Future Pony Napisano Sierpień 30, 2012 Share Napisano Sierpień 30, 2012 Nick: Warmen, brzmi groźnie Avatar: Żaden kucyk heretyk nie chciał by go spotkać. Sygna: Fajna,pasuje do reszty. User: Fajny, taki o fanatyk Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ahito Napisano Sierpień 30, 2012 Share Napisano Sierpień 30, 2012 Nic:Future pony,kucyk przyszłości Avek:Mrhoczny,ale za to fajny Sygna jak już mówiłem,jest cudny, przez ciesze morde do laptopa praktycznie bez powodu NicK:Jest fajny,lubię go,dużo siedzi w grach i zabawach... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szarik181 Napisano Sierpień 30, 2012 Share Napisano Sierpień 30, 2012 N: Jackpoint A: Colgate S: zapewne U2 U: Nie miałem okazji go poznać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spinwide Napisano Sierpień 30, 2012 Share Napisano Sierpień 30, 2012 No i znów temat się kopci.OCEŃ Użytkownika nie NAPISZ JAKI MA NICK I ZALICZ SE POSTA. Nick: Pan RadoxX? Not sure what it mean. 6/10 Avatar: yhhh...jakby z hitmana ściągnięte i takie niebardzo jak dla mnie 3/10 Sygna: Fajne nawet ale...co ma Pinke do Slipknota? 5/10 User: Nie znam ale wygląda mi na metalowca ( /) ) nie mogę ocenić kogoś kogo nie znam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niezwyciezony1 Napisano Sierpień 30, 2012 Share Napisano Sierpień 30, 2012 N: Szerokie coś-tam Fajnie się wymawia ^^ A: Mi to przypomina jakieś zęby. S: Swoja walka z Tarrethem. U: Pomscił stary offtop i uświadomił mi kto jest na logo KFC. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elizabetta Napisano Sierpień 30, 2012 Share Napisano Sierpień 30, 2012 Nick: Niezwyciężony nr.1 Avatar: Pinkie Pie Sygnatura: +1 User: Spoko, nie mam zastrzeżeń. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ahito Napisano Sierpień 30, 2012 Share Napisano Sierpień 30, 2012 NicK:Elizabetha,iza 7/10 avek:bardzo ładnie narysowana dashie,jestem pod wrażeniem 9/10 Sygna:też jestem pod wrażeniem,chodź nie pod aż tak wielkim jak w przypadku avka, 8/10 User:Niestety,nie znam za zbyt dobrze,więc nie oceniam(ale wydaje się być fajna) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Future Pony Napisano Sierpień 30, 2012 Share Napisano Sierpień 30, 2012 Nick: MrRadoxX Avatar: Nowy i fajny Sygna: Stara i też ok. User: Jest ogólnie ok Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Sierpień 30, 2012 Share Napisano Sierpień 30, 2012 Nick: Kucyk z przyszłości Av: Flutterlicious Sygnaturka: Hug od Fluttershy User: Moim zdaniem bardzo dobry user Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KorQ Napisano Wrzesień 2, 2012 Share Napisano Wrzesień 2, 2012 nick:wiej007 bdb agent av: czarny kuc sygna: ciemność user: agent-spy armii NLR , lubi grać w tf2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Wrzesień 3, 2012 Share Napisano Wrzesień 3, 2012 -NICK: KorQ - Ciekawe od czego ten korek? -AVATAR: Fluttershy - Fluttershy przerobiona na skauta z TF2 lub słuchająca muzyki lecz stawiam na to pierwsze. -SYGNA: Kucyki z bronią palną szykujące się na wojnę. Zapewne Wojtek by z chęcią się do tej wojenki przyłączył. -OCENA KOŃCOWA: Rozbrykany użytkownik naszego forum. Najbardziej lubi Fluttershy która najprawdopodobniej jest jego przeciwnością: Cytat z profilu "zacznijmy od tego że mam ADHD [...]". Na forum spędza dużo czasu (prawie 3 dni aktywności) mimo, że ma tylko 29 posty nabite lecz dużo dużo więcej w wymiarze Discorda! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moonlight Napisano Wrzesień 3, 2012 Share Napisano Wrzesień 3, 2012 nick: Chief- szef, hmmm ciekawe 9,5/10 avatar: świetny art Fluttershy 10/10 sygna: jest boska (widziałam ten filmik) 12/10 ocena końcowa: user-a nie znam (tak jak większości tu obecnych) ale wydaję się w porządku i na pewno ma dobry gust do artów, ta sygna jest na serio prześwietna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ahito Napisano Wrzesień 4, 2012 Share Napisano Wrzesień 4, 2012 nick:Moonlight-księżycowe śwaitło,fajny nick 10/10 avek:bardzo ładny rysunek(prawdopodobnie celestia,lub OC) 9/10 sygna:zbiór wszystkich rysunków,są rewelacyjne ! 10/10 user:jest naprawde fajny,widziałem jej posty,i moge w każdym razie polecić ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elizabetta Napisano Wrzesień 7, 2012 Share Napisano Wrzesień 7, 2012 Nick: Jackpoint Avatar: Ciekawy Sygnatura: Obrazek i jakiś cytat User: Dobrze go nie poznałam, ale wydaje się fajny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MacTavish Napisano Wrzesień 7, 2012 Share Napisano Wrzesień 7, 2012 Nick:Elizabetta Avatar:RD ze swoim elementem harmoni - nice Sygnatura:RD z rozłożonymi skrzydłami(dat Mane :3) User:Nie znam zbyt dobrze,ale jest avatarem Rainbow,więc musi być spoko Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wrzodzio Napisano Wrzesień 7, 2012 Share Napisano Wrzesień 7, 2012 Nick: MacTavish Avatar: Luna i RD na chmurce Sygnatura: Luna i RD User: Strzelam, że lubi Rainbow i Lunę, więc spełnia kryteria fajności Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niezwyciezony1 Napisano Wrzesień 7, 2012 Share Napisano Wrzesień 7, 2012 N: Wrzodzio A: Jakaś pieczęć? S: Refren piosenki. U: Nie poznałem dobrze, ale fajny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawlex Napisano Wrzesień 7, 2012 Share Napisano Wrzesień 7, 2012 Nick: niezwyciĘŻony jeden Avatar: Pinkie (dat face) Sygna: Ja też nie User: Czasami go widuję w jakichś tematach...ale nic ponadto. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elizabetta Napisano Wrzesień 8, 2012 Share Napisano Wrzesień 8, 2012 Nick: Pawlex Avatar: Jakiś człowiek bez twarzy. Sygnatura: Parasolka () i jakiś napis. User: Wydaje się być spoko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cloud Kicker Napisano Wrzesień 8, 2012 Share Napisano Wrzesień 8, 2012 nick : Eliza :3 Awatar : Tęczowy Sygnaturka : Spoko, kozacka ^^ User : No a jaki inny jak spoko ! xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ahito Napisano Wrzesień 8, 2012 Share Napisano Wrzesień 8, 2012 Nick:Cloud Kicker Avek:Bardzo ładna,naprawde Sygna:Chce taką broń ! User:Jest Zaj*bisty... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się