Jump to content

[Zabawa] Oceń poprzedniego użytkownika v2

SystemShy

Recommended Posts

N: Wyróżnia się, ale jakoś trudny do zapamiętania.

A: Fajna Vinyl.

S: Ciekawy arty w dobrej jakości.

U: Jakoś chyba jeszcze nie pisaliśmy razem, więc wiele nie mogę napisać...

N: BiP, bipowaty bip. Bip, bip.

A: Octavia... coś mi się w niej nie podoba, to chyba przez tą małą mordkę.

S: O, fragment animacji "Lullaby for a Princess". Zacne.

U: TO W KOŃCU BABA CZY CHŁOP JE, BO NIE ROZUMIEM. ;__;

N: Lisy są fajne, wydają fajne dźwięki. Lubię bardzo.

A: Nie czytałem/oglądałem GoT ale mimo to Serbia strong

Very strong

S: Serbiaball, czy ogółem Polandball zawsze na propsie.

U: Niestety miałem mało kontaktu, raczej udziela się w innych obszarach forum niż ja. A szkoda, bo sprawiła na mnie ostatnio bardzo dobre wrażenie.

• Upvote 3

Nick: Zawsze lubiłem ten tekst, choć trudno zamienić go na wołacz. Niby 8/10, ale niewygodnie jest zawołać taką osobę.

Avek: Nie podoba mi się ta "odmiana" pieseła. Bardzo słabo, 2/10

Sygna: To zależy, co ma się na myśli, mówiąc "wyjątkowy". Wyjątkowy to dla mnie unikatowy, a znam parę osób, które są po prostu we wszystkim całkowicie średnie i raczej nigdy cię nie zaskoczą. 4/10

User: Widzę to tu, to tam. Nie zawsze się zgodzę albo coś, ale na ogół user mocny, z własnym zdaniem i trzeźwym myśleniem, lecz raczej nigdy nie ukazał on swojego humoru, przez co mam stracha, że właśnie w tym "nie jest on wyjątkowy" :/ Cóż, interent nie jest dobrym miejsce do oceniania ludzi, zwłaszcza, gdy jedynym punktem odniesienia są napisane po jakimś tam przemyśleniu posty. Ale wracając do usera, to dude spoko: kocham, lubię i szanuję.

+ dam repke za ten "kawałek" bo szukałem tego.

Edited by Talar

N: Talar, ach wszystko co związane z tym wyrazem jest piękne. No homo oczywiście

A: A więc syrena taaak, taka ładna taak i w ogóle co nie. To brzmiało lepiej w mojej głowie.W każdym razie avek przyciąga uwagę, jednak nie przepadam za nim

S: Ostrzeżenie i cytaty. Znam podobny tekst, a mianowicie "W internecie każdy może być kim chcę, więc dlaczego tylu ludzi zostało idiotami"  :pbft: (tutaj wstawiam z niczym nie związaną emotke. 

U: Jako user Pan Talar "lubi placki" szanuje w nim tą cechę i podziwiam go za to, że nie wstydzi się o tym mówić nagłos 

8/10  :pbpt:

Edited by BlackHawk

N: Kojarzy mi się z amerykańskim śmigłowcem... innych skojarzeń nie mam ale w sumie krótki i łatwy do spamiętania

A: Nie wiem skąd to, nie wiem co to ale śmieszne

S: Pora na przygodę? Strzelam... nie oglądam ale całkiem całkiem

U: hmmm... w sumie to nie znam może kiedyś poznam... albo i nie w każdym razie nie mogę się wypowiedzieć nie mając choćby krztyny informacji

N: Sosna to sosna. Ale kurczę, to przecież może być ważne drzewo dla tego pana, a co jak ma pozytywne wspomnienia związane z tym drzewem. Albo nazwał się tak dla jaj. We will never know :aj5:

A: Dziękuję, będzie mi się śnić po nocach :D

S: W Mass Effect nigdy nie grałam, za to Luna pilotująca Lugię to chyba najfajniejsza rzecz jaką dotąd widziałam.

U: Pan mnie nie zna ale ja za to pana zdążyłam nieco poznać. Widzicie, godziny spędzone na czytaniu dyskusji wreszcie coś dały :D Więc mogę z pewnością powiedzieć, że ten pan to bardzo fajny pan. I basta.

N: Kojarzy mi się z Magnatem, ale to pewnie jak  u każdego.

A: Ciekawsza wersja teko kota :enjoy:

S: Na Gółębia pokoju mi nie wygląda, ale i tak spoko.

U: Pegasis wydaje się ok, ale jeszcze nigdy nie rozmawialiśmy razem...

Guest Ziemowit

Nick: Kojarzy mi się z MEGA połączeniem Bronies i Pegasis

Avatar: Na avatarze jest kucyk, a na nim nutka co kojarzy mi się z muzyką. Grzywa i kopyta są eleganckie podobnie jak sama postać na avatarze. Kojarzy mi się z muzyką poważną

Sygnaturka: Trochę chaos nie mogę się połapać

Końcowa Ocena: Ujął bym to tak: Muzyka poważna napełniona chaosem 

N: Rozpoznawalny.

A: Heheszowi ostatnio jakoś spodobały się okrągłe avatary :3

S: Mało kreatywna, prosta i na temat. Jak kto woli.

U: Świeży na forum, więc Hehesz nie miał okazji poznać, ale wydaje się spoko. Może czas poznać :3

.

Edited by Mały Hehesz

N: Bardzo się Heheszowi podoba. Krótka, miła i kojarzy się Heheszowi z tą wytwórnią filmów animowanych "Pixar" :P

A: Jej własny rysunek, za co duży +

S: Montre cytaty i spoko deviantart.

U: Wydaje się bardzo ciekawą osobą. Dusza ambitnej artystki. Rozwijaj się dalej!

Edited by Mały Hehesz

N: Heheszowata a to zawsze na plus

A: Miku jest tu bardziej urocza niż zwykle, a to coś więc jest super 

S: Tak wyglądał nasz Thug life 15 lat temu

U: Namieszał mi w głowie bo teraz nie wiem czy to chłopak, czy dziewczyna. Lubi anime z resztą tak samo jak ja. Ogólnie to oceniam go na He hehe hehehe buahahahahahaha

N: Skojarzenie tylko z Sikorskym UH-60 Blackhawk :v

A: Znam nazwę tej bajki, ale nie oglądałem jej jeszcze... czekam na polskie napisy :x

S: This is creepy... 7/10

U: Zamieniliśmy parę słów, wydaje się być dobrym ludziem :v

N: Mówili m to co najmniej w luj razy, ale ja powtórze, " snuje się"

A: Ładny znak, co symbolizuje? Mi kojarzy się z pismem runicznym antycznych murzynów

s: Używa słabej strony do robienia gifów

U  Używa słabej strony do robienia gifów, ten temat to jedyne miejsce gdzie go widze.

N: Nick godny Imperatora.

A: Wszystko byłoby piękne gdyby nie ten podkuc z brodą. :cyg:

S: Ale proszę mi tu Remi nie porównywać do mode. Oni nie mają tej gracji i jestestwa co ona.

U: Nikt poza nim nam nie zastąpi byłego Imperatora. Pełen charyzmy i wypełniony po brzegi zajebistością. Gdybym był 11-letnią dziewczynką piszczałbym aż z ekscytacji.

A tak poważnie. Arek to stary dobry troll, który wielokrotnie wywinął się z obławy moderatorów.

Edited by Garin

N: Wiem, że kiedyś brzmiał dłużej, ale obecnie jest spoko :v

A: Wektorek z DD. Pokazuje ulubioną(?) postać i to, czyim avatarem jest spoko.

S: Te kolorki jakieś takie nijakie mnie się wydają ale kwestia gustu :v

U: Chyba nie miałem okazji do zbytniego poznania, nie wiem również, jak sprawuje się jako opiekun działu, więc trudno mi ocenić.

N: Hmm Sosna muszę przyznać, że to łatwe do zapamiętania i brzmi całkiem nieźle 

A: Steampunk'owa laska podoba mi się

S: Lugia czyli jeden z 3 najsilniejszych pokemonów i drugi najsilniejszy psychiczny. A na n im Luna. Dobra nie mam pojęcia co ma jedno do drugiego, chodzi o imiona tak?

U: Pnie się po szczytach kariery. Lista jego osiągnięć jest tak długa, że aż nie chcę mi się z nią zapoznawać. Lubi gotyckie laski i Harley Quinn a ta to dopiero potrafi być ostra. Znaczy jak akurat Joker nie daje jej w pysk, albo nie zrzuca z dachu bo ta niezrozumiała puent. Ale schodzę z tematu. Moja całościowa ocena to link do śmiesznego filmiku http://jbzd.pl/obr/262887/sposob-na-wszystkie-problemya kolego wygrywa darmowe ciastko. Odebrać je możesz tylko u mnie i to szybko bo raczej je zaraz zjem 

N: Black hawk - czarny jastrząb jak mniemam. Fajne, fajne, chociaż osobiście wybrałabym inny kolor. Biały na przykład. 

A: Morgiana <3 Jedna z moich ulubionych postaci Magi oraz lasek z anime i nie tylko. Dobry wybór, polecam i pozdrawiam :v 

S: Meh...gardzę tą kreskówką :T

U: Nie znam, ale sądząc po avku lubi Magi, a to wielki plus w moich oczach, bo osobiście kocham tę serię~ Patrząc na profil nie mogę dodać za wiele, bo właściwie żadnych informacji tam nie widzę. Szkoda. 

Nick: Obecnie jeden z najbardziej uroczych nicków na forum. To Derpatka w połączeniu z Uszatka jest po prostu adorable :33333
Avatar: Babcia Uszatka radzi, Babcia Uszatka robi na drutach pikne avatary.
Sygnatura: Sówka zniknęła :c Smutłem troszkę, ale te oczyska też są całkiem fajne. No i reklama. Zeżarła ją komercja, konzystencja,tranzystor i jeszcze parę innych słówek których znaczenia nie chce mi się teraz ogarniać :C
User: Lubię ją, chociaż jest po drugiej stronie forumowego konfliktu. Robi ładne avatarki i jest dość fajna. Tulable.

Dobra to niech gra muzyka

N: Kruczek Chambers po wpisaniu tego w google wyskakuje twój profil. Przypadek? Jak najbardziej. Spoko nick

A: Raptor to mój ulubiony dinozaur więc nie mam na co narzekać

S:Bleee Blee mamo a oni mnie biją. Nie lubię takiego rodzaju użalanie się nad sobą jest nudne i irytujące, ale każdy czasem taki jest nawet ja. Chociaż najbardziej mnie w tym wkurza to, że osoba która się tak mazgai najczęściej robi to z błahego powodu i strasznie wyolbrzymia 

U: A ja wiem. Dam ci ciacho za bycie przyjacielem Pinkie i raptorów. Nic więcej o tobie nie wiem, więc przestanę już klepać na jadaczce 

N: Jakiś taki sympatyczny bardzo i na swój sposób uroczy :3

A: Tego awatara nie da się nie lubić <3 Świetny jest po prostu :3 

S: To samo, co przy awatarze, Celestia po prostu musi wyglądać ładnie :D

U: Bardzo miła i kochana osoba, przyjemnie się z nią rozmawia :3 Roztacza wokół siebie bardzo pozytywną atmosferę i do tego lubi hugi. W tym przypadku po prostu nie da się jej nie lubić :D 

• Upvote 1

N: Fajny i nawet wpada w oko.

A: Podoba mi się, ale jakoś mało znam tę klacz.

S: Tu podobnie jak wyżej.

U: Skopo user, czasami się spotykamy w różnych tematach na forum ;)

Nick: Jedna z tych rzeczy, które przypominają mi o tym, w jakim celu kiedyś wszyscy tutaj przybyliśmy na forum. Wygląda brzydko i niezbyt estetycznie, ale po zdrobnieniu do BiP jest w porządku.
Avatar: Nie mam pojęcia jak to robisz, BiP, ale jeszcze chyba żaden z Twoich avatarów mi się nie podobał ;-;
Sygnatura: Niezbyt rozumiem o co w niej chodzi, ale ładne ma kolorki, mogłeś ją dać bardziej po środku.
User: Wraz z upływem czasu wydaje się być bardziej dziwny. Nie znam w prawdziwym życiu, ale niepokojące obrazki na profilu i  avatar na gg, są strasznie odpychające. Ma sporo nagród i postów i avataruje u CMC.