Jump to content

[Zabawa] Oceń poprzedniego użytkownika v2

SystemShy

Recommended Posts

N: Łatwy do zapamiętania to on nie jest ale jest dość fajny. Kojarzy mi się... w zasadzie z niczym.

A: Przypomina mi kreskówki z lat 90. Nie wiem skąd on pochodzi ale jest ciekawy i uroczy. 

S: Świetny portret Lewandowskiego. Chciałbym tak w przyszłości rysować ludzi z takimi szczegółami.

U: Użytkownika znam tylko z widzenia... posiada kilka nagród co widać- musi być z pewnością dobrym twórcą.

N: Arkadiusz Fuks, każdy zna tego trolla. W sumie może być.

A: Friendship is manly x Gejolasz?

S: SB jako friendship is manly?

U: Znany troll. Jest życiem i miłością. W sumie nawet fajnie że jest - beka.

N: Bardzo prosty do zapamiętania, fajny i ciekawy... chociaż nigdy nie wiem jak się go wymawia ( Sijen? Sejen? A może po prostu Cahan? Nevermind).

A: Ładny awek, prosty rysunek prawdopodobnie jakiegoś OC'ka- piękno tkwi w prostocie.

S: Super rysunek ze smokiem, widać wkład i dbałość o szczegóły. Ogólnie przyjemna sygnaturka.

U: Najbardziej kojarzę Pannę Cahan dzięki rosiczkom i ogólnie użytkowniczka ma chyba zamiłowanie do roślin. Nie znam jej osobiście ale dam rękę uciąć, że jest to osoba warta poznania . A i oczywiście mój rocznik :D

@offtopic:

+1 za ten obrazek :D

Czyta się "Kahan", po prostu.

N: 1stChoice - gorzej zapisać niż wymówić, bo brzmi całkiem fajnie. Kojarzy mi się z marką kociej karmy o tej samej nazwie.

A: Mama Buttona, całkiem łada.

S: Octavia, niestety nie moje kolory, jak dla mnie nieco zbyt mało wyrazista.

U: Całkiem spoko user, choć ciekawi mnie czemu w zainteresowaniach ma wpisane "Pegasis" :rainderp:.

N: gdzieś kojarzy mi się z Karawelą... Zupełnie nie wiedzieć czemu :]

A: Co to w sumie jest? Jakiś pies? Kot? Insze zwierzę? Coś niezdefiniowanego? W sumie to nawet fajne.

S: Widać, że ten user jest fanem Roberta Lewadowskiego.

U: Poza tym, że kilka razy z nim gadałem na SB to w sumie nie znam.

N: Sosna... wiecznie zielone drzewo. Przyjemny nick i taki dobrze się kojarzący.
A: Lara Croft i to w dodatku na super fanarcie :D Czego chcieć więcej?
S: Luna lecąca na czymś pokemonopodobnym... Ciekawe w sumie.
U: Niestety nie znam użytkownika osobiście jednak kojarzę go tak o z widzenia na forum. Po spoilerze w sygnaturce widać, że fan Wiedźmina i ME.
Edited by 1stChoice

Nick: LIFE OR DEATH, MAKE UR CHOICE. Słówko "choice" jest fajne, głównie dlatego że kojarzy mi się z "Piłą". Pierwszy wybór? No cóż... dość ciekawy nick ;-;
Avatar: Mama Buttona, fajna postać, szkoda że widziałem o jedno r34 za dużo, żeby kojarzyła mi się z czymś normalnym. W każdym razie spoko avatar, pucyk ładnie pasuje.
Sygnatura: Obrazek w fascynujących barwach, kucyg o imieniu które akurat zapomniałem. Ale ma skrzypce ^^ Oprócz tego pozytywny tekst, heh. 
User: Ostatnio dużo pisze na forum. Mam wrażenie że "zarywa" do każdej żeńskiej jednostki na forum. Kojarzy mi się troszkę z postacią pana GREJA z gunwianej książki pisiont twarzy g®eja. No ale ogólnie spoko gość, dość rozważny, a jego posty trzymają poziom. Nie znam, może gdybym zmienił w profilu płeć na "klacz" miałbym szansę z nim pogadać :C

N - Prosty, łatwy do zapamiętania, a nie jakieś cuda na kiju. Wielki plus

A - I tak za chwilę go zmieni, ale widać jaki serial lubi ;) Poza tym, ten obecny jest nielicznym, o kształcie innym niż kwadrat lub prostokąt. 

S - Zmienna niczym jego avatar, ale zawsze świetna. Przeważnie gif z fajnym tekstem :)

U - Serio... trzeba coś dodawać? Powiedz słowo "Kruczek", a wiadomo o kogo chodzi. O bardzo charakterystycznego użytkownika 

N: bardzo charakterystyczny ^^ niemniej nie znam jego znaczenia

A: wielbię i zawsze będę wielbił. Nigdy go nie zmieniaj, proszę :o

S: Dat Twilight XDD

U: Bardzo miły i otwarty człowiek, cenię go za jego wypowiedzi no i chciałbym czasem poprowadzić jakąś dłuższą rozmowę ^^ Brohoof! 

N: Super nick, kojarzy mi się z tym, że użytkownik jest uzależniony od przytulania. To tak jak ja.

A: Postać kojarzę, to nawet nie kucyk z tła- to po prostu postać epizodyczna, która pojawiła się chyba tylko raz w serialu ( ale ręki nie dam uciąć). I ten awek w stylu koła... na prawdę fajnie to wygląda.

S: Świetnie pasuje pod awatar, głównie tą samą kolorystyką i postacią. Z tego co widzę i to i to jest autorstwa Uszatki. Nic dziwnego, że świetnie wygląda.

U: Użytkownik, z którym można ciekawie porozmawiać, wydaje mi się czasami lekko nieśmiały ale możliwe, że to tylko moja opinia. Dodatkowo mieszka niedaleko mnie i w końcu musimy gdzieś razem wypaść na jakiś cydr. 

Mam wrażenie że "zarywa" do każdej żeńskiej jednostki na forum.

No kurcze, kolejny :D

Edited by Sosna

N: Hugoholick czyli, że jesteś uzależniony od Hugo. Znaczy każdy kiedyś był.

A: Sugarbelle prawdę mówiąc zapomniałem kim była ta postać i musiałem to wygooglować, ale już ją pamiętam. Podoba mi się jest ee... słodko

S: Również niesamowicie słodka sygnatura

U: Nie znam go bo od dawna nie odwiedzałem forum, ale jest lubiany na forum 

Guest ChrisEggII

O, ciebie to jeszcze nie oceniałem :v

Zacznijmy od nicku. Zazwyczaj z niego najłatwiej jest wyciągnąć jakieś informacje o osobie. Nick Sir Hugoholic sugeruje, że osoba go nosząca jest uzależniona od przytulania się... I rzeczywiście, obserwując działalność zarówno na polskim, jak i międzynarodowym forum można odnieść wrażenie, że rzeczywiście tak jest. To naprawdę fajnie, gdy nick do danej osoby pasuje.

W avatarze i sygnaturze pojawia się Sugar Belle. W sumie nie pamiętam zbytnio tej postaci. Wiem jedynie, że należy do "Equal Four" i swoimi wypiekami doprowadziła do zatrucia pokarmowego u Pinkie (niezłe osiągnięcie, biorąc pod uwagę, że tej różowej zarazie nic nie jest po wsunięciu kilku ciast).

Co mogę powiedzieć na temat samego użytkownika? W sumie to niewiele.Pamiętam, że początkowo byłem przekonany, że jest dziewczyną. :v Kojarzę go głównie z działalnością na angielskojęzycznym forum, gdzie jest znany ze swojego zamiłowania do hugów. Ogólnie mogę powiedzieć, że jest to całkiem sympatyczna osoba.

N: Na zmianę nosi dwa nicki. Dopiero niedawno się skapłam, że to po prostu te same osoby :v Nie bardzo mi się ten nick podoba, wolę Krzyśka.

A: Cóż. Bardzo charakterystyczny i w sumie fajny. Pustka taka. Może Otchłań?

S: A tu jeszcze lepiej, całkowity brak :v Pasuje do usera, bo te braki wyglądają tak...spokojnie. A on zawsze taki spokojny i opanowany się wydaje.

U: Lubię tego człowieka, dlatego właśnie że jest taki spokojny. Przyjemnie się z nim gada, wydaje się mądrym człowiekiem.

No w końcu mam okazję Cię ocenić :D

N: Jaskier mi przypomina dzieciństwo. Na ogrodzie miałem te kwiatki ( dokładnie Jaskier Polny) i nigdy nie wiedziałem jak się on nazywa. Dlatego nazywałem go "żółciakiem" albo "miodkiem" ( nie pytajcie skąd to drugie wziąłem)  :D Nick przyjemny i fajny, a z tego co wiem Pani Kapitan lubi zmieniać nicki kiedy tylko ma taką okazję.

A: Jaskierek w kółku... kółko... to musi być praca Uszatki. Chodź nie jestem na 100% pewny :D

S: Cytat zamiast obrazka i to dość ciekawy. Podobny cytat mówi jedna z postaci w League Of Legends, ale to tylko taka ciekawostka :D

U: Użytkowniczka, którą bardzo lubię, chodź czasami wydaje mi się dziwna po tym co powie. Niektóre jej posty wręcz mnie przerażają. Jednak jest to miła i inteligentna osoba i oczywiście warto się z nią znać. Napisała więcej postów w niecałe 3 miesiące niż ja w 3 lata :_;

Edited by 1stChoice

O! O! To ja znowu :D

N: Kurczę, dlaczego wszyscy tu mają lepsze nicki ode mnie ;) Ale serio, naprawdę fajny, chwytliwy taki :)

A: Mama Buttona! Wybacz, nie wiem jak ma na imię ale ni mniej rozpoznawalna postać.

S: Śliczny obrazek z Octavią. No i sentencja taka wybitnie pozytywnie brzmiąca.

U: Spotkałam się już z Twoimi postami i sprawiasz wrażenie fajnego gościa. Aż ma się ochotę poznać cię bardziej :)

Hemmm... To moja kolej :v

N: Magrat, kojarzy mi się z Margaret. Średnie.

A: 2spooky4me 5/10

S: O maj got jak ja nie lubię tego serialu :v

U: Nie znam, więc osobiście nie mam zdania. Chętnie bym poznał, jeśli byłaby okazja :v

N: Ten, co się snuje. Takie mam pierwsze skojarzenie :D

A: Radioaktywność - przypomina Fallouta czy Stalkera, ogólnie post-apo.

S: ♪ And it burns, burns, burns... ♪ Ukryty link do Steama oraz całkiem ciekawe cytaty. Poza tym wyczuwam fana lotnictwa  :rwink:

U: Nie znam bliżej, choć sprawia wrażenie miłego i uprzejmego usera. Sporo wie nt militariów, z tego, co zauważyłem  :giggle:

Too late  :bemused:

N: Uzależnienie od hugów, a sir nadaje epickości :D

A: Sugarbelle. Jedna z najładniejszych postaci w mlp, moim zdaniem. No i ta purpurowa kolorystyka.

S: J.w. Hnnng...

U: Z tego, co zauważyłem jest miły i przyjacielski. Lubi hugi i stara się być dobrym userem. Dobrze mu to wychodzi  :giggle:

Edited by Lepus

N: Prawie jak Lupus - z łaciny wilk. To takie skojarzenie.

A: Sześciany. Niebiesko i minimalistycznie. Jednak mi się oczywiście musi to kojarzyć z wyprowadzeniem 3-wymiarowej miary Lebesque'a. :grumpytwi:

S: ??? Nie jestem w stanie znaleźć żadnego nawiązania. Co najwyżej do odkładania rzeczy na później, jednak jest to pewnie interpretacja niezgodna z zamysłem autora.

U: Obiecujący użytkownik, miałem z nim niewiele kontaktu, ale sprawia wrażenie zainteresowanego szeroko rozumianą nauką, co wystarczy by zaskarbić sobie moją sympatię :NjdaT: . Poza tym, zdaje się być myślącym człowiekiem.

N: MordoTyMoja... no po prosto mordo Ty moja.

A: Octavio-pieseł? Zawsze mnie rozśmiesza ten awatar. :D 

S: Czym jest piękno? No właśnie czym... oprócz mną.

U: Użytkownik, który często komentuje moje prace i covery muzyczne, za co bardzo jestem mu wdzięczny. Ogólnie w porządku osoba, miła i potrafiąca się wysłowić. Lubi muzykę klasyczną- niestety ten gatunek jest już na wymarciu.