Jump to content

[Zabawa] Oceń poprzedniego użytkownika v2

SystemShy

Recommended Posts

Guest Ziemowit

N: Danke Lord, Dziękuję lordzie. A nie ma za co Snujka :nipples:

A: Te czarne oczy hueh

S: Nieładne słowa

U: Dobry gość, przeklina dużo, ale za to fajnie z nim pogadać i dobrze gra w haxa

N: nah. Niby spoko, ale jakoś tak średnio podchodzi. Bezstronnie to bym dał z 9/10, ale osobiście dam 6/10 sry

A: Nie lubię przedmiotów nieożywionych na avkach. Sam obrazek dosyć spoko, ale nie w tym miejscu :v

S: Jezu, ktoś jeszcze postuje to na serio? Znaczy, rozumiem że tą sygne masz od długiego czasu, ale nawet jak wszyscy to wstawiali to mnie to nie śmieszyło. Masz 5/10 na zachętę.

U: Jakoś tak za bardzo nie śledziłem, ale wydawało mi się, że czasem napisze coś spoko i godne uwagi, a czasem jakieś odpały ma i piszę bzdety albo wkurwia pół forum. Znaczy, mnie nie wkurzyłeś bo ze mną nie dyskutował, no ale jakieś żale chyba były :ppshrug:

A może mi się pomyliło? Chyba nie, ale dobra. Tak czy tak, nie umiem sobie wyrobić zdania na temat tejże osoby.

N: Od pewnego czasu czytam Gosieła, nie wiem czemu :rainderp: 

A: Wciąż rozpikselowany żółw 

S: A dwa żółwie przybijające... ymmm... płetwę, swoją drogą to dobrze że nie żółwika :rainderp: 

U: Zawodowy rozwalacz systemów, polecam tego allegrowicza :lunaderp: 

• Upvote 3

3 minuty temu Prlixu napisał:

czy ja tam widze blizne? :wow:

Dobre masz oko :wow: 

N: Priściklus, Priksu

A: Ładne, ślinie się, mruczałbym :wow: 

S: Nie wierze że ustawił to na sygnature :drurrp:

U: Przyjacieeeel... Który pobija rekordy w obrażaniu mnie :rainderp: 

Edited by Zirathel

1 minutę temu Zirathel napisał:

Który pobija rekordy w obrażaniu mnie :rainderp: 

Eeee tam, odrazu takie rekordy :rd11:

N: Lunathel, Zirathel, Ziruś dominowany przez kota xd

A: Jak tam jest blizna to już uwielbiam ten obrazek :wow:

S: Tak dziwnie to wygląda :rarity5:Bo to chyba powinien być dym, a nie ogień :rainderp:

U: Lubi sobie odczasu do czasu pośmiać się z pewnego powodu :drurrp:, plus lubi pić ruskie mleko xd

• Upvote 1

N: Chyba niedawno to oceniałem, ale nie pamiętam, co napisałem, więc ocena z dzisiaj: w sumie nie jest zły, trochę dziwnie się czyta, ale jestem o wiele bardziej na tak niż na nie. 7/10

A: No nie wiem, taki strasznie animkowy. A sama postać wygląda, jakby miała chore skóry. Jako avatar pasuje idealnie, ale mi jakoś sam ten art słabo się podoba. 4,5/10

S: Całkiem spoko obrazek. Tego tekstu w sumie mogłoby wcale nie być ale i tak, spoko sygna. 8/10

U: Tylko w tej zabawie go chyba widzę, więc nie mam podstawy, aby coś o tej osobie powiedzieć.

N: Parafrazujac "No to jak kurwa bedzie, robimy interes czy nie?" - Zawsze Twój nick mi tylko tego szewca przypomina :D

A: Bardzo sympatyczny Steam Sheriff, fajne fajne .. skojarzyl mi sie z ciekawym zespolem ktory znalazlem przypadkowo .. wlasnie czlonkowie to tacy cosplayerzy SteamPunkowi, a nazywal sie bodajze cos tam Steam Giraffe xD

S: Niestety jestem mobilnie i nie widze :/

U: Nie przyszlo nam sie poznac Panie Talar.

N: Gosieła, skończyły mi się pomysły :rainderp:

A: Żółw który zabije mnie wzrokiem jeśli za nim pójdę 

S: Jestem na telefonie 

U: W sumie to nic o niej nie wiem po za tym że rozwala system :lunaderp:

Edited by Zirathel
  • Upvote 2

N : Zirathel, nie za długi, nie za krótki no i całkiem fajnie brzmi. Ciekawe jak powstał...

A : Zawsze z daleka jak na niego patrzę to wygląda jak furry :lunaderp: A rzeczywistość okazuje się inna , ale i tak ładny, bo furraśny

S : Całkiem ładna, cytat mógł być na obrazku może by to tak jakoś ładniej było , nie wiem ...

U : No więc... on.. ma dużo repków, dużo postów i ten no... Ludzie go lubią ogólnie