Replincio Napisano Lipiec 12, 2013 Share Napisano Lipiec 12, 2013 N: Samochód którym nie dane mi było jeździć A: Don't care! S: Panie majster! U: Zostanie w szkole bo nie chce być jak Al Bundy... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Lipiec 12, 2013 Share Napisano Lipiec 12, 2013 N: Tak bardzo oryginalny. A: Bez przeróbek, spontan Al S: Wolałem shoot me 12$ U: Nie chcę być jego koleżanką. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Replincio Napisano Lipiec 12, 2013 Share Napisano Lipiec 12, 2013 N: Daffy... nie grzeszy oryginalnością A: Frank Drebin? S: Ouuuu yeah! U: https://photos-6.dropbox.com/t/0/AAAD-qd2kTWn7_UB_Kl6gzdExCTFxXq_PauBvKtmaKujcw/12/95636056/jpeg/1024x768/3/1373634000/0/2/6685723962_badz_moja_kolezanka.jpg/m64YVgYhqEbssK7uK_Y-Tu4ma6fwSoCtxZODCOwtrQU Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Lipiec 13, 2013 Share Napisano Lipiec 13, 2013 N: Replin, kiedyś inaczej się nazywał A: AL... super postać! S: Ponownie xD U: Spoko, poznaliśmy się daaaawno temu, potem długo nie gadaliśmy i teraz znowu zaczynamy xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Lipiec 14, 2013 Share Napisano Lipiec 14, 2013 N: BiP BiP BiP A: Fabulous.S: Uwielbiam ją, chyba najlepsza, jaką widziałam.U: Odkąd jestem na forum, tylko raz zmienił avatar. Ogólnie fajny i miły user. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Lipiec 14, 2013 Share Napisano Lipiec 14, 2013 N:Hawai~ A:Ojej,jaka słodka AJ S:Derp U:SWAG~ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Replincio Napisano Lipiec 14, 2013 Share Napisano Lipiec 14, 2013 (edytowany) N: No znam już dobrze A: Nadal ten sam S: Wat? U: Widzę ciągle ale nie znam Edytowano Lipiec 14, 2013 przez Replin Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Lipiec 14, 2013 Share Napisano Lipiec 14, 2013 N: Replin xD A: Dat mina! S: Spoko koszulka U: Spoko, rozmowny, gadamy na gg i w tym dziale Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Replincio Napisano Lipiec 14, 2013 Share Napisano Lipiec 14, 2013 N: BP A: Good S: Jak wyżej U: He again Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MisterGonzo Napisano Lipiec 14, 2013 Share Napisano Lipiec 14, 2013 A dołączę do zabawy, ciekawie wygląda N: Kojarzy mi się z pewnym filmem, w którym występował Jean-Claude Van Damme - "Replikant" z 2001. Nie, nie polecam. A: Nie wiem czemu, ale przeraża mnie to spojrzenie. Chyba znowu nie będę mógł spać po nocach i będę siedział przed kompem do 4 nad ranem ;_: S: Jak rzucę szkołę to zostanę Alem? Genialne! U: Mało mogę powiedzieć, pierwszy raz go widzę na oczy, ale wygląda na fajnego gościa z poczuciem humoru. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Lipiec 14, 2013 Share Napisano Lipiec 14, 2013 N: Ciekawy Master xD A: Aj fajna klaczka! S: Długa jazda xD U: Chyba nie gadaliśmy jeszcze ze sobą Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Replincio Napisano Lipiec 14, 2013 Share Napisano Lipiec 14, 2013 N: Dalej... bez zmian A: Od 15 minut stała sytuacja S: Tu też nie zgłaszam U: W porządku. Spoko człowiek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Lipiec 14, 2013 Share Napisano Lipiec 14, 2013 N: Powiela ten sam nick od dawna xD A: :O S: U: Dany regent, ciekawy i na luzie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Lipiec 15, 2013 Share Napisano Lipiec 15, 2013 N: TO MY WSZYSCY !! A: Rzadko zmienia, ale jak zmieni to pięknie S: Jedna z najlepszych na forum. U: Dawno nie gadaliśmy na gg Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Replincio Napisano Lipiec 15, 2013 Share Napisano Lipiec 15, 2013 N: Najbardziej denerwująca kaczka w historii A: Tak dziwnie... inaczej S: Tu bez zmian... nadal jest dobrze U: W porządku... jak na moje oko Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Lipiec 15, 2013 Share Napisano Lipiec 15, 2013 N: Spoko. Nagle przyszedł mi do głowy gremlin odpowiadający na pytania. A: Al, wyglądający identycznie jak ja, gdy po raz kolejny kłócę się z jakimś debilem. S: Kolejny Bundy. U: Nie wiem, nie znam, nie oceniam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Replincio Napisano Lipiec 15, 2013 Share Napisano Lipiec 15, 2013 N: Po prostu nick A: Obey the rules! Praise the Lord! S: Ignorancja jest siłą U: Nie ocenię bo nie znam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Lipiec 15, 2013 Share Napisano Lipiec 15, 2013 N: Kojarzy mi się z replikowaniem, klonami. A-Lvatar = AL BUNDY JEST MOIM PANEM S: To ja chyba zostanę w szkole... U: JESTEM NA JEGO LIŚCIE DOBRYCH, był regentem apple. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MisterGonzo Napisano Lipiec 15, 2013 Share Napisano Lipiec 15, 2013 N: Do tej pory nie wiem, czy ten sezon to był w końcu na kaczki, czy na króliki? A: Wczoraj Ś.P. Leslie Nielsen, dzisiaj (prawdopodobnie wykaże się ignorancją i niewiedzą) jakaś istota z różowymi włosami. S: Ace Ventura? Film z serii "Znają go wszyscy, a ja do tej pory go nie widziałem". U: Avatar Cadence, pomysłodawca walk rycerzy w dziale wyżej wspomnianej, zamiłowanie do Jacka Blacka i komedii - spoko koleś. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Lipiec 15, 2013 Share Napisano Lipiec 15, 2013 N:Tak bardzo gangsta A:AJ na zielonym tle,not bad S:To jest nietoperz kraj ;_______; U:Nie znam,też się urodził w październiku Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maisha Napisano Lipiec 15, 2013 Share Napisano Lipiec 15, 2013 N: Tak bardzo znany. A: Od długiego czasu nie zmieniany. S: Pokemon. Pokemony są jeszcze spoko. U: http://www.scatchan.net/img/134466914887447.jpg Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Replincio Napisano Lipiec 15, 2013 Share Napisano Lipiec 15, 2013 N: Hmmm... znam A: W porządku S: Majnkraft U: Wydaje mi się w porządku Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Lipiec 19, 2013 Share Napisano Lipiec 19, 2013 N: Nie kojarzy mi się z niczym. A: Wykażę się ignorancją, nie znam tego pana. S: Zasadniczo nie mam wyboru, w szkole i tak jestem. U: To ten... Dzień dobry. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Lipiec 19, 2013 Share Napisano Lipiec 19, 2013 N: Ulica Śmiertelnego Nokturnu. A: Nie kojarzę, jednak coś mi się zdaje że ma coś wspólnego z Metallicą. S: Jak wyżej. U: Spoko userka, lubi Tenacious D i ogólnie muzykę Rockową. Ma sporo postów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Lipiec 19, 2013 Share Napisano Lipiec 19, 2013 N: Jest taka piosenkarka chyba... A: Podobno zupa z kota jest dobra. S: Nie kojarzę filmu ;_; U: W porządku user, lubi Tenacious D i ogólnie muzykę rockową (A w sygnaturze Dave Mustaine. BYŁY i najlepszy gitarzysta Metallici, obecny wokalista i gitarzysta Megadeth) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się